русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Ескалація на Донбасі: за добу - 25 обстрілів, один військовий загинув, троє поранені

Ескалація на Донбасі: за добу - 25 обстрілів, один військовий загинув, троє поранені
8 травня 2019 г.
7 травня збройні формування РФ 25 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, танкових гармат та мінометів калібрів 120 і 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї", - ідеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з артилерійських систем калібру 122 мм та станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Новотроїцьке; тричі з мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти та гранатометів різних систем – поблизу міста Авдіївка; з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Водяне; з гранатометів різних систем – поблизу села Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Гнутове; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Невельське; з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Старогнатівка; з ручних протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Новоселівка Друга; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Лебединське; зі стрілецької зброї – біля села Богданівка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 11 разів: п'ять разів з артилерійських систем калібру 122 мм, танкових гармат, мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів – поблизу села Новозванівка; з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти та автоматичних станкових гранатометів – поблизу міста Попасна; двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм – в районі населеного пункту Катеринівка; з мінометів калібру 120 мм – в районі хутора Вільний; зі снайперської зброї – біля населеного пункту Південне; зі стрілецької зброї – у межах ділянки розведення сторін поблизу населеного пункту Станиця Луганська.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, троє отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. В межах ділянки розведення біля Станиці Луганської Об'єднані сили вогонь у відповідь на обстріл не відкривали.

За даними розвідки Об'єднаних сил, 7 травня трьох окупантів було знищено, ще двох – поранено. Також наші підрозділи знищили дві бойових машини піхоти противника та довготривалу вогневу споруду.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід": з гранатометів різних систем – поблизу міста Мар'їнка; з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Павлопіль.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.



FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

другие новости
Кабмін усунув колізію у нормах формування ціни на газ
8 травня 2019 г.
Кабмін усунув колізію у нормах формування ціни на газ...
ГПУ направила до суду справу Гандзюк
8 травня 2019 г.
Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо
осіб, яких підозрюють у нападі на Катерину Гандзюк...
У Росії за добу через несправність скасували виліт трьох Superjet
8 травня 2019 г.
У Росії за добу через несправність скасували виліт трьох
Superjet...
Першій бій Усика в суперважкому дивізіоні відклали
8 травня 2019 г.
Перший бій українця Олександра Усика суперважкому
дивізіоні відкладається на невизначений час...
Аеропорт "Бориспіль" відкриє багаторівневий паркінг вже у травні
8 травня 2019 г.
Аеропорт "Бориспіль" відкриє багаторівневий паркінг вже у
травні...
Рятувальники і Нацгвардія тестують модернізовані вертольоти Н-225 Super Puma (відео)
8 травня 2019 г.
Рятувальники і Нацгвардія тестують модернізовані
вертольоти Н-225 Super Puma...
Україна увійшла до складу двох комісій ООН
8 травня 2019 г.
У вівторок, 7 травня, Україну обрали до складу двох
комісій Організації Об'єднаних Націй...
У Києві затримали проросійського пропагандиста: закликав до заворушень (фото)
8 травня 2019 г.
У Києві затримали проросійського пропагандиста: закликав
до заворушень...
Савченко заявила про свої амбіції: готова очолити Міноборони або МЗС
8 травня 2019 г.
Савченко заявила про свої амбіції: готова очолити
Міноборони або МЗС...
На 9 травня за порядком пильнуватимуть більше 30 тисяч правоохоронців
8 травня 2019 г.
На 9 травня за порядком пильнуватимуть більше 30 тисяч
правоохоронців...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери