русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Обговорюваний "великий російський наступ", найімовірніше, завершиться дочасно. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Обговорюваний "великий російський наступ", найімовірніше, завершиться дочасно. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
4 лютого 2023 г.
Бахмут тримається – чи доведеться ЗСУ тимчасово відступити від міста заради масштабного контрнаступу на півдні? Чи пропонували США Україні та росії «мир в обмін на землю»? Якими є результати гучних обшуків у високопосадовців та чи вдасться спроба «зам’яти» скандал в Міноборони?
00:00 - анонс
00:51 - окупантам для активних бойових дій не вистачає навчених людей і техніки. Тому загарбники можуть переносити терміни великого наступу, який хоче провести путін. Тиждень на лінії фронту – в нашому першому огляді.
27:01 - Місто Бахмут залишається гарячою точкою фронту та нинішнім епіцентром війни. На в’їзді в Бахмут всі журналісти спиняються, аби вдягнути броніки й каски. Тому що зараз у місті працюють ворожі ДРГ.
37:52 - інформація про те, що директор ЦРУ Вільям Бернс нібито їздив у середині січня 2023 року в Київ та Москву пропонувати мир в обмін на п'яту частину території України на користь РФ, є неправдою. Про це заявили у Білому домі та Центральному розвідувальному управлінні США. Є версія і українського політичного оглядача Віталія Портникова.
47:33 - надати Україні літаки та ракети далекого радіусу дії “Атакамс” закликав колишній міністр оборони США Марк Еспер.
51:54 - колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розповів, що президент рф владімір путін погрожував йому ракетним ударом під час телефонної розмови напередодні початку повномасштабної війни.
55:32 - рішення НАТО надати Україні танки свідчить, що Альянс перестав боятися росії. Версії від віськового експерта Сергія Грабського.
01:02:53 - продовження скандалу в Міністерстві оборони України. Чи позбудеться посади Резніков? Коментар головреда "Цензор.нет" Юрія Бутусова.
01:12:11 - в Україні проводять низку масштабних оперативно-слідчих заходів, які направлені "на боротьбу із внутрішнім ворогом". Чи будуть посадки? Деталі від політолога Миколи Давидюка.
01:27:13 - кремль, ймовірно, знову переоцінює можливості російської армії у контексті нового великого наступу в Україні. Що очікувати від русні в лютому-березні? Секретар РНБО Олексій Данілов.
01:34:09 - Який план був у рашистів перед початком широкомасштабного вторгнення? Що потрібно, аби організувати великі ударні групи? Та наскільки важливою на фронті є тактична майстерність молодшого офіцерського складу? Коментар військового експерта Петра Черника.
01:38:52 - одна з танкових бригад ЗСУ, яка нещодавно брала участь у боях під Бахмутом, розповіла про ситуацію на передовій та про те, чому Україна має позбутися "радянської танкової спадщини".
01:44:30 - як проходить процес розмінування у Миколаївській області, де експерти ДСНС продовжують очищати від вибухівки населені пункти після окупації росіянами.
01:51:05 - вкрадені комп'ютери, кинутий штаб, злочини: у селі Кам'янка біля Ізюма на Харківщині немає жодної вцілілої хати.
01:58:01 - під час активних бойових дій «пташки» літають практично весь час, допомагаючи виявляти противника і корегувати міномети, танки та арту.
02:05:02 - до повномасштабного вторгнення військ РФ до України у селі Преображенка, розташованого біля міста Оріхів на Запоріжжі, жило понад 3 тисяч людей. Нині ж лишається лише десята частина місцевих мешканців – близько 300 людей. Саме ж село є прифронтовою зоною.
02:12:51 - півроку прожили у погребі Раїса і Олександр Скорики з Миролюбівки на Херсонщині.
02:23:57 - трофейний ленд-ліз. Нацгвардійці ремонтують та відправляють у бій численні захоплені та евакуйовані танки, БМП, бронетранспортери та тягачі російських окупантів у промислових масштабах, особливо останні місяці.
02:33:15 - близько 10 парафій Криворізького району Дніпропетровщини вже входять до Православної Церкви України. Як працює храм Святого Апостола Фоми та готуються до відкриття інші храми ПЦУ.
02:39:53 - у польових умовах прикордонник, а до повномасштабного вторгнення виконавчий директор Союзу споживачів України, Максим Несміянов продегустував три сухпаї різних країн.
02:47:20 - наприкінці нашого інформаційного марафону, представляємо вам, нові патріотичні відео від українських артистів, які з’явилися цього тижня: репер BURLA представив кліп «Молитва Солдата» за мотивами реальних історій кіборгів які пройшли пекло. Особливість пісні в реальності - історії відчуттів і переживань; Учасниця Нацвідбору на Євробачення-2020 та Голосу Країни 11, співачка GARNA випустила переможний стейтмент "Все буде Україна"; Щоденно на фронт відправляються сотні автомобілів, які допомагають ЗСУ. Їх привозять та негайно ремонтують, фарбують і відправляють на допомогу. Саме у такій атмосфері була відзнята нова відеоробота "Роздам Сповна" від PROBASS ∆ HARDI та alyona alyona на одному з СТО де готують автомобілі; Анна Добриднєва презентувала новий трек «Ми з України». Ця пісня - вдячність нашим Героям та підтримка всім українцям!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
5 лютого 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин "Sunday
news" щовихідних в ефірі регіональних ТБ
України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 лютого 2023 г.
REYA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
6 лютого 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 лютого 2023 г.
Ірина Білик.
Сергій Кузан: "ЗСУ готуються до успішного контрнаступу". Віч-на-Віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
7 лютого 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 лютого 2023 г.
SPIV BRATIV.
Олександр Маріковський: "Україна вже приваблива для інвестицій" Віч-на-Віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
1 лютого 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 лютого 2023 г.
PROBASS ◇ HARDI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 лютого 2023 г.
Океан Ельзи.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
31 січня 2023 г.
Monatik & Roxolana.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери