русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

путін відмовився від Криму? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

путін відмовився від Криму? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
10 червня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Найбільша техногенна катастрофа 21 століття – русня підірвала Каховську ГЕС – подробиці евакуації та експертні думки; Контрнаступ на південно-східному напрямку; обстріли прикордоння – як вижавають українські громади.
00:00 - анонс
00:49 - Каховську гідроелектростанцію було спроектовано та побудовано так, щоб витримати ядерний удар. Тому виключено, що причиною її руйнування став зовнішній удар. Про це розповів заступник технічного директора – головний інженер Укргідропроекту Микола Калінін. За його словами, з моменту окупації на ГЕС було зруйновано три прольоти водозливної дамби з частковим пошкодженням затворів, і вони частково пропускали воду. Причиною руйнування дамби, ймовірно, стали кілька потужних одночасних вибухів зсередини. Окупанти підірвали Каховську ГЕС у ніч проти 6 червня.
10:52 - у Херсоні та інших затоплених населених пунктах області триває евакуація. Рятувальники витягують із водяних пасток людей та тварин. Хроніка евакуації.
45:28 - найбільше постраждали від підриву рашистами Каховської ГЕС тимчасово окуповані населені пункти на лівому березі Херсонщини. Туди прийшлося 2/3 наслідків катастрофи. Втім, окупанти не організували ні евакуацію, ні порятунок місцевих мешканців. В Олешках та Голій Пристані повідомляють про загиблих.
49:23 - The Washington Post проаналізувало екологічні наслідки підриву росіянами Каховської ГЕС. Йдеться про мор риби у змілілому водосховищі, забруднення півдня Херсонщини хімікатами з полів та промислових підприємств, які наразі затопило водою і багато чого іншого. Ще одна проблема - мінна небезпека. Внаслідок підриву Каховської ГЕС вода позмивала російські міни. Місцеві жителі звернули увагу, що в деяких підтоплених районах Херсона немає централізованої каналізації, а всі користуються вигрібними ямами. Як наслідок – фекалії потрапили у воду. Директор Інституту водних проблем і меліорації Нацакадемії аграрних наук Михайло Яцюк попередив, що внаслідок підтоплень на Херсонщині з’явився дуже високий ризик поширення інфекційних хвороб, зокрема холери та гепатиту А. Наслідки катастрофи в експертній думці Віталія Портникова.
01:01:23 - анонімні джерела в інтерв'ю західним ЗМІ повідомили, що Україна, 8 червня, нібито розпочала довгоочікуваний контрнаступ проти росії. Про це пише The Washington Post. Чи так це - військовий аналітик Олександр Мусієнко.
01:05:28 - Генерал армії США у відставці Девід Петреус в інтерв'ю ВВС розповів про переваги армії України та у якому стані перебуває рашистська армія.
01:09:22 - тиждень обстрілів русні прифронтових районів та у тилу – в огляді.
01:28:18 - міський голова Києва Віталій Кличко та міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін розпочали проведення перевірок стану та доступності укриттів у Києві.
01:35:06 - щоденні обстріли, спроби заходу диверсійних груп, прольоти «Шахедів» і крилатих ракет. Така ситуація на кордоні Чернігівщини з московією.
01:40:48 - як вдалося дізнатися британським журналістам, російська еліта, зокрема й та її частина, яка раніше підтримувала ідею нападу РФ на Україну, − більше не вірить, що бункерний чмоня путін зможе перемогти у цій війні. Інсайди від Миколи Давидюка.
01:44:04 - як виживають люди в Сіверську на Донеччині під цілодобовими обстрілами.
01:51:46 - довкола Бахмута цього тижня бійці третьої штурмової бригади відкинули російських загарбників з територій площею 1,8 км вздовж фронтової лінії, та на 1,2 км у глибину фронту.
01:55:26 - гурт “Шабля” випустив нову пісню про українських захисників - “Слава ЗСУ”. Їх широковідомий трек “Браття Українці” вже має понад 16,5 мільйонів переглядів на YouTube, а також визнаний офіційним гімном АТО й обраний для стройової батальйоном Національної гвардії України ім. Кульчицького. Тому і новий сингл гурту продовжує тематику національного визволення та прославляння воїнів України.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
11 червня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
9 червня 2023 г.
Благодійний фестиваль "Ми з України".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 червня 2023 г.
Mirami.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
8 червня 2023 г.
Ірина Федишин.
Новий голос у світі українського репу – Саша Чеф (+ ФОТО, АУДІО)
13 червня 2023 г.
новий авторський
сингл від Саші Чефа, який під назвою "Січ"
нагадує...
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
13 червня 2023 г.
YATSUTA.
Ніна Южаніна: "Головне не допустити громадянської війни в тилу". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською (+ ФОТО, ВІДЕО)
7 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
7 червня 2023 г.
Богдана Бутусова.
Олексій Гончаренко: "путін 100% підірве кримський "Титан". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ФОТО, ВІДЕО)
14 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 червня 2023 г.
Лісапетний батальйон.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери