русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Чому ракетний обстріл лише для внутрішнього рашистського споживання. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Чому ракетний обстріл лише для внутрішнього рашистського споживання. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
11 березня 2023 г.
Масовані ракетні удари вже не зламають енергетичну інфраструктуру України та жодним чином не допоможуть росії на полі бою; якою є позиція Китаю, незважаючи на офіційно оприлюднений «мирний план» Пекіну? Україна продовжує прощатися з Героями, які віддали своє життя у війні з рашистами та встановлює ім’я того, хто став одним із символів протистояння з ордою – розстріляного росіянами нашого воїна за фразу «Слава Україні».
00:00 - анонс
01:01 - в Міноборони рф після масованого ракетного обстрілу заявили, що ракетний удар завдали як "розплату за українську ДРГ у Брянській області". Аналітики сумніваються у правдивості пояснень російського відомства. 9 березня зс рф завдали найбільшого за 2023 рік ракетного удару по території України. Ця атака служила лише цілям російської державної пропаганди. Так вважають в американському Інституті вивчення війни.
12:49 - ЗСУ обов'язково виженуть російських окупантів з українських земель і Україна здобуде омріяну перемогу. А вона базується, зокрема, на символах. Одним з таких став український солдат, який мужньо зустрів свою смерть і не зламався перед її обличчям. Загиблий військовослужбовець ТрО міг не знати, що його знімають, і спробувати зробити щось для того, щоб врятувати своє життя. Але він прийняв виклик від ворогів. Тепер обличчя цієї людини, стане символом нашого спротиву. Аналіз від активіста та блогера Сергія Стерненка.
17:48 - прощання з Героями України - 4 бійцями ДРГ в Брянській області, сином та батьком Хомюками і з "Да Вінчі".
32:24 - уздовж лінії бойового зіткнення на східному напрямку найбільше зосереджено російських зенітно-ракетних комплексів. Огляд подій на лінії фронту за тиждень.
52:14 - у мережі опублікували кадри боїв, які ЗСУ веде на Соледарському напрямі. На відео - робота українських танків та французьких мінометів.
01:00:26 - процес постачання бійців у Бахмуті.
01:15:15 - у лютому ще одна несподівана загроза прийшла від повітряних куль, які зафіксували спершу в американському, а потім, інші - в українському повітярному просторах. У випадку зі США - кулі були китайськими, а в ситуації України - російськими, і якраз ці кулі мали чітку військову мету.
01:21:45 - як росія створює відеофейки від імені ЗСУ, користуючись довірою суспільства до армії, і як українці допомагають їх просувати.
01:29:01 - CNN з’ясував, що спостерігачі за зовнішньою і оборонною політикою Китаю певні: лідер КНР Сі Цзіньпін добре усвідомлює репутаційні та економічні збитки, якщо його дії сприйматимуть як військову підтримку москви. Тому багато хто з аналітиків скептично ставиться до того, що Пекін піде на такий крок, аби допомогти росії, яка має власну ядерну зброю. Коментар політолога Миколи Давидюка.
01:35:43 - що змусило грузинську владу раптом погодитися на вимоги протестувальників? Чи можливо, що згодом влада спробує з другої спроби протягнути ці зміни? І зрештою, як протести змінять Грузію та її шанси на європейське майбутнє? Експертна оцінка від Віталія Портникова.
01:41:03 - Гуляйполе – місто у Запорізькій області, яке щодня перебуває під ворожим обстрілом. Росіяни гатять по ньому з ранку до ночі… і так уже цілий рік.
01:46:21 - бійці Kraken, ядром якого стали харківські ветерани “Азова”, ультрас та звичайні добровольці, почали воювати зі звичайними пістолетами і автоматами. Але через рік в підрозділі багато сучасного озброєння і важкої трофейної техніки: БТР, БМП, танки і артилерія.
01:55:11 - Оля Полякова, Анна Трінчер та POSITIFF випустили спільний кліп. «Шлях до перемоги» – пісня, яка надихає та заряджає. Артисти прагнуть, щоб вона електрозувала вас так само, як і їх, налаштовувала на перемогу, стала потужним поштовхом ніколи не здаватися, тому що саме на це чекає наш ворог. Кожен з нас тепер точно знає, що немає нічого неможливого на шляху до свободи. Ми стоїмо разом, аби показати світові біль нашої незламної України, її рани та шрами, оспівані у сучасних піснях. Ми гідно пройдемо цей шлях та здобудемо довгоочікувану Перемогу!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
12 березня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
10 березня 2023 г.
MOROZOVA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
13 березня 2023 г.
Євген Філатов (The Maneken).
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
9 березня 2023 г.
Артем Пивоваров & Христина Соловій.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 березня 2023 г.
Я Тоня & KUTOVYI.
Олег Саакян: "Китай не наважиться постачати зброю росії". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
8 березня 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 березня 2023 г.
The Maneken.
Ярослав Божко: "Мелітополь вже стає пріоритетом контрнаступу". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
15 березня 2023 г.
Це спілкування із відомими українськими діячами
з різних галузей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
15 березня 2023 г.
OSTROVSKYI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 березня 2023 г.
MELOVIN.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери