русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

"паша мерседес" під домашнім арештом 24/7. Коли "руський мір" остаточно залишить Лавру? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)

"паша мерседес" під домашнім арештом 24/7. Коли "руський мір" остаточно залишить Лавру? ВИСНОВКИ (ВІДЕО)
1 квітня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
В США переконані, що Україна має хороші шанси для вдалого контрнаступу; головне питання – коли ЗСУ будуть здатні розпочати кампанію зі звільнення українських земель; фсб-шні «кадилівці» чіпляються за Києво-Печерську Лавру, перешкоджаючи комісії Мінкульту проводити опис приміщень храмів.
00:00 - анонс
00:52 - У звіті Міноборони Великої Британії йдеться, що російські війська продовжують наступ на Бахмут у повільному темпі порівняно з останніми тижнями. Російські вояки також продовжують наступальні операції вздовж лінії фронту Авдіївка – Донецьк. Лінія фронту цього тижня – в першому огляді.
18:20 - у НАТО мають намір забезпечити українську армію всім необхідним для весняного контрнаступу. Відповідна військова допомога обговорюватиметься на зустрічі міністрів оборони країн Північноатлантичного альянсу в Брюсселі. Коли може розпочатися український контрнаступ - військовий експерт Євген Дикий.
27:28 - у Міністерстві оборони Сполучених Штатів Америки вважають, що в української армії є хороші шанси провести успішний контрнаступ цієї весни. В ході засідання Комітету Сенату США щодо Збройних Сил глава Пентагону Ллойд Остін підтвердив слова сенатора-республіканця Роджера Вікера, що Україна нині має перевагу, але на полі бою відбувається жорстока боротьба, а воєнна ситуація змінюється в одну, або іншу сторону. Експертний огляд від Віталія Портникова.
34:10 - у британському міноборони підтвердили надання Україні снарядів зі збідненим ураном. Про це заявила заступниця міністра оборони Британії баронеса Аннабель Голді.
38:22 - наступ російської армії на Донбасі сповільнений, але до повної зупинки мине щонайменше кілька тижнів.
45:46 - березень 2023 року став рекордним місяцем зі знищення в Україні російських засобів протиповітряної оборони (ППО) з вересня 2022-го. Які зразки озброєння входять до російських систем ППО та ПРО? Скільки їх знищено на сьогодні? Та за допомогою якого озброєння це робити краще? Про це далі військовий експерт Петро Черник.
54:45 - більшість комплектуючих, з яких складаються іранські дрони "Шахед", виготовленні західними країнами, а купити їх можна на Aliexpress. У сюжеті «Радіо Свобода» розповідається, що збити "Шахед" цілком можна зі стрілецької зброї.
01:01:43 - в бюджеті починає бракувати коштів, інвестиції скорочуються, продуктивність праці падає. Так пише про нинішній стан російської економіки Wall Street Journal. Перспективи занепаду рашистської економіки в оцінці політолога Миколи Давидюка.
01:13:41 - прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у вівторок попередив, що на Білорусь чекатимуть подальші санкції у зв’язку з намірами росії розмістити на її території тактичну ядерну зброю. Плювок путіна Сі Цзіньпіну в експертній думці Олега Саакяна.
01:22:25 - "священники" УПЦ (МП) відмовилися покидати Києво-Печерську лавру і не пустили всередину представників державної комісії. Що буде робити з цим влада? Як екснамісник Лаври «паша мерседес» та його поплічники чіпляються за монастир – в цьому відео.
01:33:48 - завдяки роботі українського підпілля російські терористи не мають спокою на тимчасово окупованих територіях. Герой наступного матеріалу від початку широкомасштабного вторгнення російських військ партизанив на окупованій Херсонщині, а потім, за першої ж нагоди, призвався до лав Збройних Сил України.
01:39:10 - вже понад рік повномасштабної війни в Україні триває загальна мобілізація, чоловіки призовного віку пробують нелегально перетнути кордон. За словами речника прикордонної служби Андрія Демченка, чоловіків втікачів повертатимуть до України.
01:48:25 - "Загальний рівень падіння води в нас - більше 4 метрів", - каже голова Нововоронцовської селищної військової адміністрації Андрій Селецький. Кілька місяців у громаді спостерігали, як вода "йшла" зі звичної території. Причина - невстановлені дії російських окупантів на споруді Каховської ГЕС, яка перебуває під їхньою тимчасовою окупацією.
01:57:12 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося саме цього тижня: співачка Люся Кава презентувала пісню, з якою не пройшла до національного відбору Євробачення. Композиція «UKRAINIAN GIRL» - про сильних жінок, які зараз на фронті і тих, які тримають тил, а також це подяка всьому демократичному світу, який підтримує Україну та українців. Ми ж дякуємо насамперед нашим Збройним силам України, в яких захищають країну і жінки і чоловіки. Українські воїни не тільки тримають оборону, але й повертають мирне життя у звільнені населені пункти.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
2 квітня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
31 березня 2023 г.
Сергій Жадан.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
3 квітня 2023 г.
Євген Філатов.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
30 березня 2023 г.
Андрій Кравченко.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 квітня 2023 г.
DIANDI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
29 березня 2023 г.
YATSUTA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
5 квітня 2023 г.
Ілюзія тиші.
Морпіх Гліб Стрижко: "Ми країна ветеранів - не треба Героїзації. Лише Гідність і Повага". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
5 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Оксана Дмитрієва: "Всі військові отримають безкоштовне зберігання репродуктивних клітин". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
28 березня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 березня 2023 г.
Probass Hardi
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери