русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Наступний тиждень обіцяє приємні новини з фронту та з т.о. Криму. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

Наступний тиждень обіцяє приємні новини з фронту та з т.о. Криму. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
26 серпня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Первый городской; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; м. Херсон та Херсонська обл. - Херсон плюс; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ; Чернігівська область, м. Прилуки - ТІМ.
Через 1,5 роки від початку повномасштабного вторгнення русні ЗСУ вперше з’явилися в Криму; хороші новини з Мелітопольського напрямку – прорив лінії оборони рашистів; британська розвідка назвала 3 сценарії завершення війни.
00:00 - анонс
00:48 - в Україні рівно півтора роки триває повномасштабна війна. Як українці боролися за своїх людей та землі ці 550 днів, давайте згадаємо разом із нашими колегами з «Радіо Свобода».
07:59 - росія прагнула влаштувати парад на київському Хрещатику. І ось вже другий рік поспіль, на День Незалежності, парад російської техніки на Хрещатику є, але як і торік, з одним нюансом. Це парад знищеної російської техніки.
10:55 - українські Збройні Сили підняли Державний прапор над населеним пунктом Роботине. Прапор встановили бійці 47-ї окремої механізованої бригади, які декілька місяців вели бої за це село.
15:13 - як змінювалася карта бойових дій цього тижня на всіх напрямках фронту – далі в огляді військового експерта Олександра Мусієнка.
29:51 - ракетні, артилерійські, мінометні удари русні по різних регіонах України цього тижня – на лінії фронту та в тилу.
47:56 - у розвідці повідомили, що група українських військових висадилася на території півострова та виконала низку завдань - "знищила особовий склад та засоби противника". Експертна думка - політичного оглядача Віталія Портникова.
57:22 - цілком можливо, що ЗСУ досягнуть вирішального перелому в межах нинішнього контрнаступу, прогнозує британський генерал Річард Берронс. Він бачить 3 сценарії завершення війни.
01:14:01 - "Нам потрібні технічні засоби, що позбавлять ворога волі до війни" – каже в минулому фахівець з залучення іноземних інвестицій, а нині – аеророзвідник із позивним «Док».
01:21:53 - росія матиме великі проблеми з технікою та озброєнням, якщо мова піде про війну на виснаження. Навіть максимальні темпи виробництва озброєння у росіян значно поступаються тим темпам, з якими ЗСУ знищують його. Про це заявив військовий та політичний аналітик, ветеран АТО та громадський діяч Євген Дикий.
01:28:30 - в катастрофі літака Євгенія Пригожина, ймовірно, загинув він і керівництво підконтрольної йому приватної військової компанії "Вагнер". Так фактично закінчилась 10-річна історія існування цього нелегального збройного формування. Експертна думка - політолога Миколи Давидюка.
01:32:38 - військовий експерт Петро Черник розповів цього тижня, що артилерійська складова війни між росією та Україною залишається найбільш суттєвою протягом півтора року. — Україна досягла значних успіхів у знищенні артилерійської техніки противника.
01:38:06 - жителька Херсона - Людмила Старкова замотала прапор України у кілька целофанових пакетів, аби зберегти стяг під землею. А відео, як вона дістає його зі схованки після деокупації міста - стало вірусним.
01:45:24 - найвищий у Європі монумент Батьківщина-мати зазнав змін.
01:54:36 - пісня «Вершники в небесах» — це україномовна версія легендарного гурту «Мандри» відомої американської пісні з ірландським корінням. Робота над піснею тривала 9 місяців на різних студіях у зв'язку з війною в Україні. Пісня могла б стати чудовим саундтреком до одного з вестернів. Кліп «Мандри» презентували до Дня Незалежності України і присвятили всім військовим.
FM-TV
другие новости
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК)
26 серпня 2023 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-
tv.com.ua.
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua. Відеорозсилка кліпів №793.
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
27 серпня 2023 г.
Територія Різдва. Сила Роду, Анжеліка
Рудницька, Анна Добриднєва, Ірина Федишин,
Artem Pivovarov, Один в каное, Культурні Сили
України, YAKTAK.
YAKTAK представив змонтований новий влог! Він про концерти в Європі. (+ ВІДЕО)
25 серпня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Музикант і телеведучий Коля Сєрга записав гімн для бригади Нацгвардії "Рубіж" (+ ВІДЕО)
28 серпня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Гурт "Один в каное" дали близько 30 концертів разом із Культурним Десантом на передовій. (+ ВІДЕО)
24 серпня 2023 г.
Із Днем Незалежності України! Everyday news з
Софією Єгоровою.
До телепрем’єри Територія Різдва. Сила роду  4 місяці. Дивіться ексклюзивне відео, як створюються колядки і щедрівки для Святвечора 2023 (+ ВІДЕО)
29 серпня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
23 серпня 2023 г.
Друзі, зі святом - З ДНЕМ ПРАПОРА!
Borysofsky  випустив трек про залежність від Tinder. Новий трек від співака розкриває тему нещодавнього блокбастера “Барбі”. (+ ВІДЕО)
30 серпня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Everyday news з Софією Єгоровою. До Перемоги! (ВІДЕО)
22 серпня 2023 г.
Ірина Федишин.
Мати школярки попросила Віктора Павліка приїхати до її доньки до лікарні та заспівати для неї напередодні важкої операції з пересадки нирки. (+ ВІДЕО)
31 серпня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери