русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Як українці і світ зрозуміють, що це вже контрнаступ ЗСУ? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Як українці і світ зрозуміють, що це вже контрнаступ ЗСУ? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
22 квітня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
ЗСУ перейшли у контрнаступ? Навіщо бункерний дід або, що найімовірніше, його двійник їздив на тимчасово окуповані території Херонської та Луганської областей? 10 найактуальніших запитань Кирилу Буданову.
00:00 - анонс
00:48 - деякі західні експерти, наприклад, у Foreign Policy висловили переконання, що для ЗСУ будуть найважливішими перші 24 години контрнаступу. А головною метою є змусити росіян панікувати та дезорієнтувати керівництво еРеФії. Майже 600 кілометрів Херсонського та Запорізького фронту, будь-який напрямок – перешкода для росіян. Усе через те, що вони притиснуті до Азовського узбережжя. Воєнний експерт Роман Світан упевнений, що цю лінію фронту неможливо утримати. Якою ж лінія фронту була цього тижня?
25:30 - українцям не варто чекати того, що настане такий день, коли Сили оборони заявлять про початок контрнаступу, тим більше, що певні дії вже відбуваються. Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр сказала в ефірі телемарафону. Як буде зрозуміло про початок нашого контрнаступу в експертній думці Миколи Давидюка.
31:11 - очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про майбутній контрнаступ, використовуючи описові фігури мови. А також про те, чим насправді є злиті документи Пентагону, що відбувається з вбивцями українських військовополонених та чому великий наступ РФ перетворився на великий «пшик». Про це Буданов розповів в інтерв’ю NV.
40:14 - російські окупанти, ймовірно, прорвалися до так званої "траси життя" ЗСУ 0506 у Бахмуті і зайняли позиції на відстані ведення.
46:35 - згідно зі зведенням Генштабу ЗСУ, еРеФія активізувала бої на п'яти напрямках, відбито більше 100 атак ворога. Однак справжнє "пекло" відбувається у Бахмуті: окупанти кидають все у "м'ясні" штурми. На думку Інституту вивчення війни, місто вже окуповане на приблизно 89%. В місті дуже багато поранених цивільних.
53:00 - з хороших новин цього тижня: Україна отримала від Німеччини другу із чотирьох обіцяних систем ППО АЙРІС-ТІ. Зокрема, перша система АЙРІС-ТІ була передана ЗСУ в жовтні 2022 року. 19 квітня міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що ППО Patriot вже в Україні. Як наявні системи ППО допоможуть "закрити" українське небо і яка кількість нам потрібна ще цього року - в аналізі воєнного експерта Олександра Мусієнка.
58:33 - Кремль опублікував відео бункерного чмоні путіна на тимчасово окупованих територіях. Проте до нього виявилось більше питань у журналістів та експертів, ніж було відповідей на самому відео. Хто (оригінал чи двійник) і коли їздив на Херсонщину та Луганщину - в експертній думці Віталія Портникова.
01:10:29 - у Федорівці Бахмутського району добре чути стрілкотню. За 1,5 кілометра звідси — передова. На пагорбі вдалечині можна розгледіти Соледар, до нього кілометрів зо 12. Із січня місто перебуває під цілковитим контролем рашистів.
01:24:28 - Зведена Тактична Група "Адам" на бахмутському напрямку виконує роботу по виявленню та знищенню живої сили противника, розрахунків АГС та мінометів, корегуванню артилерії. Тільки за останній тиждень хлопці вполювали декілька САУ 2С9 "Нона-С".
01:33:24 - важливою складовою успішного виконання бойових завдань є не лише професійна підготовка військовослужбовців, а й вчасно обслужена та відремонтована техніка, доставлені на передній край продукти харчування та боєприпаси. Саме для цього 24/7 працює один із підрозділів забезпечення Херсонської окремої бригади територіальної оборони Сил ТрО ЗСУ.
01:37:01 - американські танки Abrams прибудуть до Німеччини в найближчі кілька тижнів, вже в травні почнуться навчання українських військовослужбовців. Про нові підрозіли ЗСУ.
01:42:00 - під Харковом один із підрозділів гвардії наступу "Спартан" проходить вишкіл – щоб атакувати окупантів. До підрозділу набирають вмотивованих добровольців. Новачки тренуються поряд із досвідченими бійцями. Навчання тривають уже місяць.
01:49:40 - Християни східного обряду відсвяткували Великдень в Успенськиму соборі Києво-Печерської Лаври. Вперше за триста років, як кажуть пасхальне богослужіння тут було звершено українською мовою. Що не скажеш про події протягом тижня. Комісія Мінкульту з прийому-передачі державного майна обстежила й опечатала Братський корпус на території ближніх печер у Києво-Печерській лаврі. У комісії заявили про ознаки порушення протипожежної безпеки та умов охоронного договору. Поліція затримала чотирьох хуліганів, які незаконно 19 квітня проникли до приміщення Лаври. Серед них одіозна захисниця московських попів в Україні – Кохановська.
01:56:15 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських виконавців, яке з’явилося цього тижня: гурт «СКАЙ» представив відео на пісню «Напролом». Воюючи з неадекватним й підступним рашистським ворогом в нас лише один шлях - НАПРОЛОМ!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
23 квітня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
21 квітня 2023 г.
Dima Prokopov & Polina Dashkova.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
24 квітня 2023 г.
SOWA & Скрябін.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 квітня 2023 г.
Тетяна Доканіна.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 квітня 2023 г.
Андрій Князь & "Команда А".
Денис Казанський: "путін боїться визнати поразку" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
19 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 квітня 2023 г.
Ігор Корчагін.
Антон Панфілов "Cloudless Orchestra": "З лютого 2022 року ментально ми вже європейці". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
26 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 квітня 2023 г.
Zinchenko.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 квітня 2023 г.
Артем Пивоваров.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери