русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

"Рамштайн-8" дозволить Україні розпочати новий контрнаступ. ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)

"Рамштайн-8" дозволить Україні розпочати новий контрнаступ. ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)
21 січня 2023 г.
Трагічні 7 днів: ракетний тероризм росії в Дніпрі, катастрофа гвинтокрила у Броварах; переламний момент у війні – підсумки 8-го Рамштайну; Соледар, Бахмут та Херсон – найгарячіші точки на воєнній мапі України.

ведуча Валентина Павлюк
00:00 - анонс
00:49 - станом на 21 січня безвісти зниклими після ракетного удару по будинку в Дніпрі залишаються 11 людей. 14 січня одна з російських ракет влучила в багатоповерхівку у Дніпрі і вбила 45 людей. Серед них – 3 дитини.
08:32 - Геннадій Корбан оприлюднив дані росіянина, який запустив ракету по Дніпру, що влучила у багатоповерховий будинок 14 січня.
16:47 - вранці 18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав гвинтокрил – спалахнула пожежа - загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Загалом 14 жертв, серед яких 1 дитина.
24:44 - Лінія фронту в Україні наразі є сталою, запеклі бойові дії тривають в районі Бахмута й Кремінної. Огляд подій з передової.
45:48 - приємні підсумки восьмого Рамштайну в огляді політичного оглядача Віталія Портникова.
55:49 - адміністрація Байдена розглядає аргумент про те, що Києву потрібна сила, щоб завдати удару по Криму, який анексований росією у 2014 році. Саме битва за півострів може стати вирішальною у цьому конфлікті і США готові допомогти нам озброєнням, щоб повністю його деокупувати. Коментар аналітика InformNapalm Антона Павлушка.
59:10 - сьогодні Бахмут зруйнований на 60%. Збройні сили України тримають оборону, росіяни тиснуть, і так вже пів року поспіль.
01:06:24 - За оцінками американської розвідки, в районі Соледара тривають жорстокі бої, однак рашисти не мають повного контролю над цим населеним пунктом.
01:19:43 - коли востаннє у світовій історії використовувалась така кількість ракет у війні проти однієї країни? Коментар Петра Черника.
01:24:30 - міністр енергетики Герман Галущенко скоро втратить свою посаду. Також з високою ймовірністю звільнення очікує на заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, котрий на Банковій відповідає за регіональну політику і курує проєкт "Велике будівництво". виключено, що "на вихід" попросять ще одного заступника Єрмака — куратора силового блоку Олега Татарова, до котрого є запитання не лише в Україні через корупційну справу "Укрбуду" та житла для Нацгвардії, а й у США. Моделювання ситуації від політолога Миколи Давидюка.
01:31:33 - одна з великих проблем місцевих жителів, що залишились у Бахмуті, полягає у відсутності кваліфікованої медичної допомоги.
01:39:52 - ловці "шахедів" показали весь процес згортання/розгортання позиції, розповіли яку зброю використовують та про особливості роботи з повітряними цілями.
01:50:42 - 14 січня росія завдала ракетного удару не тільки по Дніпру. Ракети летіли і на Кривий Ріг. На жаль, внаслідок влучання однієї з них загинула людина. Десятки будинків було пошкоджено.
01:56:45 - менші брати артилеристів – так себе називають мінометники. Хлопці стоять за кілька кілометрів від ворога та прикривають наших піхотинців, що закріплюються на нових позиціях.
02:04:08 - військовослужбовець 72-ї бригади імені Чорних запорожців розповів про те, як у перші тижні оборони Києва знищив російський танк саме за допомогою NLAW і про свій бойових досвід у Бахмуті.
02:14:02 - підпілля на окупованих територіях України допомагає ЗСУ боротися з російськими силами. Херсонщина одразу показала загарбникам свою чітку позицію: окупантів тут ніхто не зустрічатиме з квітами, бо Херсон – це Україна.
02:27:51 - репортаж із батальйону львівської 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, яка звільняє Донеччину від рашистів.
02:35:39 - герою наступного матеріалу самохідна гармата 2С7 «Піон» більше нагадує суходільний лінкор.
02:42:53 - Українська церква цього тижня відзначала Водохреща за старим стилем – 19 січня.
02:48:51 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно, нові музичні відео від українських артистів, які з’явилися цього тижня: ТНМК представили відео «Дивись, кіли ідеш» - це гасло для всіх українців на деокупованих від російської навали територій, так і у відносно безпечних регіонах країни. Міни, розтяжки, гранати, нерозірвані снаряди й інші вибухові пристрої несуть смертельну загрозу. Артем Пивоваров Артем Пивоваров приєднався до великого проєкту «Мапа Української Ідентичності». Під час проєкту було зроблено величезну роботу, яка показала, що бути українцем – це набагато більше, ніж просто мати синій паспорт чи народитися в цій країні. Підсумок проєкту – презентація кліпу «Маніфест». Крінж і знищення Zомбі – це про дебютний кліп «Летять Бомблять» від Andre Kriche. А «Команда А» (Андріана, AVIATOR, Андрій Князь та Заліско) зібралися разом, аби у спільній пісні вказати точні координати, де врешті-решт опиняться всі наші вороги. Композиція отримала назву «Мо$к@ляку На Гіляку».
FM-TV
другие новости
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 січня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин "Sunday
news" щовихідних в ефірі регіональних ТБ
України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 січня 2023 г.
Андрій Кравченко.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 січня 2023 г.
MASHUKOVSKY.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 січня 2023 г.
Dima PROKOPOV.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
24 січня 2023 г.
Володимир Войцеховський.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 січня 2023 г.
Команда А (Андріана, Андрій Князь, Авіатор,
Заліско).
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 січня 2023 г.
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.
Єгор Чернєв: "Україна не в НАТО = нова війна в Європі". Віч-на-Віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
"Віч-на-віч з Тетяною Крижановською" - програма
виробництва "FM-TV". Це спілкування із відомими
українськими діячами з різних галузей.
Дмитро Ігнатов ("Роллікс"): "На День Перемоги зробимо великий концерт в Херсоні". Музичний фронт №10 (+ ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
Герой десятого випуску - Дмитро Ігнатов,
фронтмен гурту "Роллікс", який народився у
Херсоні.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 січня 2023 г.
Ірина Федишин.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери