русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Який запас міцності має українська енергосистема і як її врятує ЄС? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

Який запас міцності має українська енергосистема і як її врятує ЄС? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
5 листопада 2022 г.
Це підсумки 36 тижня повномасштабної війни московії проти України. Примусова депортація жителів Херсонщини вже і з лівобережної частини області; зернова угода за участі русні чи без вже не має значення – працюватиме і надалі; як західне ППО допоможе залишити Україну із електроенергією.
00:00 - анонс
00:51 - Тисячі населених пунктів залишаються без електропостачання. Також відбуваються збої у мобільному зв'язку.
07:58 - міжнародна агенція з атомної енергії (МАГАТЕ) здійснила перевірку та не виявила ознак таємної ядерної діяльності й матеріалів в Україні. Про "брудну бомбу" раніше заявляла росія.
12:00 - останній виступ Путіна на форумі у Валдаї показує, що фобії психічно хворої людини не можна трактувати як ідеологію чи стратегію. Психічно хворі особи не можуть аналізувати та бачити реальність, оскільки вони перебувають у своєму фантастичному світі. Коментар Віталія Портникова.
22:59 - речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що сьогодні найважчі бої точаться на двох напрямках — на бахмутському та авдіївському. Ситуація на лінії фронту.
53:54 - три з половиною дні. Рівно стільки знадобилося чмоні путіну, щоби змінити на протилежне своє рішення і офіційно відновити участь росії у так званій "зерновій угоді". Коментар Миколи Давидюка.
58:31 - Іран готується відправити росії приблизно 1000 додаткових одиниць зброї, зокрема, балістичні ракети малого радіусу дії "земля-земля" та більше ударних безпілотників. Коментар Петра Черника.
01:06:50 - ядерна загроза, де сховатися. Пояснює експерт Ярослав Ємельяненко.
01:14:56 - У нещодавно деокупованих населених пунктах росіяни мінували територію приблизно удвічі щільніше, ніж Київщину або Чернігівщину навесні.
01:21:36 - міністерство закордонних справ України рішуче засуджує Російську Федерацію за здійснення депортації українських громадян, які мешкають на тимчасово окупованих територіях в Херсонській та Запорізькій областях України. Деталі від Володимира Молчанова.
01:28:35 - мля мешканців небезпечно повертатися до звільнених населених пунктів Луганської області, оскільки окупанти продовжують обстрілювати деокуповані території.
01:39:06 - система ППО Збройних Сил постійно адаптується до нових способів, з допомогою яких росіяни атакують з повітря об’єкти цивільної забудови та критичної інфраструктури.
01:48:00 - бійці 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» спільно з іншими підрозділами знищити плацдарм російських окупаційних військ для наступу на місто Соледар, Донецької області.
01:58:03 -деокупація Куп'янського району Харківщини.
02:03:15 - до звільненого Куп'янська Харківської області "Укрзалізниця" від 3 листопада запустила потяг. 95% дороги їхатиме поїзд, а далі - безкоштовна маршрутка.
02:09:09 - рашистські військові свідомо випалювали село Архангельське та вбивали місцевих.
02:27:32 - військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти показали як запускають снаряди реактивної системи залпового вогню «Град» у російських окупантах на Херсонському напрямку.
02:36:34 - деокуповано вже 9 населених пунктів Луганщини. Зі звільненого Невського на Луганщині волонтери та українські військові евакуювали 13 людей, серед них шестеро дітей.
02:42:23 - винищувальна авіація України в останні тижні щодня задіяна в перехопленні російських ракет та дронів.
02:46:04 - безпілотники вже довели свою ефективність у боротьбі з російськими окупантами. Це водночас вимагає якісної підготовки операторів БПЛА для потреб української армії.
02:53:49 - сотні родичів тих, хто досі у полоні, виходять на протести у різних містах України та світу, привертаючи увагу до своїх історій.
03:00:46 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно, нові музичні відео від українських артистів, які з’явилися цього тижня: Олексій Потапенко представив кліп «Шлях додому», Тарас Боровок до Дня артилерериста представив композицію «Моя артилерія», а SPIV BRATIV заспівав про місто на Сумщині. У пісні йдеться про славно відомих конотопських відьом, які розізлилися на москалів та зачаклували їх, відстоюючи свої землі. Величезна подяка нашим ЗСУ, що не лише відстоюють, а й повертають всі наші землі з під окупації!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
6 листопада 2022 г.
Дайджест музично-патріотичних новин "Sunday
news" щовихідних в ефірі регіональних ТБ
України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 листопада 2022 г.
NK.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 листопада 2022 г.
Наталія Могилевська.
Марія Бурмака: "Зараз відбувається війна цивілізацій". Музичний фронт №1 (+ ВІДЕО)
3 листопада 2022 г.
Проєкт «Музичний фронт» - це цикл з 10 програм.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 листопада 2022 г.
Коля Сєрга.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 листопада 2022 г.
Руслана.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 листопада 2022 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
9 листопада 2022 г.
Роман Стахнів та ансамбль "Журавка".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 листопада 2022 г.
Міша Крупін.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
10 листопада 2022 г.
гурт "Spiv Brativ".
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери