русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

"Громадянська війна" з телевізора стає реальністю на території рф. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

"Громадянська війна" з телевізора стає реальністю на території рф. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
27 травня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Київ захищений від «балістики», русня б’є ракетами по Дніпру; Бєлгород, Курськ – де далі продовжиться звільнення російських земель від путінського режиму? Скільки московія здатна виробляти ракет для обстрілу України та як зупинити обхід санкцій з отримання країною-агресоркою комплектуючих для створення зброї.
00:00 - анонс
00:53 - протягом тижня русня випускала ракети по різних містах України. Також щоночі атакувала нашу територію іранськими шахедами. Деякі вперше долетіли до Чернівецької та Закарпатської областей. Більшість повітряних цілей було знищено українськими протиповітряними силами. Прифронтові та прикордонні регіони, вкотре потерпали від мінометного та артилерійського вогню рашистів, застосовув окупант і керовані авіабомби. Тиждень під обстрілами – у відеоогляді.
23:05 - у Головному управлінні розвідки повідомили, що рф може виготовляти близько 65 різних ракет на місяць. На це суттєво вплинули санкції від західних партнерів. Проте повністю перекрити російське оборонне виробництво лише обмеженнями не вдалось. Це неприємна новина від ГУР МОУ. Експертна оцінка військового аналітика Петра Черника.
29:20 - "Ми не зрадимо ідею вільної росії, надії росіян, повернемо до росії правду та справедливість. Ми прийдемо знову. Бєлгород, Брянськ, Курськ, Вороніж, Ростов, Москва - чекайте нас", - йдеться у заяві легіону "Свобода Росії". Ймовірний розвиток подій від політичного оглядача Віталія Портникова.
39:35 - польський генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що у Білорусі може відбутися збройний переворот. Українські аналітики не поділяють такого оптимізму Скшипчака та в революцію не вірять. Аргументи від військового експерта Олександра Мусієнка.
43:33 - команда українських снайперів, яка отримала прізвисько "Привиди Бахмута", виявилася справжнім жахом для російських окупантів, які намагалися захопити місто у Донецькій області. Відео розмови з бійцями опублікувала у Facebook пресслужба окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.
51:50 - на Луганському напрямку ситуація за останній тиждень була найбільш напруженою в Серебрянському лісництві та в Білогорівці.
01:01:46 - Сили територіальної оборони розпочали курси для командирів взводів, які триватимуть два місяці. а цей час офіцери пройдуть вісім навчальних модулів.
01:11:28 - траса Бахмут-Часів Яр.
01:19:05 - щоб ефективно навчати нове поповнення, потрібно самому мати бойовий досвід - так вважає інструктор "Сармат", який щойно повернувся з-під Бахмута.
01:23:28 - до позицій одного з батальйонів Харківської окремої бригади ТрО знімальна група їде знищеними російською ордою українськими селами.
01:28:38 - бункерний чмоня путін вкотре епічно зганьбився у спробі довести, що "України ніколи не існувало". Як "доказ" цього існуючого лише в голові господаря Кремля "факту" була використана французька карта, створена в 17 столітті, де ні літній диктатор, ні голова Конституційного суду рф зорькін, який приніс карту, не побачили України. Однак у мережі двох представників держави-агресора глибоко пенсійного віку висміяли, адже на карті є і Україна, і Крим, що не належить рф "споконвічно російський", і володіння Швеції там, де нині розташований Санкт-Петербург. "Карта без росії" в експертній думці Миколи Давидюка.
01:37:51 - викрадення і вбивства цивільних осіб в Херсонській області.
01:41:11 - на Харківщині випробовують машину для розмінування з дистанційним керуванням на базі трактора та танкового обладнання У Новій Гусарівці, що на Харківщині, представники ДСНС почали тестувати нову машину для розмінування.
01:46:37 - Архієрейський собор ПЦУ у Києво-Печерській лаврі 24 травня проголосував за зміну церковного календаря. Так, серед учасників собору лише один був проти переходу на новий церковний календар, ще один учасник утримався. Митрополит Київський і всієї України Епіфаній повідомив про перехід ПЦУ на новий церковний календар.
01:54:45 - наприкінці нашого інформаційного марафону, традиційно представляємо вам, нове відео від українських артистів, яке з’явилося цього тижня: KOZAK SYSTEM представили свою останню творчу роботу - пісню "Лети (Earth, Wind and Fire)". Пісня була написана трубачем гурту, Сергієм Соловієм, ще під час першого періоду ковіду і спочатку позиціонувалася виключно як пісня про кохання та улюблений гурт дитинства Сергія - “Earth, Wind and Fire”. Однак, зараз, коли Україна стикається з повномасштабною війною росії проти України, вона набула нових сенсів та значимості. Відеокліп має особливу мету - вшанувати українських дівчат, які проявляють неймовірну мужність та відвагу на фронті та в тилу. В ньому Earth (Землю) уособлює патрульну поліцейську, Wind (Вітер) - операторку дрону, а Fire (Вогонь) - працівницю ДСНС. Ці три стихії, що об'єднуються, борються за Перемогу та захист України.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
28 травня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 травня 2023 г.
YAROMIYA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
29 травня 2023 г.
YAKTAK.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
25 травня 2023 г.
Марта Липчей.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
30 травня 2023 г.
Rionna.
Олександр Коваленко: "Ядерного удару по Україні не буде!". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
24 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
24 травня 2023 г.
М'ята & YAGODA.
Євгенія Кравчук: "лорак, повалій та інших артистів-рашистів позбавлять державних нагород" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ФОТО, ВІДЕО)
31 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
31 травня 2023 г.
Артем Пивоваров.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 травня 2023 г.
Probass & Hardi.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери