русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Що могло бути гірше ніж Буча? московія в Оленівці вчинила черговий геноцид українців. ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

Що могло бути гірше ніж Буча? московія в Оленівці вчинила черговий геноцид українців. ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
30 липня 2022 г.
Це підсумки 22 тижня повномасштабної війни, яку рашисти розв’язали проти України. Зруйновані ЗСУ логістичні шляхи русні на Херсонщині; помста московітів традиційна – кількістю закидувати ракетам українські міста та вбиваючи мирних громадян; чергові фіксації жахливих злочинів росіян – кастровані полонені українські бійці та закатовані Азовці в окупованій Оленівці на Донеччині з імітацією удару ніби-то від ЗСУ.
00:00 - анонс
00:57 - визволення Херсона (потеапний прогноз Віталія Портникова)
10:47 - втомлений Антонівський міст (перервана логістика російської армії - пояснює воєнкор Андрій Цаплієнко)
15:25 - розв'язка по півдню України (Сергій Кузан про те, як рашисти залишатимуть Херсонську, Запорізьку та Миколаївську області)
23:53 - агонія колаборантів у Херсоні (тероризування місцевого населення, різке підвищення цін, підготовка псевдореферендуму)
32:26 - звільнення Херсона "звільнить" Миколаїв від обстрілів важкої артилерії (тиждень під ударами в області)
50:42 - суцільні повітряні тривоги лунали цього тижня і на Одещині (наслідки ракетних ударів)
55:53 - 70% Запорізької області тимчасово окуповані рашистами (виживання людей під обстрілами та палаючі поля від обстрілів)
1:09:09 - російські окупанти завдали масованої атаки по Кропивницькому (загиблі і поранені цивільні працівники авіакомпанії)
1:12:29 - Дніпропетровщина щоночі здригається від масованих ударів по регіону
1:17:57 - на окупованих територіях Харківської області росіяни розпочали прийом документів на отримання громадянства РФ (у ЗСУ ж інші плани на Харківщину – як пройшов тиждень в цьому регіоні)
1:37:47 - рашисти протягом тижня обстрілювали з мінометів шість громад біля кордону на Сумщині
1:44:16 - внаслідок удару з території білорусі по Чернігівській області на територію Гончарівської громади є загиблі та поранені серед військових
1:47:52 - у Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про поточну ситуацію на фронті на Донбасі
2:13:22 - мешканці захопленого Маріуполя Донецької області продовжують облаштовувати побут просто неба (відео BBC із тимчасово окупованого українського Маріуполя)
2:19:06 - в одному з російських Telegram-каналів зʼявилося відео знущань над військовополоненим в українському камуфляжі. Двоє рашистів провели полоненому кастрацію канцелярським ножем... Оприлюднили московити цього тижня і ще один факт геноциду. російські військові вдарили по колонії в окупованій Оленівці Донецької області.
2:21:49 - коли Україні зможуть надати американські винищувачі та ракети великої дальності та збільшіться кількість Himers
2:29:23 - солдати на передовій на сході Україні кажуть, що сучасна західна зброя загальмувала шалені бомбардування росії. Західна військова техніка на фронті.
2:40:22 - які бойові літаки отримає Україна
2:48:52 - Маленької переможної війни не буде, і, схоже, з цим росія вже звиклася. Починається нова фаза — тривалої, стомлюючої, дратівливої війни. Відбулися непомітні, але дуже важливі зміни. Війна набула затяжного стаціонарного характеру (військовий експерт Олег Жданов про програш рф).
2:55:00 - Німеччина планує передати Україні шістнадцять танків для наведення мостів. Представник KMW заявив, що загальна вартість контракту 1,7 мільярда євро - це в кілька разів більше, ніж загальна вартість усієї наданої Німеччиною зброї (600 мільйонів євро).
2:59:09 - з боку росії в хід пішла "зброя" іншого ґатунку – газ (подробиці від Лани Зеркаль)
3:06:22 - реактивну систему залпового вогню MLRS270 армійці ЗСУ уже ефективно застосовують на полі бою проти російських окупантів. Передова на Харківщині.
3:18:47 - державний кордон з рашкою зміцнюється. Наразі поширюється система відеоспостереження.
3:31:18 - після захоплення майже всієї території Луганської області на початку липня окупанти зосередили свої сили на Донеччині. Зокрема на двох невеликих містечках на півночі області – Соледарі та Сіверську.
3:43:03 - кордон Волині з білоруссю нарешті оснащений сучасними системами стеження та укріплений надійними фортифікаційними спорудами.
3:53:03 - відновлення українських портів (відео з Одещини)
3:55:38 - хто такі українські понтонери
3:59:36 - у Києві тривають роботи з відновлення 11 будинків, які найбільше постраждали внаслідок російських ракетних ударів.
4:02:15 - природно, що така резонансна подія, як повномасштабне вторгнення росії в Україну, призвела, серед іншого, й до нового сплеску словотворення.
4:11:29 - нові та надихаючі музичні відео, які з’явилися цього тижня. Hutsul Planet випустили відео Духом Єдиним, Океан Ельзи презентували ще одну зворушливу пісню цієї війни – Квіти мінних зон, Леся Нікітюк заспівала про Блакитні очі, бійці Нацгвардії до Дня Державнсоіт виконали Стройвий марш, Олексій Шпортько впевнений, як і більшість українців, що «Все буде Україна», а SVOЇ констатують, що ворогами таки Смерть!
другие новости
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
30 липня 2022 г.
Jerry Heil.
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
31 липня 2022 г.
Дайджест музично-патріотичних новин за тиждень.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 серпня 2022 г.
Artem Pivovarov.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 липня 2022 г.
гурт "Фіолет".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 серпня 2022 г.
Максим Гордєєв.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
27 липня 2022 г.
Pianoбой.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 серпня 2022 г.
Артисти Master Management 360.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 липня 2022 г.
Гурт KADNAY.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 серпня 2022 г.
Благодійний концерт-марафон "У єдності сила".
Нові та надихаючі музичні відео, які з’явилися цього тижня. Слава Україні! Героям Слава! ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
25 липня 2022 г.
Наприкінці інформаційного марафону, традиційно, нові та надихаючі музичні відео, які з’явилися цього тижня...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери