русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

"Кримський міст" ЗСУ "потурбує" на особливий "Український День". ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

"Кримський міст" ЗСУ "потурбує" на особливий "Український День". ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
13 серпня 2022 г.
Це підсумки 24 тижня повномасштабної війни, яку московія розв’язала проти України. Перший крок до повернення Криму у «рідну українську гавань»; всі 4 мости на Херсонщині непридатні для подальшого утримання русявого угруповування на правому березі Дніпра; результати кількаденної комендантської години у Миколаєві – більше 400 підозрюваних в колабораціонізмі; новий шантаж світу від московитів – акти тероризму на Запорізькій АЕС.
00:00 - анонс
01:02 - Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що існує ймовірність того, що окупанти вирішать підірвати Запорізьку АЕС.
06:48 - Під час ворожого нальоту на Запорізькому напрямку, боєць Нацгвардії здійснив пуск ракети з ПЗРК «ІГЛА» по літаку Су-25. Ціль знищена.
23:11 - рашистські війська цілий тиждень з боку Запорізької облсаті обстрілювали Нікопольський район області, під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. Обстріли призвели до жертв серед мирного населення.
43:32 - Щоб оточити Миколаїв, російським військам необхідно буде рухатися кілька місяців. Лінія фронту розташована за 45 кілометрів від міста, тому загрози оточення немає. Огляд тижня в регіоні під обстрілами.
55:42 - генерал Марченко зазначив, що до кінця року Україна може звільнити Херсон і закінчити активну фазу війни, після чого відбуватимуться локальні бойові дії. Тиждень на Херсонщині.
01:12:45 - як звільнятимуть Херсон
01:21:02 - міністр оборони Олексій Резніков запевнив, що Україна після перемоги у війні з РФ проведе розслідування щодо того, хто розмінував «Чонгар» та мости на всіх кримських перешийках у напрямку Херсона.
01:27:36 - ймовірний удар України по військовому аеродрому з російською технікою в окупованому Криму 9 серпня відкрив нову сторінку у війні проти РФ. Подробиці від Віталія Портникова
01:41:49 - відео жортских боїв в Донецькій області цього тижня.
02:09:59 - російські окупанти не полишають спроб взяти під контроль Піски, що у Донецькій області. Однак постійно зазнають невдачі.
02:19:38 - Бахмут росіяни не візьмуть.
02:32:26 - коли закінчиться війна - прогноз Курта Волкера.
02:40:07 - московити вже видихалися для того, аби знову йти у наступ - вже другий тиждень поспіль ворожі війська не мають успіху - як розвиватиметься ситуація в коментарі військового експерта Олега Жданова.
02:46:03 - полювання за російською технікою. Ексклюзивні кадри від Тетяни Чоровол.
02:55:05 - Як західне озброєння переломлює хід війни на фронті у відеоогляді.
03:06:52 - У ході масштабних оперативних дій на Харківщині протягом останнього тижня викрито понад 60 зрадників та колаборантів. Отримані матеріали окупанти використали для масованих ракетно-артилерійських обстрілів Харківщини. Зокрема і цього тижня. Огляд подій в Харківській області.
03:20:54 - Сумська область - найбільш замінованою зі звільнених регіонів країни.
03:33:49 - перше модульне містечко на Чернігівщині.
03:40:33 - Багато українських зірок з початку повнмоасштабної війни 24 лютого 2022 року, яку розв'язала росія, пішли в ряди ЗСУ, щоб захищати країну на передовій. До таких особистостей, як Андрій Хливнюк з "Бумбокс", Макс Барських, Коля Серга, Тарас Тополя і Yarmak підключився також улюбленець всіх юних дівчат, Максим Девізоров з серіалу "Перші ластівки".
03:50:25 - Організація Об’єднаних Націй очікує "значного зростання" кількості суден, які хочуть експортувати українське зерно, і мета 2-5 мільйонів тонн на місяць є "досяжною".
03:54:45 - Як тільки сучасна західна зброя почала поставлятися в Україну США та іншими союзниками, російська пропаганда розгорнула масовану інформаційну атаку проти нас та наших партнерів. Що ще навигадували за поребриком – у відео.
04:04:13 - Українці не полишили сміятися навіть під час війни, є навіть вислів про “сміятися, щоб не плакати” Лесі Українки.
04:12:23 - нові та надихаючі музичні відео, які з’явилися цього тижня. Степан Гіга разом із родиною теж виклав свій варіант «Ой у лузі червона калина», Рідна мати моя у грі на скрипці бійця ЗСУ розчулила соцмережі, Тарас Боровок виконав свій хіт «Байрактар» разом із військовим оркестром Оперативного командування Схід, Христина Панасюк привітала Повітряні сили України кліпом «Залізні птахи», SPIV BRATIV продовжує серію пісень про Героїчні міста України – цього разу присвятили рядки Миколаєву, Настя Каменських заспівала про те, Коли мине війна, а Іван Марунич зі своїми KARTA SVITU возвеличили маленького Героя Песа Патрона.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
14 серпня 2022 г.
Дайджест музично-патріотичних новин за тиждень.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 серпня 2022 г.
SERAFYN.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
15 серпня 2022 г.
Анна Трінчер.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 серпня 2022 г.
Alina Pash.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 серпня 2022 г.
Fahot (ТНМК)
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
10 серпня 2022 г.
Олекса.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 серпня 2022 г.
Злата Огнєвіч.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
9 серпня 2022 г.
Андрій Князь та "Команда А".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 серпня 2022 г.
NK.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 серпня 2022 г.
Маша Кондратенко.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери