русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Підрив ЗАЕС буде як 10 Чорнобилів. Який % ймовірності? Думки експертів та політиків. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Підрив ЗАЕС буде як 10 Чорнобилів. Який % ймовірності? Думки експертів та політиків. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
24 червня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
9Від сотні метрів до кілька десятків кілометрів – ЗСУ деокуповує українську територію на декількох напрямках; чи наважиться путін на підрив Запорізької АЕС та «Кримського Титану» після влаштованої руснею катастрофи на Каховській ГЕС; наслідки знищення греблі оцінюються у десятки мільярдів та, наймовірніше, сотні життів українців.
00:00 - анонс.
00:53 - український контрнаступ "навіть не почався всерйоз". Надто рано оцінювати його успішність. Про це у коментарі для CNN розповів високопоставлений український чиновник. Тим самим співрозмовник видання спростував інформацію, що західні офіційні особи розчаровані успіхами української армії під час контрнаступу. ЗСУ деокуповує українську територію на декількох напрямках – про це в огляді.
22:23 - 23 червня в Міноборони повідомили, що українські військові продовжують активно проводити наступальні дії. ЗСУ вже вдалося зупинити ворога на Куп’янському та Лиманському напрямках, а на Півдні мають успішні просування. Експертний огляд від військового оглядача Євгена Дикого.
30:18 - важливість підриву переправ на тимчасово окупований український півострів Крим, зокрема, на Чонгарі – в експертній думці від Миколи Давидюка.
35:30 - велика вода після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС наробила лиха у Херсонській області. Люди втратили свої будинки, замість них - зруйновані стихією стіни та багнюка замість підлоги. Що бачать люди в своїх будинках, коли відступає вода та як доводиться розміновувати правобережжя Херсонщини.
44:42 - наслідки теракту із витоком радіації на Запорізький атомній електростанції, який вже підготувала РФ, дійсно будуть катастрофічними й не лише для України. Ще літом минулого року, коли вперше про цю можливість почали говорити предметно, зокрема й на державному рівні, у Державній агенції з управління зоною відчуження проаналізували можливі наслідки, виходячи з досвіду аварії на ЧАЕС. Зокрема, площа забрудненої території може становити до 2 млн кв. км (це три України), зона відчуження буде розміром у 10 Чорнобильських зон - 20 тисяч кв. км й поглине всю Запорізьку область. Аналіз - від військового експерта - Олександра Мусієнка.
55:13 - ракетні, артилерійські, мінометні удари русні по Україні цього тижня – на лінії фронту та в тилу.
01:17:14 - Оригінальну нашивку помітили на бронежилеті Валерія Залужного. Нове відео із головнокомандувачем ЗСУ з’явилося на тлі попередніх численних брехливих заяв російської пропаганди про нібито поранення і зникнення Залужного (а тепер і голови ГУР Кирила Буданова, що теж не відповідає дійсності). Залужний і контранаступ - в аналізі від Віталія Портникова.
01:26:25 - російські війська провели безуспішні наступальні операції в районі Авдіївки, Красногорівки і Мар'їнки, при цьому українські війська просунулися в районі Веселого в 3 км на північний схід від Авдіївки.
01:34:55 - в Інституті вивчення війни цього тижня зазначили, що українські сили просунулися в цілому ряді населених пунктів навколо Бахмута. Крім того, ЗСУ відбили обмежені наступальні операції російських окупантів в районі Оріхово-Василівки в 11 км на північний захід від Бахмута.
01:38:43 - артилерійські обстріли, влучання керованих авіаційних бомб та ракет, життя сповнене постійного болю і страху — це ті реалії, в яких живе мирне населення Сіверська на Донеччині.
01:41:31 - на кордоні Донецької та Луганської областей, на напрямку Лиман-Кремінна, тривають важкі бої. Попри поразки на півдні, тут росіяни намагаються прорвати нашу оборону і вийти до втраченого ще восени міста Лиман. Але наша оборона непохитна.
01:54:51 - нова версія пісні «Океан Ельзи» "Я їду додому" є присвятою і щирою вдячністю саперам, які щоденно ризикують життям, очищуючи нашу країну від мін. За останні роки багато звичних слів для більшості з нас набули нових сенсів: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза «я їду додому» перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців. Так і пісня «Океан Ельзи», написана понад 15 років тому, давно і добре відома «Я їду додому», зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну! І звісно, в найскорішу Перемогу!
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
25 червня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК)
23 червня 2023 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-tv.com.ua
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 червня 2023 г.
Акція "Територія дитинства".
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
26 червня 2023 г.
E.K.A.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 червня 2023 г.
Благодійний фестиваль "Ми з України". Частина
2.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
27 червня 2023 г.
PTASHKIN.
Сергій Грабський: "росіяни незабаром будуть втікати з Криму". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
21 червня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
21 червня 2023 г.
Андрій Князь & Катя Краснікова.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
28 червня 2023 г.
Культурний десант: KRUTЬ, Коля Сєрга.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
20 червня 2023 г.
Джамала.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери