русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

23 та 24 лютого найнебезпечніші дні наступного тижня щодо російських масованих обстрілів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

23 та 24 лютого найнебезпечніші дні наступного тижня щодо російських масованих обстрілів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
18 лютого 2023 г.
Це підсумки 51 тижня повномасштабної війни московії проти України. Рашистський наступ розпочався раніше за 24 лютого; новий Рамштайн: до теми літаків наші союзники повернуться за 3-4 місяці – зараз головна мета зробити небо України безпечним завдяки сучасним системам ППО; чому президент попри гучний скандал залишив Резнікова міністром оборони України.
00:00 - анонс
00:52 - в НАТО вважають, що новий наступ росії в Україні вже почався. Тиждень на лінії фронту.
26:21 - Рамштайн-9: Ми вже звикли до цих поважних зустрічей на рівні міністрів оборони. Зазвичай там беруть участь до 40 країн. Цього разу було 54, що свідчить про розширення антиросійської коаліції. Підсумки від Віталія Портникова.
34:47 - Німеччина почала тренування українських військових на своїх танках Leopard 2. Про це заявив речник уряду. За його словами, тренування проходять у місті Мюнстер на заході Німеччини і їх завершення планується до кінця березня, коли Німеччина має передати Україні танки. Крім того, навчання українських танкістів на танках німецького виробництва Leopard 2 також розпочалося в Польщі.
38:40 - загальна мобілізація в Україні триває від лютого 2022 року. Наразі військові можуть видавати повістки в публічних місцях населених пунктів. В ЗСУ відповіли, чому так відбувається та чи правда, що чоловіків доправляють на передову одразу після медкомісії у військкоматі. Коментар Романа Горбача.
43:01 - весняний» наступ армії РФ на сході України вже розпочався. Бійці тримають оборону Бахмута, щоб такого не було з іншими містами, заявив у інтерв'ю німецькому виданню WAZ міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
54:30 - Вовчанськ, що на півночі Харківської області, майже на самому кордоні з еРеФією. Ця громада деокупована, але практично залишається ізольованою від "великої України".
01:05:13 - В Інституті вивчення війни вважають, що наступ русні з білорусі може розпочатись не раніше осені 2023 року. Зараз наступ на Україну з півночі проводитись не буде через нестачу техніки та особового складу в рашистської армії.
01:11:34 - міністр оборони України Олексій Резнікова повідомив, що залишається на своїй чинній посаді. Таке рішення ухвалив президент України Володимир Зеленський. Інсайди від політолога Миколи Давидюка.
01:18:37 - у Силах територіальної оборони показали, чим харчуються українські захисники в одній з найгарячіших точок лінії фронту - Бахмуті Донецької області.
01:29:51 - російське керівництво починає усвідомлювати неминучість деокупації Криму. Це відбуватиметься військовим, економічним, соціально-гуманітарним та юридичним шляхами. Подробиці майбутньої деокупації Криму від Дениса Чистікова - заступника постпреда президента в АР Крим.
01:38:59 - на початку березня 2022 року, коли Велика Олександрівка на Херсонщині вже була окупована росіянами, місцеві мешканці ходили селищем із гаслами "Слава Україні!" та "Русскій воєнний корабль пішов за відомим курсом!". Невдовзі росіяни почали розшукувати організаторів і учасників мітингу. Одного з організаторів, Сергія Сердюка, окупанти знайшли і піддали тортурам. Вдягли мішок на голову, били, катували електричним струмом. У селі окупанти знищили пам'ятник Шевченку: одноо дня до погруддя, прикрашеного українським прапором, під'їхала російська військова машина і повалила монумент.
01:48:14 - експерти американського Інституту вивчення війни у зведенні за 16 лютого заявили, що військам еРеФії навряд чи вдасться захопити Бахмут до річниці повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого, оскільки вони не пришвидшують темпи свого просування.
01:51:09 - сотні мільйонів гривень. Такі попередньо підраховані суми збитків називають правоохоронці, які документують і розслідують екологічні воєнні злочини на Сумщині. На початку січня 2023 року в Гетьманському національному природному парку, який є одним із об'єктів загальноєвропейської Смарагдової мережі, документували пошкодження, яких парк зазнав від російської агресії. Тоді йшлося про 15 відкритих в області воєнно-екологічних кримінальних проваджень, а менш як за місяць потому їх було вже 18.
01:55:51 - наприкінці нашого інформаційного марафону, вже традиційно представляємо вам, нове патріотичне відео від українських артистів, яке з’явилося саме цього тижня: мова про відео від Наталки Карпи – «Жінка, що тебе чекає», автором якої є Влад Дарвін. Цій пісні майже рік, від того часу, як Наталка Карпа її записала, і майже рік триває повномасштабне вторгнення…рік, як український народ вчергове виборює свою цілісність та суверенітет. Зброєю для жінки може бути,- як і любов, так і автомат, з якого вона влучно вже навчилась цілити, захищаючи своє. Усі ми дуже втомилися фізично, психологічно та емоційно. Але точно не зламалися, а ще сильніше віримо в нашу Перемогу та вільне майбутнє.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
19 лютого 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 лютого 2023 г.
MI MI MARII.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 лютого 2023 г.
XSERGO.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 лютого 2023 г.
гурт "Антитіла"
Володимир Ар'єв: "Серйозно готуємось до тривалого протистояння". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
21 лютого 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
21 лютого 2023 г.
Хор ім. Г.Верьовки.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
15 лютого 2023 г.
KISHE.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 лютого 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 лютого 2023 г.
Андріана, Андрій Князь, гурт "AVIATOR", Заліско.
Микола Давидюк: "росія обстрілюватиме Україну і до 24 лютого". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
14 лютого 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери