русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Завершення війни до грудня 2023 року? Версії військових експертів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Завершення війни до грудня 2023 року? Версії військових експертів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
3 червня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Лише одна тиха ніч за тиждень – русня обстрілює Київ з повітря шахедами та різноманітними ракетами; коли москвичі почнуть так само щоночі здригатися від сирен повітряної тривоги; подробиці плану G-7 по завершенню війни в Україні до грудня 2023 року.
00:00 - анонс
00:50 - російські терористичні війська здійснювали масовані атаки по Україні, тільки за травень окупанти випустили 556 ракет та дронів. Повітряні сили ЗСУ збили 154 ракети зі 185, а також знешкодили 342 дрони з 381 запущеного рашистами. Цього тижня русня найбільших атак здійснила на столицю Україну. Тільки одну ніч, кияни спали спокійно. Є жертви, поранені, руйнування приміщень. Зазнавала постійних обстрілів не тільки тилова частина України, а й лінія фронту – Сумська область, Донбас, Херсонщина, Дніпропетровщина, Харківщина, Запорізька область. Що вдалося зафіксувати на камери наших колег - в першому огляді.
24:04 - 30 травня, Москву та Підмосков’я, нарешті, атакували дрони, внаслідок чого постраждали деякі багатоповерхівки. Коли москвичі не спатимуть від звуків сирени - в експертній думці Віталія Портникова.
35:33 - скільки комплексів РЕБ є на озброєнні в росармії? Чи виправдали себе комплекси «Москва-1», «Красуха-2О»? Та чи поповнюються молодими фахівцями підрозділи руснявого РЕБ? Про це далі військовий аналітик Петро Черник.
39:51 - Бахмут-Авдіївка. Дрони для ЗСУ задля бавовни рашистам з неба.
46:07 - бійці 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка відбили спробу російських військ захопити позиції на Авдіївському напрямку. Тоді ж було взято в полон 22 окупантів елітного підрозділу "Шторм".
59:04 - рашистське міноборони могло наказати військам чеченської республіки рамзана кадирова почати наступ на Бахмут після виведення звідти бойовиків Вагнера. Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни. Хто замінить вагнерівців в Бахмуті - експертна думка військового аналітика Олександра Мусієнка.
01:03:53 - США хочуть домогтися закінчення війни в Україні до президентських виборів в Америці, або навіть раніше. Це одна з причин, чому вони саме зараз посилили військову допомогу Україні. При цьому вони зміцнюють дипломатичні канали, щоб уникнути ризику подальшої ескалації. Деякі європейські країни також хочуть швидкого закінчення конфлікту. Про це пише La Reppublica. Правда чи фейк - експертна думка Миколи Давидюка.
01:11:49 - під прицільними обстрілами Нікополь вже 11 місяців. Та останні півтора місяці місто обстрілюють особливо інтенсивно, переконує міський голова Олександр Саюк. Про те, як там вижити, жителі Нікополя поділились із нашими колегами з Радіо Свобода.
01:16:53 - під російською окупацією Куп'янськ перебував з 27 лютого 2022 року. Торік 10 вересня Сили оборони та безпеки звільнили місто від загарбників. Ворог відступив від Куп’янська на десять кілометрів. Але українське місто та громада не сходять з бойових зведень місцевої влади — вони потерпають від ворожих обстрілів.
01:20:38 - військовий і політичний аналітик, колишній командир штурмової роти у батальйоні Айдар Євген Дикий дав свій прогноз щодо двох варіантів закінчення війни. В інтерв’ю Новинарні він сказав, що все залежатиме він українського контрнаступу.
01:30:18 - командир групи снайперів «ПРИВИД» цього тижня розповів, чому снайпери не здаються в полон, чим дорога на Бахмут схожа на секс, і що "Привид" зробив би з московським кремлем.
01:42:25 - hromadske поїхало зі Львова до Херсона, щоб розпитати провідників, як їм працюється в таких умовах, а пасажирів — що їх змушує повертатись у місто, яке потерпає від регулярних хаотичних обстрілів.
01:55:47 - Ірина Білик записала ще раз у своєму житті свою ж пісню "Я іду на війну". Начебто душевні переживання, любовна драма, але чомусь саме зараз ця пісня співзвучна з настроєм усіх українців здобути якнайшвидше перемогу над запеклим рашистським кодлом.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
4 червня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
2 червня 2023 г.
PREKASKA.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
5 червня 2023 г.
Probass & Hardi.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
1 червня 2023 г.
Тіна Кароль.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
6 червня 2023 г.
Олег Скрипка.
Євгенія Кравчук: "лорак, повалій та інших артистів-рашистів позбавлять державних нагород" Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ФОТО, ВІДЕО)
31 травня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
31 травня 2023 г.
Артем Пивоваров.
Ніна Южаніна: "Головне не допустити громадянської війни в тилу". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
7 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 червня 2023 г.
Богдана Бутусова.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
30 травня 2023 г.
Rionna.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери