русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

У відповідь на обстріли української інфраструктури, москві варто готуватися до блекаутів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)

У відповідь на обстріли української інфраструктури, москві варто готуватися до блекаутів. ВИСНОВКИ (+ ВІДЕО)
14 жовтня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Первый городской; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; м. Херсон та Херсонська обл. - Херсон плюс; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ; Чернігівська область, м. Прилуки - ТІМ.
Новини з фронту – маємо успіхи на південному напрямку; зима під рашистськими обстрілами – що підготувала Україна для блекаутів у москві; як війна в Ізраїлі вплине на наші бойові дії.
00:00 - анонс
00:45 - ситуація на різних ділянках фронту цього тижня – в огляді військового експерта Олександра Мусієнка.
14:15 - російська армія накопичує ракети для ударів проти критично важливої інфраструктури України з настанням холодів. Але й Україна на ці випадки вже підготувала "сюрпризи" для рф. Деталі від керівника ГУР МО Кирила Буданова.
23:33 - в посольстві України в Ізраїлі повідомили, що 12 громадян України загинули в Ізраїлі, ще вісім українців вважаються зниклими безвісти. 7 жовтня 2023 року палестинське воєнізоване угруповання ХАМАС здійснило безпрецедентний напад на Ізраїль, її бойовики увійшли до кібуців і міст біля сектора Газа, вбивши сотні людей і взявши десятки в заручники. ХАМАС прагне знищення держави Ізраїль та створення на його місці ісламської держави. Рух має підтримку Ірану.
33:55 - Адміністрація президента США Джо Байдена вважає, що єдиний спосіб зберегти надходження грошей, боєприпасів і зброї в Україну - це пов'язати цю допомогу з підтримкою Ізраїлю. Близькосхідна війна і її вплив на російсько-українську в експертній думці Віталія Портникова.
45:25 - кількість загиблих унаслідок удару ворожої ракети по кафе в селі Гроза в Харківській області зросла до 59 осіб. Історії вцілілих та родичів загиблих.
59:35 - путінські загарбники зводять в Кремінній на Луганщині та навколо нього укріплення.
01:09:51 - Україна отримала допомоги на пів мільярда доларів за підсумками 16-го засідання Контактної групи з питань оборони. Подробиці в експертній думці Миколи Давидюка.
01:18:33 - російські війська розпочали масштабний наступ на місто Авдіївка на сході України.
01:26:31 - 22 Окремий батальйон спеціального призначення президентської бригади, який тримає оборону на Харківщини, регулярно відпрацьовє базові сценарії роботи.
01:30:09 - прикордонники зі штурмової бригади «Сталевий кордон» отримали на озброєння 100-мм ствольну артилерію. Техніку вже встигли опанувати і тепер артилеристи ДПСУ виконують завдання на фронті.
01:37:30 - Україна залучила близько 500 мільйонів євро на розмінування. Як проходить розмінування найзабруднішого регіону України, Херсонщини.
01:50:13 - 8 жовтня померла народна артистка України, Герой України, одна із символів української пісні – Ніна Матвієнко. Причина смерті не розголошується, проте колеги артистки розповіли, що у неї були проблеми зі здоров'ям. Під час прощання донька Ніни Митрофанівни, співачка Тоня Матвієнко поспілкувалася з журналістами, присутніми на прощанні, і розповіла їм про останню волю її мами.
01:54:30 - Донька Ніни Митрофанівни – співачка Тоня Матвієнко – готувала мамі сюрприз на день народження. Артистка хотіла присвятити їй пісню "Сік землі". Ідея створення композиції в Матвієнко зародилася ще тоді, коли вона через повномасштабну війну в Україні жила у Великій Британії. Співачка неабияк сумувала за мамою, тож згадала пісню "Сік землі", яку слухала ще в дитинстві. Тоня Матвієнко хотіла подарував Ніні Митрофанівні цю композицію на день народження. Однак тепер цей трек став посвятою.
FM-TV
другие новости
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК)
14 жовтня 2023 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-tv.com.ua
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua. Відеорозсилка кліпів №800:
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
15 жовтня 2023 г.
100ліття незламності: історія української
боротьби у піснях, Шпилясті кобзарі, Анжеліка
Рудницька, Друга Рік, Валерій Харчишин, Надія
Матвєєва, Територія Різдва. Сила Роду, Анна
Добриднєва, ТЕЛЬНЮК: Сестри, Тарас
Компаніченко, LUKAS, Андріана, PUSTOVIT.
Співачка Андріана  та блогер і співак Ігор Пустовіт  випустили кліп на пісню «Сумую», у якому знялася ще одна інфлуенсерка Настя Стадник. (+ ВІДЕО)
13 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
На музичних платформах поки невелика кількість переспіваних, модернізованих колядок. Але цього року все змінюється завдяки телепроєкту Територія Різдва. Сила Роду. (+ ВІДЕО)
16 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Співак LUKAS розповів про загибель двох близьких друзів під час наступу на Бахмутському напрямку. Саме тоді з’явилась ідея нової пісні "Син". (+ ВІДЕО)
12 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Настрої молоді змінюються. У музикантів з’являється все більше майданчиків для просування і вони користуються можливостями заявити про себе. Як от PASKUDNYK x Zelinsky. (+ ВІДЕО)
17 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Андрій Підлісний: "з рф воювати важко, але території повернемо". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
11 жовтня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
На одній з київських локацій відбулася зйомка телеверсії для Святвечора-2023 - Територія Різдва. Сила Роду. (+ ВІДЕО)
11 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
21-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення пройде у Франції в неділю, 26 листопада, у Палаці Нікайя в Ніцці. Україну представлятиме Анастасія Димид. (+ ВІДЕО)
18 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Валерій Харчишин, Надія Матвєєва та інші зірки долучилися до експерементального проєкту - «Вулиця Серця» у селищі Мощун на Київщині. (+ ВІДЕО)
10 жовтня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери