русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Україна стане членом НАТО швидше, ніж розвалиться рф. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Україна стане членом НАТО швидше, ніж розвалиться рф. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
17 червня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Наслідки підриву руснею Каховської ГЕС будемо відчувати десятиліття – вода на Херсонщині і Миколаївщині сходить, а ось Чорне море на Одещині по складу нагадує прісноводне озеро; перші відео звільнення населених пунктів Донецької та Запорізької областей, але це ще не анонсований контрнаступ; черговий Рамштайн – коаліція літаків та консолідація щодо майбутнього вступу України до НАТО за прискореною процедурою.
00:00 - анонс
01:01 - 6 червня 2023 року росія здійснила один з наймасштабніших екологічних і гуманітарних злочинів у новітній історії. Підрив Каховської ГЕС матиме безпрецедентні наслідки не тільки безпосередньо для півдня України, хоча ситуація там дійсно найважча, але й, так чи інакше, для всієї країни. Більше того, зміна рівня солоності і підвищення забрудненості Чорного моря впливає на екосистему всього Чорноморського регіону, а значить, і на екологічну ситуацію низки інших країн. Тож цей акт екоциду набуває міжнародних масштабів.
26:21 - наші військові продовжують операції зі звільнення територій України. На думку аналітиків, захисники працюють над створенням умов, які б дозволили досягти ширших цілей контрнаступу. Відповідну гіпотезу висловили в Інституті з вивчення війни. Там зазначають, що контрнаступальні операції фіксували щонайменше на трьох напрямках.
33:30 - Чмоня путін виліз із бункера на зустріч із воєнкорами. Усі з кривими обличчями слухали, що каже путін. Він виявив неготовність оголошувати нову хвилю мобілізації чи запровадити воєнний стан у рф. Експерти Інституту вивчення війни детально проаналізвали заяви російського диктатора путіна. Детальний розбір зробив і політолог Микола Давидюк.
44:08 - Збройні Сили України звільнили село Благодатне на кордоні Донецької та Запорізької областей. Знімальній групі Ukrainian Witness вдалося потрапити до населеного пункту першими.
59:28 - За підсумками чергової зустрічі міністрів оборони країн НАТО та їх союзників Україна отримає додаткове озброєння для контрнаступу. Ще одні хороші новини тижня - адміністрація США Джо Байдена намагається переконати союзників по НАТО, аби Україну прийняли до Альянсу. Подробиці у військового експерта Олександра Мусієнка.
01:04:05 - на Бахмутському напрямку тривають важкі бої. ЗСУ тепер атакують. Сили оборони України намагаються з флангів обійти місто, щоб не втягуватися знову у вуличні бої і не зазнавати втрат. Росіяни ж закріпились на околицях міста і артилерією поливають все навкруги. Гуркіт гармат тут не змовкає ні на хвилину.
01:13:28 - противник продовжує свої нічні атаки. Цього тижня найзапекліше русня атакувала південно-східні регіони України. Тиждень рашистських обстрілів на лінії фронту та в тилу – в огляді.
01:33:34 - русня утримує на своїй території в полоні понад 27 тисяч цивільних громадян України. Про це розповів уповноважений Верховної Ради із прав людини Дмитро Лубінець. Але за українським законодавством, Офіс уповноваженого з прав людини виконує лише наглядову функцію. Тобто Омбудсман не може розв’язувати питання щодо обміну та повернення цивільних заручників. Тому потрібно створити орган, який має цим займатися. Це і стало метою проведення минулими вихідними в Києві мирної акції, присвяченої поверненню додому цивільних заручників. Організатором заходу була громадська організація “Цивільні в полоні”.
01:45:02 - На День захисту дітей 1 червня у Києві планувалася низка заходів з підтримки дітей-переселенців. Але через обстріли столиці, свято довелося перенести. Але діти дочекалися привітань від Анжеліки Рудницької, "Території А" та ПЦУ.
01:56:10 - пісня “Я солдат” була написана Пташкіним, після того як він повернувся з передової на Бахмутському напрямку. Разом із побратимами, Михайло пережив пекло постійних арт-обстрілів і ворожого оточення, потрапив у кільце! З якого хлопці дивом вийшли, після 14 годин ближнього, стрілкового бою з штурмовим підрозділом вагнерівців. Після цих подій, під час проходження реабілітації співак написав ці слова! Бо вважає, що сьогодні бути солдатом ЗСУ, бути воїном і захисником своєї батьківщини, то є найвища ступінь поваги до себе! Михайло Панчишин після поранення продовжує робити все задля нашої перемоги, але вже як волонтер і на своєму професійному фронті. Розповідаючи про те що переживають люди на передовій і прославляючи справжніх героїв цієї війни, у своїх піснях!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
18 червня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
16 червня 2023 г.
Оля Полякова.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 червня 2023 г.
TVORCHI.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
15 червня 2023 г.
Наталія Бучинська.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 червня 2023 г.
Джамала.
Олексій Гончаренко: "путін 100% підірве кримський "Титан". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ФОТО, ВІДЕО)
14 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 червня 2023 г.
Лісапетний батальйон.
Сергій Грабський: "росіяни незабаром будуть втікати з Криму". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
21 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
21 червня 2023 г.
Андрій Князь & Катя Краснікова.
Новий голос у світі українського репу – Саша Чеф (+ ФОТО, АУДІО)
13 червня 2023 г.
новий авторський
сингл від Саші Чефа, який під назвою "Січ"
нагадує...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери