русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Himers успішно наздоганяє 1-у армію мародерів у світі при втечі з Правобережної Херсонщини. ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

Himers успішно наздоганяє 1-у армію мародерів у світі при втечі з Правобережної Херсонщини. ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
29 жовтня 2022 г.
Це підсумки 35 тижня повномасштабної війни московії проти України. Третина з «мобілізованих» на росії вже перемелюються ЗСУ на лінії фронту на Донбасі та на Херсонщині; чергове русняве ІПСО про Каховську ГЕС – український ГУР не підтверджує підготовчі роботи рашистами до підриву греблі; те що весною не можна було уявити навіть в теорії – війська США можуть прийти на допомогу Збройним силам України.
00:00 - анонс
01:01 - британська розвідка заявила, що через недоукомплектованість і погану підготовку сили РФ переходять в оборону на більшості ділянок лінії фронту в Україні. Огляд подій тижня в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Сумській та Харківській областях.
37:04 - ситуація на фронті від військового експерта Євгена Дикого.
45:22 - коли звільнемо Херсон - думка очільника ГУР МОУ Кирила Буданова.
52:22 - від росії, яка нехтує міжнародним правом та зневажає гуманітарні принципи, можна очікувати будь-яких провокацій, водночас наразі немає підстав вважати, що загарбники підірвуть Каховську ГЕС - ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян.
58:58 - 23 жовтня російські пропагандистські ЗМІ почали писати, що Україна нібито готує провокацію із "брудною бомбою". Якими мають бути дії України найближчого тижня від політолога Миколи Давидюка.
01:05:01 - помічник секретаря Ради безпеки росії Олексій Павлов заявив, що українське суспільство відзначається «фанатиками», які прагнуть відмовитися від цінностей філіалу фсб – так званої Російської православної церкви. Чому потрібно провести "десатанізацію" самої московії - в огляді Віталія Портникова.
01:13:05 - почесного екс-регіонала і беззмінного директора “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва взяли на гарячому. 83-річний “червоний директор” безперебійно постачав російським окупантам двигуни до гелікоптерів та літаків. Чому не можна Богуслаєва не можна обмінювати як Медведчука в експертній думці головреда "Цензор.Нет" Юрія Бутусова.
01:22:52 - росія - країна-спонсор тероризму. Коли настане терористичний креатив росії - про це військовий експерт Сергій Кузан.
01:30:28 - як ТрО звільняли Ямпіль на Донеччині.
01:38:24 - на сьогодні у Харківській області звільнено 548 населених пунктів. Під тимчасовою окупацією поки росії залишається 28 населених пунктів.
01:49:03 - вивезення з-під обстрілів на Харківщині.
01:55:23 - у Харкові з'явився тимчасовий майданчик зберігання безпечних решток від вибухонебезпечних предметів, якими русня здійснювала обстріл міста - це доказова база, яку будуть використовувати у судах.
01:59:22 - розбиті дороги, перебиті електромагістралі, відсутність мобільного зв'язку та інтернету, дефіцит продовольства та ліків — із такими проблемами стикаються щойно звільнені від російських окупантів північні райони Донбасу.
02:04:31 - холодноярська піхота під Бахмутом на Донеччині.
02:12:30 - збити може лише ракета – про українські безпілотники.
02:17:51 - як виглядає українська аеророзвідка.
02:25:00 - ситуація на кордоні з білоруссю контрольована, українська сторона посилила інженерне облаштування, оборонні позиції і мінування території.
02:32:08 - війська США в Україні - Михайло Самусь.
02:41:39 - Президент Німеччини вперше заявив про те, що Російська Федерація та ФРН більше не є партнерами. 25 жовтня президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр прибув до Києва вперше після початку повномасштабного вторгнення Росії і виступив із посланням до громадян України, у якому, серед іншого, заявив, що Україна може розраховувати на Німеччину. Чи призведе зміна риторики до посилення військової допомоги від Німеччини - ексміністр закордонних справ Володимир Огризко.
02:48:08 - інтерв'ю з Сергієм «мольфаром» Цісаруком – заступником командиру полку «Азов» –Маріуполь, вихід з "Азовсталі", визнання «азовців» українцями та про майбутній, як він каже, «великий двіж» на сході України.
02:53:56 - як патрулі діють під час комендантської години на нічних вулицях Києва.
03:01:41 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно, нові музичні відео від українських артистів, які з’явилися цього тижня: Сергій Бабкін та Володимир Удовенко (Udovenko) представили пісню, присвятивши її бойовій медикині. Красномовно пісня називається Пташка. Автори зізнаються, що сама пісня була написана під впливом теракту росіян в Оленівській колонії 29 червня 2022 року, в якій загинули понад 50 українських військовополонених. гурт "Хуртовина" зняв кліп на пісню "Куля" з метою вшанування пам'яті захисників України, які загинули від російської агресії. А ансамбль «Журавка» та Роман Стахнів презентували відео «Батько наш Бандера Стефанія мати», нагадавши про Переможців цьогорічного Євробачення групу «Kalush Orchestra». Головна Перемога України ще попереду! Продовжуємо допомагати ЗСУ і наближати цей великий Український день! Слава Україні! Всім Героям Слава!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
30 жовтня 2022 г.
Дайджест музично-патріотичних новин "Sunday
news" щовихідних в ефірі регіональних ТБ
України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 жовтня 2022 г.
JULIK.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
31 жовтня 2022 г.
саметой та Ілля Ярема.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
27 жовтня 2022 г.
Маша Кондратенко & MASHUKOVSKY
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 листопада 2022 г.
Міша Крупін.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 жовтня 2022 г.
гурт "Хуртовина".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 листопада 2022 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 жовтня 2022 г.
ROXOLANA.
Марія Бурмака: "Зараз відбувається війна цивілізацій". Музичний фронт №1 (+ ВІДЕО)
3 листопада 2022 г.
Проєкт «Музичний фронт» - це цикл з 10 програм.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 листопада 2022 г.
Коля Сєрга.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери