русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Новини FM та TVRSS

Названо представників України на танцювальному "Євробаченні-2013"

Названо представників України на танцювальному "Євробаченні-2013"
14 лютого 2013 г.
Україну на конкурсі молодих танцюристів "Євробачення-2013" представлятимуть фіналісти четвертого та п'ятого сезонів "Танцюють всі!" Віталій Савченко та Микита Василенко відповідно.

Про це стало відомо сьогодні у ході прес-конференції з нагоди участі України у танцювальному Євробаченні - teleprostir.com

"Національна телекомпанія України завжди активно підтримує проекти Європейської мовної спілки, тому в цьому році ми вирішили взяти участь не тільки у пісенних конкурсах сімейства "Євробачення", а ще й у танцювальному змаганні. Перший Національний вирішив об'єднати зусилля з телеканалом СТБ, оскільки у нього є колосальний досвід роботи с танцюристами. Разом нам вдалося відібрати двох прекрасним претендентів, і я впевнений, що одному з них вдасться гідно представити нашу країну", – сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Тетяна Денисова, яка буде готувати представників України до конкурсу молодих танцівників "Євробачення-2013", заявила, що для неї велика честь працювати з учасниками, які представлятимуть Україну на світовому рівні.

"Ми тренуємося по 5 годин на день і готуємо для наших танцюристів два різних соло, які якнайкраще характеризуватимуть наших виконавців. Для Віталія Савченко ми обрали філософську тему – танець буде розповідати про швидкоплинність життя. А Микита Василенко своїм виступом розповість історію про непереможного воїна", – розповіла Тетяна Денисова.

Як відомо, конкурс молодих танцюристів "Євробачення–2013" (Eurovision Young Dancers-2013) проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Мета конкурсу – демонстрація рівня сучасного художнього танцю та привернення уваги міжнародної громадськості й телевізійної аудиторії до кращих молодих танцюристів - http://protv.ua/news/ontv/nazvano_predstavnikv_ukrani_na_tantsyuvalnomu_vrobachenn-2013/

У цьому році конкурс відбудеться 14 червня 2013 року в м. Гданськ (Польща) у Балтійському театрі опери і танцю. Пряму трансляцію Eurovision Young Dancers здійснить Перший національний.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери