русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Відкладеність контрнаступу підвіщує % успішності? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Відкладеність контрнаступу підвіщує % успішності? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
15 квітня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
Контрнаступ відкладається – погода, повільне постачання техніки чи інші фактори? Рашисти хизуються звірствами над полоненими українськими бійцями; на Донбасі стало більше зброї – військові ЗСУ дають відсіч армії рф.
00:00 - анонс
00:48 - російські загарбники ведуть бої по всій лінії фронту, але їхній наступальний потенціал продовжує знижуватись. Лінія фронту цього тижня – в першому огляді у «Висновках».
23:33 - американське видання The Washington Post пише, що запланований Україною весняний контрнаступ відкладається через погану погоду, повільне постачання західної техніки та боєприпасів. Оцінка ситуації від політолога Миколи Давидюка.
30:28 - Остін переконаний, що Україна зараз має безліч можливостей, що дозволяють досягти успіху в потенційних атаках. Українська сторона має "прекрасний план" для початку активних операцій, заявив глава Пентагону. Водночас він наголосив, що деталі контранступу відомі лише президенту Володимиру Зеленському та іншим представникам керівництва України. Глава Пентагону додав, що в Києві відчувають, що перебувають "у досить добрій позиції". Аналіз від воєнного експерта Олександра Мусієнка.
40:38 - в українській розвідці вже «приблизно знають», хто міг жорстоко стратити чоловіка на відео, яке масово поширюють у мережі, і який може бути українським військовополоненим, заявив в ефірі програми «Свобода.Ранок» уповноважений із прав людини в Україні Дмитро Лубінець.
44:34 - отже, за жорстокими стратами українських солдатів шляхом обезголовлення стоять наймовірніше найманці ПВК "Вагнер". У мережі з'явилися відео з тілами воїнів, у яких відрізані голови та руки. Це окрім моторошного запису із відрізанням окупантами голови живому військовополоненому. Подробиці від політичного оглядача Віталія Портникова.
53:49 - українські захисники продовжують утримувати життєво важливу дорогу між зруйнованим Бахмутом і сусіднім Часовим Яром, незважаючи на те, що російські війська переважають в озброєнні й чисельності.
01:06:31 - російський терор триває. Кілька місяців у Нікополь російські снаряди прилітали щодня. Тепер обстріли стаються рідше, але місто все ще в прицілі російської арти.
01:13:33 - щоб компенсувати поточні обмеження бойової потужності, росія, яка продовжує зазнавати невдач у наступі, впроваджує нову тактику наступу.
01:20:24 - в Україні триває набір до штурмових бригад: основний етап комплектування завершився 31 березня й бригади майже укомплектували, однак в МВС ухвалили рішення про продовження кампанії "Гвардія наступу" до 30 квітня.
01:26:03 - інженери, автослюсарі, айтішники, водії - люди різних професій стали на захист України після повномасштабного вторгнення росіян.
01:31:28 - навіщо потрібен дротовий зв'язок в епоху Starlink? Скільки коштує армійська рація? Як виглядають будні зв'язківців?
01:40:41 - цей мем виник ще у перші дні повномасштабного. Тоді житель Сумської області натрапив на блок пост росіян і завів з ними такий діалог: «Слава Україні! Ага - мовчиш. Ану скажи «паляниця»?!»
капелани, котрі проходять службу в Збройних Силах віднедавна отримують офіцерські військові звання, та чи можна вважати їх повноцінними військовослужбовцями?
01:46:47 - капелани, котрі проходять службу в Збройних Силах віднедавна отримують офіцерські військові звання, та чи можна вважати їх повноцінними військовослужбовцями?
01:55:44 - наприкінці нашого інформаційного марафону, як завжди представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося цього тижня: трек «Скоро Буде Пасха» з'явився спонтанно і легко... від того моменту, як «МЮСЛІ UA» побачили відео маленького хлопця Матвія Бруса і до релізу в ТікТок пройшло менше доби. У відео з новим хітом від Мюслі UA в ТікТок вже більше 150 млн. переглядів! «Скоро Буде Пасха» вийшов дійсно вірусним, адже навіть маленькі акаунти збирали і збирають під нього мільйонні перегляди. На цей час знято вже більше ніж 200 000 відео під цей звук… і це тільки офіційних. Дорослі та діти, зірки та початківці, цивільні та військові, люди та тварини…
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
16 квітня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 квітня 2023 г.
PROBASS ∆ HARDI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 квітня 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
13 квітня 2023 г.
YOGEN.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2023 г.
Артем Пивоваров.
Олександр Качура: "Трибунал над путіним став реальним" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
12 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 квітня 2023 г.
гурт "Made in Ukraine".
Денис Казанський: "путін боїться визнати поразку" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
19 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 квітня 2023 г.
Ігор Корчагін.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 квітня 2023 г.
Андрій Князь.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери