русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

російські окупанти готують новий наступ навесні. ЗСУ готові до оборони та контрнаступу. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

російські окупанти готують новий наступ навесні. ЗСУ готові до оборони та контрнаступу. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
14 січня 2023 г.
Соледар і Бахмут під українським прапором; колаборантів з ОПЗЖ позбавляють громадянства та мандантів; «Leopard-2» та інша важка техніка від Заходу у 2023 році.
00:00 - анонс
00:49 - російські окупанти продовжують штурм українських позицій на сході, але ЗСУ перешкоджають просуванню ворога. Про це свідчать дані мапи бойових дій, оприлюднені Міністерством оборони Великої Британії. Згідно з картою, найскладнішим є фронт у Донецькій області. Кровопролитні бої тривають біля Соледара, Бахмута та Авдіївки. Також бої точаться на напрямку Сватово-Кремінна на Луганщині. ЗСУ продовжують атаки, адже просування в напрямку Кремінної відкриє шлях до інших міст області. За даними карти, бої тривають у центральній частині Запорізької області. В той же час загарбники продовжують обстріли лінії фронту по всьому півдню і сходу нашої держави. Огляд подій на лінії фронту цього тижня.
25:14 - чому нам потрібні саме танки Leopard. Аргументи політичного оглядача Віталія Портникова.
37:04 - поразка Кремля в Україні видається дедалі ймовірнішою. Микола Давидюк про "мирні сценарії" Кремля.
45:56 - Зеленський припинив громадянство народних депутатів від забороненої "Опозиційної платформи - За життя" Медведчука, Козака і Кузьміна, а також нардепа Деркача, яких підозрюють у державній зраді. Деталі від Володимира Фесенка.
52:55 - р районі міста Бахмут Донецької області тривають важкі бої. рашистські окупаційні війська там зазнають колосальних втрат.
01:02:21 - зведений загін патрульної поліції, прикомандирований до ЗСУ, здійснює розвідку на підступах Бахмуту. І досягає у свої роботі певні успіхи: ураження техніки та живої сили противника.
01:19:07 - ще тиждень тому, багато підрозділів згортали свої опорні пункти в Соледарі і готувалися до організованого відступу. А потім військові отримали наказ триматися, їм направили підкріплення.
01:29:41 - замість агресивного вереску про "дійдемо до Ла-Маншу" від добре оплачуваних прихильників війни на росії тепер усе частіше можна почути прогнози майбутньої поразки.
01:36:48 - США, Німеччина та Франція надають Україні БМП, але поки не танки. Західні ЗМІ кажуть про "сигнал москві".
01:43:45 - командир штурмової роти 108 батальйону 10 гірсько-штурмової бригади Андрій Коцик розповів, як вдалося знешкодити російських окупантів на позиціях.
01:51:21 - попри регулярні обстріли, в смт Дробишеве продовжують жити люди. Здебільшого похилого віку, яким нікуди і ні до кого їхати, та і нема за що. Звуки ворожих обстрілів із фронту, який менше ніж за двадцять кілометрів, долинають і сьогодні.
01:56:43 - хоча ситуація у Соледарі в Донецькій області залишається вкрай складною, українська сторона не підтверджує заяви росіян про повне взяття міста.
02:05:14 - після звільнення Херсона в Миколаївську область повернулося приблизно 100 тис. людей. Повертаються люди і на звільнені території на півночі Херсонської області.
02:15:34 - у четвер, 12 січня, до Білорусі прибула комісія міноборони країни-агресорки, аби перевірити там свої війська. Водночас станом на сьогодні на Білоруському напрямку немає ознак того, що нове вторгнення станеться найближчим часом. Коментує військовий експерт Петро Черник.
02:20:35 - від перукаря до поліцейського – люди різних професій приєдналися до лав територіальної оборони з перших днів повномасштабного нападу Росії на Україну, щоб захищати рідну Одеську область.
02:28:10 - духовенство рпц в Україні (упц мп) оприлюднило 10 запитань до свого Синоду щодо статусу т.з. упц мп та повного виходу з рпц. Збір підписів вже розпочато.
02:38:12 - служіння ПЦУ у головному храмі Києво-Печерської лаври відбулося вперше за 337 років разом зі звільненням від “духовного ярма Москви” на Різдво за Григоріанським календарем. Наступну «службу» ПЦУ планують провести на Водохреща, 19 січня.
02:44:35 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно, нові музичні відео від українських артистів, які з’явилися цього тижня: 105 бригада ТРО ЗСУ заспівала колядку «Зоре, в небі світи ясно!», Kalush Orchestra презентували Shchedryi vechir, Dima Prokopov & Настя Балог випустили відео «Добрий вечір тобі», SPIV BRATIV написали пісню «Ти знаєш, що ти людина» на вірші Василя Симоненка, а ЗСУ представили власний варіант «Щедрика».
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
15 січня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин "Sunday
news" щовихідних в ефірі регіональних ТБ
України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
13 січня 2023 г.
Бумбокс.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 січня 2023 г.
Андрій Князь.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 січня 2023 г.
RYANA.
Єгор Чернєв: "Україна не в НАТО = нова війна в Європі". Віч-на-Віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
"Віч-на-віч з Тетяною Крижановською" - програма
виробництва "FM-TV". Це спілкування із відомими
українськими діячами з різних галузей.
Дмитро Ігнатов ("Роллікс"): "На День Перемоги зробимо великий концерт в Херсоні". Музичний фронт №10 (+ ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
Герой десятого випуску - Дмитро Ігнатов,
фронтмен гурту "Роллікс", який народився у
Херсоні.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 січня 2023 г.
Андріана.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 січня 2023 г.
Команда А (Андріана, Андрій Князь, Авіатор,
Заліско).
Alyosha: "Перемога України вже є!" Музичний фронт №9 (ВІДЕО)
10 січня 2023 г.
Проєкт «Музичний фронт» - це цикл з 10 програм.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери