русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Контрнаступ не раніше червня. Результат не пізніше грудня? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Контрнаступ не раніше червня. Результат не пізніше грудня? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
13 травня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Контрнаступ України не раніше червня; які елементи стануть успіхом під час нашої воєнної кампанії; чи це вже був, нарешті, останній ганебний парад бункерного чмоні у руснявій столиці?
00:00 - анонс
00:43 - генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ заявляє, що, попри військову допомогу Україні, не треба недооцінювати російські сили. Лінія фронту була статичною тривалий час, російські сили змогли створити значні оборонні рубежі для відбиття запланованого контрнаступу», – сказав він в ефірі CNN. Огляд подій на лінії фронту - в першому огляді у «Висновках».
25:03 - президент України Володимир Зеленський заявив, що Збройним силам України потрібно більше часу, щоб розпочати контрнаступ проти РФ, оскільки військовим, як і раніше, потрібна обіцяна західна допомога. Чому чим пізніше розпочнеться український контрнаступ тим краще - військовий експерт Євген Дикий.
38:03 - озброєна арсеналом вартістю понад 30 мільярдів доларів, який передали союзники, Україна готується до контрнаступу, який може підштовхнути росію до рішення закінчити війну. Експертна думка Олександра Мусієнка.
44:13 - для цілковитої перемоги Україні треба більше потужної зброї, враховуючи винищувачі F-16 і далекобійні ракети, як-от ATACAMS. Проте для США, на відміну від Великої Британії, це чомусь є своєрідною червоною лінією, за якою неодмінно буде чергова порція ескалації з боку росії.
50:18 - приблизно 60% українців вважають, що війна може закінчитися лише у випадку перемоги над Росією без жодних компромісів із країною-агресоркою. При цьому серед тих, хто вважає Євромайдан справедливим повстанням проти диктатури, майже 72% відповіли, що із Росією не можна йти на жодні компроміси. Експертна оцінка від Віталія Портникова.
01:00:59 - скільки московитів покинули свою країну, коли там розпочалась мобілізація? Чи впливає низький морально-психологічний стан російських військових на їхню готовність воювати далі? Та яку моральну оцінку давав російським військовим один з американських генералів? Про це далі військовий аналітик Петро Черник.
01:04:18 - 9 травня 2023 року щорічний парад до Дня побєдобєсія в московії на Красній площі підкреслив проблеми матеріально-технічного забезпечення і стратегічних комунікацій, з якими стикаються російські війська через 15 місяців після початку повномасштабної війни проти України. Про "ганебний парад" бункерного діда - політолог Микола Давидюк.
01:10:40 - російська армія невдало наступала на підступах до Авдіївки на Донеччині. Щобільше – цього тижня окупанти не проводили жодних підтверджених наземних ударів у західній частині Донецької області.
01:16:18 - бійці 24-ї бригади імені короля Данила стоять поблизу Горлівки Донецької області. Це місто вже 9 років в окупації. Ця ділянка фронту, де перебувають бійці королівської бригади, - унікальна, адже вона тут не змінювалася з часів АТО.
01:21:16 - руснява БМП-2 тепер служить бригаді Сил тероборони ЗСУ. Звідки тероборона бере броньовану техніку? Чому піхота їздить «на броні», а не всередині?
01:27:31 - російські війська завдали обмежених наземних ударів на північний схід від Куп'янська та вздовж лінії Сватове-Кремінна.
01:40:19 - в Лиман після деокупації повернулася частина жителів. Як живе місто під обстрілами росіян – у відео очима журналіста та капелана Руслана Цехмейстера.
01:50:20 - українські сили провели успішні обмежені контратаки навколо Бахмута на Донеччині цього тижня.
01:54:45 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося цього тижня: відео на пісню “Правда” від Бумбокса та Сергія Жадана важко назвати відеокліпом у класичному розумінні цього слова. Так, тут є динамічний монтаж, є інтрига, є герої. Ось тільки на відміну від постановочних кліпів, драматизм “Правди” залежить не від майстерності сценариста та режисера, рівня акторської гри та бюджету. Справа в тому, що герої "Правди" – справжні герої. Добровольці, медики, волонтери. Їх імена та позивні вказані в титрах відео. Завдяки самовідданій праці цих людей щодня вдається врятувати чиєсь життя. Як вони за такого пресингу примудряються ще й щось знімати – це для нас загадка. Тим ціннішим є те, що ви зараз побачите.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
14 травня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних в
ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 травня 2023 г.
KOHANETS.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
15 травня 2023 г.
Бумбокс & Сергій Жадан.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 травня 2023 г.
Дитячий благодійний фестиваль "Ми з України"
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 травня 2023 г.
 "Мавка. Лісова пісня": залаштунки озвучування
анімаційних героїв & Христина Соловій.
Микита Потураєв: "Україна на шляху до отримання другого Томосу". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
10 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
10 травня 2023 г.
Julik.
Микита Потураєв: "Ми перейменуємо рф на «московію»" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. Частина 2 (+ ФОТО, ВІДЕО)
17 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 травня 2023 г.
TUMAZAR.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
9 травня 2023 г.
Оля Полякова.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери