русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Як Залужний у 2024 році руйнуватиме плани путіна "війни до 2026 року". ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)

Як Залужний у 2024 році руйнуватиме плани путіна "війни до 2026 року". ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)
16 грудня 2023 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Перший міський; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ; Чернігівська область, м. Прилуки - ТІМ.
Є механізм, який завадить Будапешту гальмувати вступ Києва до ЄС; допомога Україні від США до Різдва? плани бункерного чмоні на війну до 2026 року і план України на 2024 рік, який їх перекреслює.
00:00 - анонс
00:48 - рашисти вдаються до нової тактики атак України. Окремо запускають балістику, ракети чи малі групи "Шахедів". Огляд ударів тижня.
21:09 - допомогти Україні відновити контроль над усією або більшою частиною її території було б набагато вигідніше, оскільки це відтіснить російські сили ще далі на схід, наголошують в ISW. Якими є плани в ЗСУ на 2024 рік і зокрема про потужний удар від Залужного – в експертній думці військового аналітика Олександра Мусієнка.
30:50 - Зеленський зустрівся з членами Конгресу та президентом Джо Байденом. Значення візиту в експертній думці Віталія Портникова.
41:51 - Європейська рада вирішила розпочати переговори про вступ України до Європейського союзу. Чому на ЄС чекає фундаментальна реформа і на що він перетвориться в майбутньому.
47:49 - Орбан заявив, що його уряд не скасує вето на новий пакет допомоги Європейського Союзу для України на 50 млрд євро, доки блок не виплатить Угорщині усі заморожені кошти. Як жителі Будапешта ставляться до ймовірного вступу України до ЄС, та що вони думають про позицію прем'єра Угорщини стосовно цього.
51:53 - рф планує воювати в Україні до 2026 року, і за цей час розраховує захопити більшу частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, в тому числі, їх обласні центри. Як Залужний "зламає" плани кремлівського карлика - в експертній думці Миколи Давидюка.
01:03:58 - війна, як вона зараз виглядає в районі Первомайського, на південному фланзі Авдіївки, бойова робота, побут військових ЗСУ, їхні розповіді і висновки.
01:16:42 - на українській передовій, зокрема під Бахмутом, українська і російська армії змагаються в тому, хто ефективніше застосовує сучасні технології.
01:23:12 - зовсім скоро в Україні запрацюють нові правила мобілізації, каже секретар РНБО Олексій Данілов. В інтерв’ю ВВС він також прокоментував стосунки між Володимиром Зеленським і Валерієм Залужним і оцінив ситуацію на фронті.
01:30:36 - Міноборони України починає масштабний рекрутинг до лав ЗСУ.
01:36:00 - як працює фронтове ППО.
01:47:45 - житло та майно знищене – повертатись нема куди. У такій ситуації опинились тисячі жителів Херсонщини, які, після руйнування Каховської ГЕС втратили все, що мали.
01:56:19 - Фагот та Фоззі із ТНМК заспівали про любов в ці непрості часи, коли нам так потрібна підтримка, тепло, коли близьких немає поруч.
FM-TV
другие новости
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
17 грудня 2023 г.
1 тиждень до Різдва і 2 тижні до Нового року- як
артисти зустрічатимуть свята
разом з країною в умовах війни. Маша
Кондратенко, YOGEN, Mila Nitich, EL Kravchuk,
TARABAROVA.
Який сюрприз від TARABAROVA до Різдва та Нового року побачить вся Україна цього року? (+ ВІДЕО)
15 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Ми продовжуємо знайомити вас із зірковими історіями про зимові свята. Своїми думками з вами поділиться співачка і наша ведуча Everyday news - Софія Єгорова (+ ВІДЕО)
18 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Ігор Талалай: "Влада не бажає допомагати звільненим з полону". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
14 грудня 2023 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Дивіться емоції EL Kravchuk про свята 2023-2024. (+ ВІДЕО)
14 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Вже кілька років поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят заслужений артист України Андрій Князь презентує нову тематичну пісню. (+ ВІДЕО)
19 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Пісня Кузьми «З Новим роком та Рождеством» від Міли Нітіч зазвучить цього року по-новому. Але не тільки цим співачка поділилася з нашими журналістами. (+ ВІДЕО)
13 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Наталка Карпа кожне Різдво проводить у батьків у Львові, де збирається вся родина. А для Амадор Лопес кожен Новий рік – це нова точка відліку.(+ ВІДЕО)
20 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Ми продовжуємо знайомити вас із зірковими історіями про зимові свята в ексклюзивних інтерв’ю українських артистів. Своїми Різдвяно-новорічними традиціями ділиться Yogen. (+ ВІДЕО)
12 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Різдво - одне з найважливіших свят у церковному календарі, а також у родинному колі. Як проводитимуть Різдво та Новий рік цьогоріч РуханкоМен, Michelle Andrade та Molodi. (+ ВІДЕО)
21 грудня 2023 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери