русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Що змусить рф вивести свої війська з України. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Що змусить рф вивести свої війська з України. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
25 лютого 2023 г.
Це підсумки 52 тижня повномасштабної війни московії проти України. Річниця повномасштабного вторгнення: тривожність змінилася на віру в Перемогу; Байден в Києві: підтримка України посилиться до повного контролю над кордонами станом на 1991 рік; весною Україна отримає сучасні західні винищувачі.
00:00 - анонс
00:49 - рік тому, 24 лютого 2022 року, світ для України назавжди розділився на «до» і «після»: стартувало повномасштабне вторгнення росії. За цей рік Україна, якій відводили щонайбільше 96 годин опору, показала, чого вона варта насправді. Збройні Сили України зупинили окупантів, завдали їм величезних втрат і не дали ворогові захопити країну.
07:42 - рік тому, коли американська розвідка та президент Байден попереджали про наближення війни, далеко не всі експерти могли повірити, що Кремль не блефує в черговий раз. Що ввело в оману західних аналітиків та чи вивчили вони минулі помилки?
14:59 - президент США Джо Байден відвідав Україну вже після Мюнхенської конференції з питань безпеки, де віцепрезидент Камала Гарріс офіційно заявила, що росія - злочинець, російський режим займався міжнародними злочинами проти людства. Цей візит показує і Україні, і путіну, що допомога Америки буде стовідсотковою, не буде двозначності, а Україна є частиною Західного світу й основним гравцем у захисті світової демократії проти деспотизму та авторитаризму терористичного режиму в кремлі. Підсумки візиту Джо Байдена від політичного оглядача Віталія Портникова.
23:38 - тиждень на лінії фронту.
47:33 - користувачі соціальних мереж До цих пір глузують зі звернення бункерного діда путіна, яке відбулося 21 лютого до федеральних зборів московії. У своїй промові намісник Кремля озвучив свої заїжджені пропагандистські тези про “загрозу НАТО”, “колективний Захід, “українських нацистів”, “російську велич” і решту нісенітниці для внутрішньої аудиторії. Користувачі звертали увагу на “зацікавленість” та “захопленість” так званої російської еліти у залі під час виступу, порівнювали диктатора з фюрером Третього Рейху Адольфом Гітлером та жартували з його постійного кашлю під час промови. Розбирав промову бункерного чмоні - політолог Микола Давидюк.
56:14 - на думку начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, скоро росія буде вимушена вивести свої війська з території України. Про це він сказав в інтерв’ю виданню Le Monde.
01:02:05 - за рік повномасштабної війни росії проти України відбулися тектонічні, революційні зміни, на які українці не були спроможні від часу здобуття Незалежності в 1991 році. Війна все змінила і стала каталізатором процесів, які визначатимуть майбутнє України на багато-багато десятиліть уперед. Ми багато втратили, але багато й здобули. Наші здобутки мають дорогу ціну і ми маємо їх шанувати.
01:08:31 - ворог продовжує наземні атаки навколо Бахмута. Геолокаційні кадри підтверджують, що російські війська поступово просуваються у східному, південному та південно-західному секторах Бахмуту.
01:16:06 - аналітики американського Інституту вивчення війни наголошують, що наступ армії русні на лінії Сватово-Кремінна сповільнився через втрати. Але разом з тим окупанти готуються знову йти на Вугледар на Донеччині.
01:21:06 - за всіма об'єктивними критеріями путін уже програв злочинну війну, яку він в односторонньому порядку розпочав рівно рік тому, 24 лютого 2022 року. Жодна з початкових цілей – швидко завоювати найкращу частину країни, повалити уряд Зеленського та встановити на його місці маріонеткову владу, яка назавжди повернула б Україну до лона росії – не була досягнута. Які слабкі місця в російській армії виявила ця зима – в коментарі військового експерта Петра Черника.
01:26:43 - США та європейські країни обговорюють постачання винищувачів Україні. Для України перспектива отримання танків була тільки початком. Тепер на міжнародному рівні ведуться внутрішні дебати про постачання бойових літаків.
01:30:00 - щоб Україна перемогла у війні, країни Заходу мають бути активнішими і надавати Україні допомогу під сплановані наступальні операції. Про це говорили генерали армій США, Канади та Австралії протягом дискусії в “Атлантичній Раді”. Військові також описали сценарії, як можна звільнити Крим військовим шляхом і спонукати путіна до переговорів.
01:34:31 - російські війська намагаються наростити темпи наступальних дій на лінії Куп’янськ – Лиман.
01:49:57 - окупанти вже декілька місяців проводять спуск води з Каховського водосховища. Ця проблема загрожує містам вже не тільки України, а й всього світу.
01:54:26 - співак, військовослужбовець, засновник "Культурного десанту" Коля Сєрга презентував пісню "Молитва" та відео до неї. Музичний кліп "Молитва" створений у жанрі фентезі на основі архетипів українського фольклору, де жіночі образи уособлюють сучасну Україну, а чоловічі – її безстрашних воїнів.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
26 лютого 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
24 лютого 2023 г.
Пісні війни в річницю "повномасштабного
вторгнення" (Бумбокс, Probass Hardi, Святовид,
Sliv Brativ, Shumei).
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
27 лютого 2023 г.
Наталія Могилевська.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 лютого 2023 г.
ТНМК.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 лютого 2023 г.
WELLBOY, YAKTAK, SHUMEI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 лютого 2023 г.
Ірина Федишин.
Ахтем Чийгоз: "Цього року ми побачимо реальну деокупацію Криму". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
1 березня 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 березня 2023 г.
Анна Добриднєва, Артур Боссо, Ауріка Ротару,
Андрій Джеджула, Амадор Лопес, Сергій Мироненко,
Ніна Матвієнко.
Володимир Ар'єв: "Серйозно готуємось до тривалого протистояння". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
21 лютого 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
21 лютого 2023 г.
Хор ім. Г.Верьовки.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери