русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Хто прийматиме рішення про український контрнаступ. ВИСНОВКИ ( + ВІДЕО)

Хто прийматиме рішення про український контрнаступ. ВИСНОВКИ ( + ВІДЕО)
8 квітня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
Русня перед початком українського контрнаступу почала застосовувати КАБи (керовані авіабомби) по лінії фронту, намагаючись знайти західну техніку; церкву-окупанта – так звану «упц мп» забороняють по всій країні; перемовини про Крим будуть після військового звільнення українського півострова.
00:00 - анонс
00:53 - лінія фронту цього тижня – в першому огляді.
18:17 - розірвання державним заповідником договору оренди на Києво-Печерську лавру (її нижню частину) з УПЦ МП, кримінальне провадження щодо її екснамісника Павла, декілька нових справ від правоохоронців проти представників МП, — всі ці події останніх днів показують, що українська влада нарешті серйозно взялась за діяльність в Україні «московської» церкви. СБУ вже порушила справи проти понад 60 священнослужителів УПЦ МП, семеро з них отримали обвинувальний вирок. Як картковий будинок, по всій країні сипляться так звані приходи упц мп. Місцеві влади розривають договори оренди, а громади переходять разом із храмами до ПЦУ, виганяючи московських попів.
37:25 - російська армія зменшила інтенсивність атак на Донецькому напрямі, розповідає офіцер відділу зв'язку Донецької ТрО Артем Заярний.
44:14 - більша частина Бахмута перебуває під контролем ворога. ЗСУ тримають під контролем західний "висотний" район Бахмута, де можливо вести оборонні дії.
56:08 - Андрій Сибіга, заступник голови Офісу Президента, в коментарі виданню Файненшнл Таймз заявив, що офіційний Київ готовий вести переговори щодо Криму, коли ЗСУ вийдуть на адміністративні кордони тимчасово окупованого півострова. Заява була сприйнята неоднозначно. Тлумачення від політичного оглядача Віталія Портникова.
01:08:39 - представник командування Повітряних сил Юрій Ігнат переконаний, що убезпечити Україну від російських авіабомб можна лише одним способом – збиваючи літаки, які їх запускають.
01:16:05 - щоб стати членом Північноатлантичного альянсу, Україна повинна виграти війну як суверенна незалежна держава, в чому їй допомагає НАТО, а також здійснити успішний перехід від радянських доктрин і стандартів до західних, що закладено в програму багаторічної допомоги. Про це генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг сказав на пресконференції за результатами зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі.
01:21:23 - китайський лідер Сі Цзіньпін влаштував президенту Франції Еммануелю Макрону незвично щедрий прийом під час державного візиту. Що це означає - в огляді політолога Миколи Давидюка.
01:28:54 - рік тому Україна звільнила окуповану росією територію Київської області. Одразу світові агенції на весь світ поширили фотографії звірств російської армії проти цивільних.
01:38:15 - Ягідне - українське село неподалік від державного кордону України з білоруссю, за 12 кілометрів на південь від Чернігова та 140 кілометрів на північ від Києва. У перші дні повномасштабного російського вторгнення цей населений пункт захопили військові ерефії.
01:43:00 - у перші дні російської навали окупанти не входили у Херсон, вони просто обійшли місто. У цей час в обласному центрі були охочі зі зброєю в руках боронити місто від російських загарбників.
01:48:56 - за даними ООН, за рік війни від мін та інших вибухонебезпечних залишків війни загинули 219 цивільних осіб, ще понад 400 отримали травми. Ці цифри можуть бути значно вищими. За останній рік Україна перетворилася на одну з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країну в світі.
01:55:26 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося саме цього тижня: в березні Україна відсвяткувала день народження Тараса Шевченка. Твори Великого Кобзаря актуальні і сьогодні, вони мають потужний голос, віддзеркалюючи сьогодення і даючи віру та силу боронити рідну землю. Співак SHYMAN презентувала унікальну пісню “Реве Ревучий”, в якій музикант поєднує власну словесну творчість з рядками “Заповіту” Тараса Шевченка, виливаючи переживання українців. Це пісня про людей, що прагнуть справедливості та свободи у власній країні.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
9 квітня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 квітня 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
10 квітня 2023 г.
Євген Філатов.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
6 квітня 2023 г.
YAKTAK.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 квітня 2023 г.
Андрій Князь.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
5 квітня 2023 г.
Ілюзія тиші.
Морпіх Гліб Стрижко: "Ми країна ветеранів - не треба Героїзації. Лише Гідність і Повага". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
5 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Олександр Качура: "Трибунал над путіним став реальним" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
12 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 квітня 2023 г.
гурт "Made in Ukraine".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 квітня 2023 г.
DIANDI.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери