русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Сальма Хайєк зізналася про жахливе домагання Вайнштейна

Сальма Хайєк зізналася про жахливе домагання Вайнштейна
14 грудня 2017 г.
Кіноактриса Сальма Хайєк відкрито заявила, що упродовж десяти років була жертвою сексуальних домагань скандального продюсера Гарві Вайнштейна.

Так, у колонці на сторінках The New York Times (до речі, саме ця газета опублікувала перший викривальний матеріал про продюсера) Сальма розповіла свою історію.

"Гарві Вайнштейн був пристрасним кіноманом, покровителем талантів, люблячим батьком та монстром. Багато років він був моїм чудовиськом", – з цих слів актриса почала свою розповідь.

Багато жінок розповіли про те, що Гарві зробив з ними, тому мені довелося протистояти власному боягузтву і визнати, що моя історія була лише краплею в океані. До недавнього часу я відчувала, що нікому й діла немає до мого болю. Можливо, ця думка засіла в голову, оскільки я багато разів чула, головним чином від Гарві, що я ніхто, – поділилася Хайєк.

Актриса згадала випадок, який стався у 2002 році, коли разом з Вайнштейном вона працювала над фільмом "Фріда" - 24 Канал

"Я була така рада працювати з ним і його компанією. Наївно думала, що моя мрія збулася", – написала Сальма.

За її словами, Вайнштейн зробив їй багато непристойних пропозицій, на які вона відповіла відмовою.

Це була моя черга говорити слово "ні" у відповідь на його спроби відкрити двері в будь-якій годині ночі, запросити в номер готелю, прийняти душ разом. Ні – прохання подивитися, як я приймаю душ. Ні – пропозицією зробити мені масаж. Ні, ні, ні...,
– згадує Хайєк.

Актриса додала, що якійсь мірі Вайнштейн домігся, щоб вона оголилася для лесбійської сцени у фільмі. Якби вона не згодилася, Гарві грозив зупинити зйомки.

"Уперше й востаннє за мою кар’єру в мене стався нервовий зрив. Моє тіло безконтрольно трусилося, мені бракувало повітря, я починала плакати й плакати, не могла зупинитися, сльози ніби самі лилися… Це було не через те, що я мала оголитися з іншою жінкою. Це було тому, що я мала оголитися з нею для Гарві Вайнштейна. І я не могла сказати йому "ні", – зазначила Сальма.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH
HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери