русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Які країни з "коаліції винищувачів" готові надати Україні F-16 і коли? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Які країни з "коаліції винищувачів" готові надати Україні F-16 і коли? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
20 травня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Робота українського ППО наближається до 100% - на росії заарештували розробників їх «аналогов нєт» «кинджалів»; США наршеті визнають росію державою спонсором тероризму? Якими через рік війни є бойові можливості флоту рф?
00:00 - анонс
00:48 - різке збільшення кількості ракетних та дронових ударів по Україні пов’язано не тільки з намаганнями рф полювати на ЗРК Patriot. Протягом останніх тижнів ворог використав 120 ракет. Тиждень руснявих ракетних обстрілів, а також атаки безпілотниками – в огляді.
11:23 - Українська протиповітряна оборона збила російський бойовий літак за допомогою зенітного ракетного комплексу Patriot. Також в Пентагоні підтвердили, що одну систему протиповітряної оборони Patriot в Україні було пошкоджено. Однак після незначного ремонту американський зенітний ракетний комплекс знову працює. Експертна оцінка від Вталія Портникова.
21:56 - спецпредставник уряду Китаю Лі Хуей, який зустрівся в Києві з українськими високопосадовцями, заявив, що «панацеї для вирішення кризи немає». Користь і шкода "розмов про мир" від військового експерта Олександра Мусієнка.
27:23 - Хоча ще нещодавно пріоритетом росіян, схоже, була оборонна підготовка до контрнаступу ЗСУ, нині вони знову стягують додаткові сили для підкріплення наступу на Бахмут та захисту його околиць від локальних контратак України. Огляд подій на лінії фронту – на Донбасі, на Херсонщині, в Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській областях.
49:41 - Яку функцію виконував ворожий крейсер «москва»? Чи є можливості для морського десантування в росіян за нинішньої ситуації в Чорному морі? Та наскільки послабленим є ударний потенціал зс рф у цьому регіоні? Про це військовий експерт Петро Черник.
53:09 - США може визнати Росію державою-спонсором тероризму на тлі повномасштабного вторгнення в Україну. Інсайди від політолога Миколи Давидюка.
59:56 - обстріли рашистами населених пунктів Запорізької області.
01:04:39 - траса «Слов’янськ – Бахмут» залишається одним із ключових логістичних шляхів на Бахмутському напрямку. Ситуація тут доволі небезпечна, оскільки великі колони ворога можуть будь-якої миті спробувати піти на прорив.
01:10:32 - про публічні сварки пригожина та руснявого міністерства оборони – в експертній думці головреда «Цензор.Нет» Юрія Бутусова.
01:15:58 - Донецька область, Горлівський напрямок. Частина лінії фронту тут тримається ще з 2015 року. У травні 2023-го Збройні сили України і тут ведуть тактичні штурмові дії.
01:23:09 - на що здатний ТРОшний "міні-Град"? Якими є успішні пуски ракет по ворогові?
01:28:50 - у Добрянці Херсонської області залишилося 7 людей. Практично всі будинки пошкоджені або зруйновані внаслідок обстрілів, якими село накривали впродовж літа й осені 2022 року. Та попри руйнування люди залишаються тут, як можуть відновлюють свої господарства і допомагають іншим.
01:39:03 - проблемою українців протягом останніх століть було те, що, проживаючи свою історію, ми не мали змоги про це написати. Бо за нас нашу історію писали інші. Крізь призму свого бачення, пріоритетів та інтересів. І ми лише зараз починаємо витирати пилюку чужих уподобань зі своїх життєвих сторінок. Але це важливо не тільки для українців. Наші західні партнери, навіть в часи української Незалежності, історію нашої держави вивчали за виданнями країни-агресорки. Виправити це, для дипломатичного фронту, взявся ексголова СБУ, ексначальник Головного управління розвідки Міноборони України, ексзаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, доктор технічних наук, Надзвичайний і Повноважний Посол України, генерал — полковник Ігор Смешко. Цього тижня у Києві він презентував книгу «Нариси з історії України» двома мовами – українською та англійською.
01:49:10 - 67-й Пісенний конкурс «Євробачення-2023» відбувся в Ліверпулі. У травні 2022 року втретє за історію конкурсу переможцем стала Україна. Перше місце здобув гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania». За правилами, країна-переможець має приймати наступний конкурс. Але через повномасштабну агресію з боку Росії Європейська мовна спілка вирішила, що «Євробачення-2023» відбулося у британському Ліверпулі від імені України.
01:55:44 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося цього тижня: GREMO – співак, актор, який підтримує Україну з початком повномасштабного, уродженець Білорусі, країни, яка також знаходиться під окупацією диктатора. Пісня “Звірі”, презентована GREMO цього тижня - це крик душі про весь диктаторський режим росії та звірство росіян з усіх сторін.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
21 травня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 травня 2023 г.
YAKTAK & KOLA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 травня 2023 г.
GENTLEMAD.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 травня 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 травня 2023 г.
Probass & Hardi.
Микита Потураєв: "Ми перейменуємо рф на «московію»" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. Частина 2 (+ ФОТО, ВІДЕО)
17 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 травня 2023 г.
TUMAZAR.
Олександр Коваленко: "Ядерного удару по Україні не буде!". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
24 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
24 травня 2023 г.
М'ята & YAGODA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 травня 2023 г.
 "Мавка. Лісова пісня": залаштунки озвучування
анімаційних героїв & Христина Соловій.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери