русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Пісня “Ти не плач” народилась перед зміною соліста MU2MOON в теробороні (+ ФОТО, ВІДЕО)

Пісня “Ти не плач” народилась перед зміною соліста MU2MOON в теробороні (+ ФОТО, ВІДЕО)
19 квітня 2022 г.

Український рок-гурт випустив нову чуттєву та сумну пісню, написану абсолютно спонтанно в один із перших днів війни. У хлопців трапилась дуже цікава історія — їх перший і довгоочікуваний альбом Moonchild мав побачити світ 24 лютого, в день початку війни… А на квітень був запланований тур в його підтримку.

До останнього ніхто з музикантів не вірив у реальну небезпеку. Та 24 лютого кожного почали будити дзвінки рідних та близьких, починаючи вже з п'ятої ранку.

— Ми навіть не опублікували пости з анонсами альбому — кожен був зайнятий тим, щоб попіклуватись про безпеку своїх родин, — згадують учасники гурту. — Усі зайнялись актуальними справами: хтось пішов у тероборону, хтось волонтерити. Так що ми на декілька днів просто випали із творчості — нам здавалось, це геть не на часі.

Вокаліст гурту Слава Пітак каже, що пісня “Ти не плач” народилась, коли він за містом все ніяк не міг заснути перед зміною в теробороні.

— Купа думок і ненависті не давала мені спокою, як, думаю, і всім тоді українцям. В голові все лунало: «Ти не плач, ти не плач». До війни, я написав пісню з англійським текстом, під назвою «I won’t cry», ми з хлопцями декілька разів її вже грали на концертах. Наспівуючи, я зрозумів, що «Ти не плач» дуже сильно підходить по емоціям, настрою та вокалу до «I won’t cry». Побіг з гітарою, олівцем і зошитом, в вільну кімнату, та почав писати. Текст народився дуже швидко, емоції та страждання я переніс на папір, тому й пісня вийшла дуже справжня!

Через декілька днів вокаліст та басист побачились в Одесі на студії та записали інструментальну версію. А ще через тиждень хлопці зустрілись вже повним складом і записали чотири нових україномовних пісні.

— Наш барабанщик Гліб був мобілізований у Пові́тряні си́ли Збро́йних сил Украї́ни до кінця воєнного положення, тому на всю роботу у нас було буквально декілька днів. Але ми все встигли! Зараз віримо тільки в найкраще і в нашу перемогу!

Актуальний склад MU2MOON: бас-гітара – Артем Ясніцький, вокал – В'ячеслав Пітак, ударні – Гліб Мараховський, гітара – Ігор Макаров.

Цікаві факти:

Минулого року вокаліст MU2MOON В'ячеслав Пітак записав спільний трек із Майком Шинодою (вокаліст легендарних Linkin Park) – “Open door”. Із властивою йому скромністю хлопець сховався за непримітним псевдонімом Slava.

Барабанщик гурту Гліб Мараховський та гітарист Ігор Макаров навчалися у музичному коледжі Берклі (Бостон, США). Серед випускників цього навчального закладу – сотні топових представників музичної індустрії. Наприклад, Квінсі Джонс — продюсер самого успішного альбому в історії музики, "Thriller" Майкла Джексона.

Басист гурту Артем Ясніцький останні кілька років займається виключно грою на бас-гітарі, на його рахунку понад дві тисячі концертів у проектах різного формату.

FM-TV

другие новости
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 квітня 2022 г.
ТНМК, Kozak System.
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2022 г.
Оля Полякова.
Українські артисти психологічно допомагають тимчасовим переселенцям (+ ФОТОРЕПОРТАЖ)
18 квітня 2022 г.
Концертами зірки підтримують вимушених переселенців на Західній Україні.
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2022 г.
Андрій Хливнюк, Deep Purple.
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2022 г.
Без Обмежень
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2022 г.
NK (Настя Каменських)
Формулювання постачання зброї Заходом Україні з "допомоги" змінилося на "Для Перемоги!" ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
16 квітня 2022 г.
Хроніки 8-го тижня війни рашистської московії
проти України. Інформаційний марафон "Висновки".
Великодні "каліберні привітання" від рашистів."Пасочки" з-за кордону для ворога теж готові. ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
23 квітня 2022 г.
Хроніки війни. Інформаційний марафон.
23.02.2022р.
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 квітня 2022 г.
Віталій Козловський.
Everyday news. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 квітня 2022 г.
Руслана Лижичко.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери