русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Які шанси звільнити південь України до кінця 2023 року? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Які шанси звільнити південь України до кінця 2023 року? ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
15 липня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Первый городской; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; м. Херсон та Херсонська обл. - Херсон плюс; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ; Чернігівська область, м. Прилуки - ТІМ.
Україна стане 33 членом НАТО без ПДЧ, але термін й досі лишився невідомим; все більше кадрів українського контрнаступу на півдні; ППО «на нулі» першими зустрічають ворожі ракети та дрони.
00:00 анонс.
00:45 - рашисти продовжували весь тиждень діймати українські міста крилатими ракетами та шахедами. Ракетні, артилерійські, мінометні удари русні по Україні цього тижня – на лінії фронту та в тилу – в огляді.
42:33 - саміт НАТО у Вільнюсі показав, наскільки далеко рф після вторгнення віддалилася від початкових цілей, заради яких і починала повномасштабну війну проти України. Експертна оцінка Віталія Портникова.
47:41 - за словами Зеленського, за два дні саміту НАТО, який проходив у литовському Вільнюсі 11-12 липня, вдалося прибрати будь-які сумніви та двозначності щодо перспективи членства України в НАТО. Наша країна вступить до Альянсу. Прогноз військового експерта Олекмандра Мусієнка.
51:18 - Зеленський намагався вплинути на хід дискусій на саміті НАТО у вівторок, коли стало відомо, що текст підсумкової декларації змінили на формулювання, менш вигідні для України, за наполяганням США й Німеччини. Подробиці від політолога Миколи Давидюка.
01:00:08 - українські війська досягають успіхів у контрнаступі, особливо з урахуванням умов, що склалися. Треба розуміти, що ми діємо в умовах щільного мінування територій. І на півдні просування йде обережно, оскільки насамперед треба зберегти життя наших військових.
01:16:15 - недооцінювати противника не можна. По-перше, це принижує досягнення наших військових. По-друге це створює небезпеку для наших людей, які їдуть воювати. Так вважає розвідник Президентської бригади «Сірко».
01:27:34 - небо в районі Бахмуту зенітники стережуть цілодобово.
01:31:01 - в Україні створено декілька інтернаціональних підрозділів, де воюють іноземці.
01:35:28 - скільки у відсотковому відношенні всього знищено росартилерії починаючи з 24 лютого 2022 року? Та які контрбатарейні системи найуспішніше використовуються для цього? Про це військовий аналітик Петро Черник.
01:38:46 - діяти бойовим медикам необхідно швидко, все залежить від ситуації, яка складається на той чи інший момент. Військовослужбовець на позивний «Вірус» розповідає про важливість та складність роботи бойових медиків.
01:45:53 - представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що повернення із Туреччини в Україну п’ятьох командирів гарнізону Азовсталі відбулось згідно з нормами міжнародного права.
01:50:54 - коли росіяни підірвали Каховську ГЕС, вода затопила десятки сіл і міст. За пʼятдесят кілометрів від греблі українці досі страждають від наслідків катастрофи. Журналісти ВВС побували на Снігурівщині Миколаївської області і побачили, як далеко сягнула біда і як довго вона триває.
01:54:56 - гурт «Шабля» випустив новий сингл «За Україну». В пісні розповідається про духовні принципи, святий обов язок і любов до своєї Батьківщини. Вона закликає до єднання, йти вперед і перемагати, шанувати і поважати тих хто ціною власного життя виборює справедливість захищаючи рідну землю від ворога. Це вже другий реліз гурту після повномасштабного вторгнення рф на суверенну територію України.
FM-TV
другие новости
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК)
15 липня 2023 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-tv.com.ua
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
16 липня 2023 г.
Дайджест музично-патріотичних новин щовихідних
в ефірі регіональних ТБ України.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
14 липня 2023 г.
Оля Полякова.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
17 липня 2023 г.
SHARD.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
13 липня 2023 г.
Анна Добриднєва.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
18 липня 2023 г.
GREMO.
Катерина Огієвська: "цивільні в полоні рф для влади не в пріоритеті". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
12 липня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
12 липня 2023 г.
Ірина Федишин.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
19 липня 2023 г.
Андріана & Pustovit.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
11 липня 2023 г.
Артем Пивоваров.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери