русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

рф "планує" війну з Україною до 2025 року. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

рф "планує" війну з Україною до 2025 року. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
1 жовтня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
ЗСУ на фронті щодня просуваються на 500-1000 метрів; військовий злочинець шойгу озвучив плани русні про тривалість війни; якою була мета неоголошеного візиту до Києва генсека НАТО.
00:00 - анонс
00:48 - огляд лінії фронту цього тижня та тенденції ЗСУ в експертній думці Олександра Мусієнка.
13:40 - ракетні, артилерійські, мінометні удари русні по різних регіонах України цього тижня – на лінії фронту та в тилу.
26:53 - військовий злочинець шойгу заявив, що війна продовжиться до 2025 року. Протягом найближчих двох років московія планує досягнути "поставлених цілей" та виконати усі заходи та плани, вигадані командуванням. Про "русняву" утопію - політолог Микола Давидюк.
32:36 - звільнивши Кліщіївку ЗСУ отримали контроль над стратегічними висотами та практично ключі від південних воріт Бахмута. Загалом штурмові дії тут тривали два місяці.
49:42 - з моменту, як ЗСУ залишили за спиною село Роботине, почалася велика тривала битва за Токмак, перебіг якої визначить долю цьогорічної наступальної кампанії. Про це - військовий і політичний аналітик, ветеран АТО Євген Дикий.
56:56 - Лиманський напрямок фронту, межа Донецької і Луганської областей. Збройним силам України вдалося зупинити просування росіян у напрямку Ямпіль-Лиман, але бої тут досі не вщухають.
01:06:22 - лінія фронту проходить за 10 кілометрів від Ямполя. Російські війська безперестану обстрілюють населений пункт і нищать інфраструктуру і житлові будинки місцевих мешканців. Цивільні досі залишаються в селищі.
01:22:05 - одним із головних питань, які в четвер, 28 вересня, обговорили президент України Володимир Зеленський і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг - посилення протиповітряної оборони для захисту українських міст від атак Росії взимку. Деталі неоголошеного візиту в експертній думці Віталія Портникова.
01:32:46 - в лісах Харківщини, неподалік кордону з московією, тримають оборону бійці 22 Окремого батальйону спеціального призначення Президентської бригади.
01:49:48 - як зауважують експерти The Washington Post, для повного розмінування України може знадобитися 750 років.
01:55:02 - Павло Зібров, який часто підтримує наших захисників, як зборами, так і концертами, зробив подарунок до Дня захисників та захисниць. Він презентував пісню "Невидимі Герої".
FM-TV
другие новости
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК)
1 жовтня 2023 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-tv.com.ua
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua. Відеорозсилка кліпів №798.
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
1 жовтня 2023 г.
Марта Липчей, ROXOLANA, KOLA, Енджі Крейда,
MANAMAHA, 100ліття незламності: історія
української боротьби у піснях, Анжеліка
Рудницька, ЯрмаК, KARIЇ, Фрістайл та Діти
Фрістайла
Як триває тур Україною, YAKTAK продемонстрував своїм прихильникам у новому відеоблозі. (+ ВІДЕО)
2 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Новий костюм, який Ірина Федишин  продемонструвала на благодійному концерті в Празі, зібрав вже тисячі лайків і сотні захоплених коментарів. (+ ВІДЕО)
3 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Фрістайл та Діти Фрістайла & Ната Нєдіна  влаштовують концерти по Україні з початку повномасштабної війни та випускають надихаючі пісні. (+ ВІДЕО)
29 вересня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Анжеліка Рудницька презентує унікальний пісенний літопис 100ліття незламності: історія української боротьби у піснях . Руслана Лоцман (+ ВІДЕО)
4 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
"Я не боюсь" — це пісня-перформанс, пісня-переживання, це декларація намірів не боятися від Kariї. (+ ВІДЕО)
28 вересня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
У Новомосковську на Дніпропетровщині переселенці з Попасної, що на Луганщині, відсвяткували 85-ту річницю зі дня заснування їхнього рідного міста разом із українськими артистами: Андрій КНЯЗЬ , Алла Попова , Надія Шестак. (+ ВІДЕО)
5 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Олександр Швецов: "Підкоренням Говерли на протезах вже зібрано 9 з 10 млн грн. для ЗСУ". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
27 вересня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Анжеліка Рудницька презентує унікальний пісенний літопис «100-ліття Незламності. Історія української боротьби у піснях». ЯрмаК. (+ ВІДЕО)
27 вересня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери