русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Вихід ЗСУ з Бахмута - підготовка для весняного контрнаступу на іншому напрямку? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

Вихід ЗСУ з Бахмута - підготовка для весняного контрнаступу на іншому напрямку? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
4 березня 2023 г.
Інформаціний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
Це підсумки 53 тижня повномасштабної війни московії проти України. Рашисти підірвали останній міст в Бахмуті – ЗСУ продовжують утримувати позиції; громадянська війна вже в росії? Що саме відбулося у Брянській області; якою буде Перемога України – військові та експертні думки.
00:00 - анонс
00:47 - огляд подій на лінії фронту за тиждень
24:09 - російські війська могли тимчасово відмовитись від ідеї оточення Бахмута як із південного заходу, так і з північного сходу, щоб під тиском змусити українських військових вийти з міста. Таке припущення висловили фахівці Інституту вивчення війни, проаналізувавши останні атаки окупантів.
30:37 - тритижнева битва на рівнині поблизу шахтарського містечка Вугледар стала найбільшою танковою битвою за всю війну з рф і повним провалом для росіян.
38:26 - чому росія нині використовує піхотні вали? Які втрати в особовому складі були у збройних сил еРеФії у грудні? Та чи буде і надалі росармія застосовувати тактику «закидування м’ясом» наших позицій? Про це розповів військовий експерт Петро Черник.
42:16 - блискавична окупація армією еРеФії українського Півдня рік тому - один із найбільших провалів оборони України. Як російські війська змогли фактично безперешкодно перейти через межу із Кримом? Як вони змогли захопити величезну територію на Херсонщині за лічені години? І за рахунок чого Україні вдалося зрештою зірвати плани бліцкригу на Півдні?
46:07 - Миколаїв перші девʼять місяців війни був прифронтовим містом. Його постійно обстрілювали з артилерії та не раз намагались окупувати російські війська. Миколаїв вистояв і отримав звання «місто-герой».
52:43 - росія заздалегідь спланувала катівні в Херсоні. Ця геноцидна модель мала працювати в усій Україні у разі окупації, повідомило цього тижня СNN.
01:03:44 - найближчі три місяці на фронті вирішать подальший перебіг подій. Про це заявив керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Голосу Америки.
01:09:34 - на території московії відбулися бойові зіткнення. «Російський добровольчий корпус» (РДК) заявив, що їхні бійці перейшли кордон із еРеФією і увійшли у села Брянської області, щоб, як вони кажуть, звільнити рідну землю від «режиму путіна». То що ж відбувається насправді? Коментує політолог Микола Давидюк.
01:14:24 - яким цей рік був для Криму, що відбувалось на окупованому Кримському півострові? Вибухи у Новофедорівці, біля Джанкою та на Керченському мосту спричинили масовий від'їзд людей з Криму. ЗСУ потопили крейсер Москва, та провели унікальну операцію атакуючи закриту Севастопольську бухту. Після атаки штабу Чорноморського флоту Росії частину його служб перевели в Новоросійськ. Значні втрати понесли кримські підрозділи 810 та 126 бригади Чорноморського Флоту русні.
01:22:35 - шойгу, путін, медведєв синхронно заявили про небезпеку розпаду росії внаслідок поразки у війні. Збереження територіальної цілісності росії – ідея-фікс з початку 90-х, яку активно експлуатував путін з першого року свого правління і яка набула нової актуальності в останні два роки, пише Український інститут майбутнього. Експертна оцінка від політичного оглядача Віталія Портникова.
01:33:31 - підрозділ аеророзвідників "Птахи Мадяра" отримав наказ про вихід з Бахмута на Донеччині. Воїни тримали борону міста 110 діб. Про це повідомив командир окремої тактичної групи аеророзвідки, засновник підрозділу Роберт Бровді "Мадяр".
01:47:23 - прикордонні підрозділи стримують агресора на сході країни. Їх об’єднує чимало речей: їм за двадцять, вони друзі дитинства. А також разом більше ніж 5 місяців «кошмарили» окупантів, здобували цінну інформацію та трофеїли ворожу техніку. Унікальна історія «привидів сірої зони» – у нашому відео.
01:55:33 - наприкінці нашого інформаційного марафону, вже традиційно представляємо вам, нове патріотичне відео від українських артистів, яке з’явилося саме цього тижня: SPIV BRATIV присвятили річниці повномасштабного вторгнення росії нову пісню. “У день, коли сказали “Фас!”, Чомусь не зупинився час, Чомусь це не злякало нас…”, – співають Брати. “Після року повномасштабної війни кожен почувається виснаженим, – звернулися Брати до своїх прихильників. - Іноді розумієш, що ти вже на межі витривалості. Насправді, друге дихання відкривається саме у такі моменти. У нас немає варіанту здатися, єдиний шлях – залишатися непохитними! В окопі на фронті або за операційним столом, з дітьми в укритті чи на робочому місці – ми маємо продовжувати боротись аби скінчити те, що почалося 300 років тому.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
5 березня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 березня 2023 г.
Коля Сєрга.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
6 березня 2023 г.
Антитіла.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 березня 2023 г.
SHYMAN.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 березня 2023 г.
MELOVIN.
Ахтем Чийгоз: "Цього року ми побачимо реальну деокупацію Криму". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
1 березня 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 березня 2023 г.
Анна Добриднєва, Артур Боссо, Ауріка Ротару,
Андрій Джеджула, Амадор Лопес, Сергій Мироненко,
Ніна Матвієнко.
Олег Саакян: "Китай не наважиться постачати зброю росії". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
8 березня 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 березня 2023 г.
The Maneken.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 лютого 2023 г.
WELLBOY, YAKTAK, SHUMEI.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери