русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

На дитяче Євробачення від України поїде 13-річна киянка (відео)

На дитяче Євробачення від України поїде 13-річна киянка (відео)
19 серпня 2019 г.
На міжнародний пісенний дитячий конкурс “Євробачення-2019” у Польщу від України поїде 13-річна киянка Софія Іванько з піснею “Коли здається”.

Про це повідомляє пресслужба НСТУ.

“Суспільний мовник визначив представницю від України на Дитяче Євробачення-2019, що відбудеться 24 листопада 2019 року в місті Глівіце (Польща). Переможницею національного відбору стала 13-річна киянка Софія Іванько з піснею “Коли здається”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, визначення переможця з-поміж 10 фіналістів відбувалося за результатами оцінювання оргкомітету національного відбору на Дитяче Євробачення-2019. Понад три години представники оргкомітету прослуховували пісні кожного з 10 фіналістів нацвідбору, щоб обрати дитину, яка представлятиме Україну на міжнародній арені.

“Ми визначили, що Софія Іванько є найкращою представницею України на Дитячому Євробаченні в цьому році. Тому що вона дуже відрізняється від інших учасників, вона дуже своєрідна, в неї є свій окремий дуже експресивно-емоційний характер, вона загадкова, в ній є щось, чого немає в інших людях і в інших учасниках”, - поділилася подробицями член журі, співачка та представниця України на Євробаченні-2010 Alyosha.

Вона зауважила, що з піснею треба ще трошки попрацювати, і тоді це буде дуже крута пісня. “Я маю надію, що Україну оцінять не тільки журі, тут в кабінеті, а й в усьому світі”, - сказала Alyosha.

У складі професійного журі, крім неї, цьогоріч були: співачка і член правління UA: Суспільне мовлення Олександра Кольцова; співак і композитор Adam; композиторка та саундпродюсерка Tanya Sha; музичний продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Олександр Стасов; голова делегації України на Дитячому Євробаченні-2019 Оксана Скибінська; виконавчий продюсер розважального напряму UA: Суспільне мовлення Станіслав Медведєв.

Софія Іванько бере участь у нацвідборі на Дитяче Євробачення вже втретє. У 2018 році вона навіть потрапила у десятку фіналістів, проте, здобути перемогу дівчинці вдалося лише цього року. Софія сама пише пісні й конкурсну пісню “Коли здається” написала спеціально до Дитячого Євробачення-2019.

Переможниця цьогорічного національного відбору на Дитяче Євробачення навчалася в музичній школі по класу фортепіано та естрадного співу, а також у творчій студії заслуженого діяча естрадного мистецтва України Михайла Толмачова. У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу “Голос. Діти” на комерційному телеканалі “1+1”, де потрапила у команду Джамали.

Дитячий пісенний конкурс Євробачення — це щорічний міжнародний конкурс для дітей, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Раніше Україна вже перемагала на Дитячому Євробаченні, у 2012 році переможницею міжнародного конкурсу стала Анастасія Петрик з піснею “Небо”.

Фінал 17-го Дитячого Євробачення пройде 24 листопада у Глівіце (Польща), у ньому візьмуть участь 19 країн. Польща вперше в історії стане країною-господаркою пісенного конкурсу.



FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

другие новости
ЦВК зареєструвала вже 238 народних депутатів
19 серпня 2019 г.
ЦВК зареєструвала вже 238 народних депутатів...
"Слуга народу” вибачилася перед журналісткою за свого депутата
19 серпня 2019 г.
"Слуга народу” вибачилася перед журналісткою за свого
депутата...
Tesla Roadster здійснив перший політ навколо Сонця
19 серпня 2019 г.
Tesla Roadster здійснив перший політ навколо Сонця...
Окупанти на Донбасі гатять із гранатометів, поранений український боєць
19 серпня 2019 г.
Окупанти на Донбасі гатять із гранатометів, поранений
український боєць...
Власнику одеського готелю "Токіо Стар" повідомили про підозру
19 серпня 2019 г.
Власнику одеського готелю "Токіо Стар" повідомили про
підозру...
Росія проводить у Криму військово-штабні навчання
19 серпня 2019 г.
Росія проводить у Криму військово-штабні навчання...
Зеленський закликав Ізраїль визнати Голодомор геноцидом (відео)
19 серпня 2019 г.
Зеленський закликав Ізраїль визнати Голодомор
геноцидом...
У Петербурзі пройшла акція на підтримку кримських татар (фото)
19 серпня 2019 г.
У Петербурзі пройшла акція на підтримку кримських
татар...
Особовому складу Сухопутних військ представили нового командувача (фото)
19 серпня 2019 г.
Особовому складу Сухопутних військ представили нового
командувача...
Макрон і Меркель обговорять Brexit із британським прем'єром
19 серпня 2019 г.
Макрон і Меркель обговорять Brexit із британським
прем'єром...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери