русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Які напрямки задіяні в контрнаступі ЗСУ. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Які напрямки задіяні в контрнаступі ЗСУ. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
30 квітня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведуча - Валентина Павлюк.
Зачистка лівобережжя Херсонщини – перші дії щодо майбутнього контрнаступу ЗСУ? Зірвана операція на аеродромі Канатове – елемент зради розвідника Червінського чи помста йому за провалену владою операцію із затримки вагнерівців у 2021 році? Якого перемир’я хоче русня та яким бачить завершення російсько-української війни Сі Цзіньпін.
00:00 - анонс
00:57 - Збройні сили України перебувають у хорошій позиції для початку контрнаступу. Впевненість у цьому висловив Головнокомандувач Об'єднаних Збройних сил НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі, зазначивши, що росіяни несуть величезні втрати на війні в Україні. Про події на лінії фронту, які мали місце цього тижня.
23:29 - союзники з НАТО надали Україні майже всі обіцяні їй бойові машини, зокрема 230 танків, заявив генсек альянсу Єнс Столтенберг у четвер. Це вже понад 98% обіцяних Україні бойових машин. Експертнмй аналіз від Миколи Давидюка.
28:07 - зачистка смуги лівого берега Херсонської області від окупаційної армії росії триває, але потрібна інформаційна тиша. Деталі на основі відкритих джерел від політичного оглядача Віталія Портникова.
37:11 - станом на кінець квітня українська армія має можливість доставляти до Бахмута боєприпаси, провізію, амуніцію, медикаменти та забирати з міста поранених. Головні ударні сили окупаційна російська армія на східній лінії фронту зосередила на Бахмутському напрямку.
45:56 - російські військові не припиняють обстрілювати визволені населені пункти Луганської області.
50:42 - у справі про ракетний обстріл еРеФією аеродрому "Канатове" Служба безпеки України затримала колишнього виконувача обов’язків командира однієї із частин Сил спецоперації Романа Червінського. Цього тижня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 днів без можливості внесення застави. «Цензор.Нет» опублікувало відеоінтерв’ю з Червінським, записаним раніше.
59:32 - президент Володимир Зеленський провів довгоочікувану телефонну розмову із главою Китаю Сі Цзіньпіном. Про що йшлося - воєнний експерт Олександр Мусієнко.
01:05:42 - будь-яка можливість змістових перемовин між Києвом та москвою вимагає наявності в України необхідної військової сили, щоб надіслати повідомлення президенту рф путіну, що він не переможе на полі бою. Перемир'я від русні - в огляді військового експерта Євгена Дикого.
01:10:41 - у Часовоярській громаді Донецької області залишається близько 10% жителів, раніше там проживало 13 тисяч людей.
01:19:36 - як воюють ракетники у Територіальній обороні - дивіться репортаж зі 108-ї Дніпропетровської окремої бригади Сил ТРО ЗСУ.
01:27:41 - із секретних документів Пентагону, що "витекли" в Мережу, стало відомо, що російські сили спецпризначення зазнали тяжких втрат ще на самому початку вторгнення в Україну. Потрібні роки на їх відновлення. Про кадровий голод у військах рф - військовий експерт Петро Черник.
01:30:46 - зараз на полях України триває посівна. Особливо небезпечна вона на деокупованих територіях, наприклад на Миколаївщині - біля Снігурівки.
01:39:38 - Херсонщина під ударом ворожої артилерії та авіації. За даними Генштабу, на Херсонщині окупанти укріплюють оборонні позиції на тимчасово загарбаних територіях та паралельно обстрілюють мирні міста та села.
01:44:41 - Почаївська лавра є джерелом “русского міра” на території ставропігійного монастиря в Україні.
01:57:08 - Jerry Heil представила відео «НА НЕБІ - НІ ЗОРІ». Головна героїня пісні - звичайна дівчина, яку знають в її маленькому місті за її простоту та щирість. І в куплетах ми бачимо, що вона кудись швидко збирається: зарядка, теплі речі, заправляє машину. Вона їде під Бахмут, бо там — він. Вона кидає в машину необхідні йому речі і каву, яку в мирні часи він по-особливому смачно варив вдома. Але найголовніше — вона везе свою любов, яка грітиме його серце, коли він знову піде в бій. Повномасштабна війна змусила багатьох з нас переосмислити чи не кожен аспект у своєму житті. Однак ще й дала зрозуміти, що одне з найважливіших почуттів продовжує рухати наш світ — і це, звісно, кохання.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
30 квітня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 травня 2023 г.
Христина Соловій.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 травня 2023 г.
Vlad Darwin.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 квітня 2023 г.
Друга ріка.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
27 квітня 2023 г.
VSIVDOMA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 травня 2023 г.
Гурт "МЛА".
Олександр Мусієнко: "Україна розпочинає демілітаризацію росії". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
4 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
4 травня 2023 г.
Євген Філатов. Як звучать Карпати.
Антон Панфілов "Cloudless Orchestra": "З лютого 2022 року ментально ми вже європейці". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
26 квітня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 квітня 2023 г.
Zinchenko.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери