русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Контрнаступ - 2025? ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)

Контрнаступ - 2025? ВИСНОВКИ (+ ФОТО, ВІДЕО)
20 січня 2024 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.
Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Перший міський; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ.
2024 рік для України як рік оборони? НАТО готує цивільне населення ЄС до війни з рф за 5-8 років; нові правила для волонтерів – чи не зупиниться рух.
00:00 - анонс
00:45 - рф може планувати великий наступ влітку - повне захоплення Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Українські військові не відкидають і ще одну спробу захоплення Харкова чи навіть Києва. Яким же був цей тиждень на різних ділянках фронту в огляді військового експерта Олександра Мусієнка.
16:22 - Окупанти вирішили змінити тактику застосування озброєння. Ворог зосередився на об'єктах військової інфраструктури у центральних та західних регіонах України. Що стосується східних або прифронтових регіонів, то там загарбники мають чітку та цинічну людиноненависницьку тактику. Якими були русняві обстріли цього тижня на лінії фронту та в тилу.
32:31 - міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вважає, що війна між НАТО та РФ може розпочатися у найближчі 5-8 років. Який % ймовірності - експертна думка Миколи Давидюка.
44:18 - рашистські війська не рахуються із втратами навколо Авдіївки і мають перевагу у повітрі.
49:28 - Донецька область. Південь Бахмутського напрямку. Січень 2024.
01:00:24 - Ідея створення єдиної систему реєстру та розподілу гуманітарної допомоги важлива та давно назріла, але її зміст та терміни переходу викликали низку запитань у волонтерів.
01:03:46 - в Україні відбувається системний тиск на незалежних журналістів та розслідувачів. Думки політичного оглядача - Віталія Портникова.
01:14:30 - засипати росіян «Градами».
01:23:04 - бійці 1 Механізованого батальйону Президентської бригади воюють на одній з найважчих ділянок фронту - Кліщіївці.
01:31:46 - великий наступ російських військ на Куп'янськ Харківської області, який західні ЗМІ прогнозували на 15 січня, не відбувся. Однак росіяни продовжують локальні штурми в напрямку Куп'янська.
01:40:34 - війна стала родинною справою для бійців одеської бригади ТрО ЗСУ "Падре" і "Кіндера". Батько і син разом прийшли до війська і разом тримають оборону в одному окопі на Херсонському напрямку.
01:45:47 - прикордонників Іллю та Аліну війна розлучила в Маріуполі. Дівчину звільнили з полону в жовтні 2022 року і відтоді вона чекала на повернення коханого додому.
01:50:28 - незабаром, а саме 3 лютого, відбудеться Національний відбір на "Євробачення-2024", яке цьогоріч мине у шведському місті Мальме. За право представляти Україну на міжнародному конкурсі змагатимуться 11 фіналістів нацвідбору. Вони вже оприлюднили свої конкурсні композиції. Тож букмекери оцінили шанси кандидатів на перемогу. Виграти нацвідбір можуть Jerry Heil з Alyona Alyona або ж Melovin, який вже представляв Україну на Євробаченні у Португалії у 2018 році. Тоді, до речі, глядацьке голосування оцінило його композицію на 7 місце.
FM-TV
другие новости
В Києві відбувся масштабний дитячий танцювальний флешмоб під назвою «Волю в кулак». Марта Липчей. (+ ВІДЕО)
20 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Нова відеорозсилка FM-TV кліпів від українських артистів вже в ефірі українських телеканалів (СПИСОК + ВІДЕО)
21 січня 2024 г.
Підписка на телесервіс для ТБ - tv@fm-tv.com.ua
Для надсилання кліпів в розсилки - radio@fm-
tv.com.ua. Відеорозсилка кліпів №814.
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (ВІДЕО)
21 січня 2024 г.
Музичні історії від Макса Барських, Артема
Пивоварова, Ірини Федишин, Михайла Хоми DZIDZIO
та від Марти Липчей.
Анжеліка Рудницька продовжує презентувати треки з унікального пісенного літопису 100ліття незламності: історія української боротьби у піснях. Роман Калин (+ ВІДЕО)
22 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Михайло Хома або DZIDZIO ще наприкінці 2023 року представив новий неочікуваний дует. (+ ВІДЕО)
18 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Dilena Moon дебютувала в Україні із піснею "Переможем". (+ ВІДЕО)
23 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Роман Пальчиков: "Повне розмінування України можливе, але...". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
17 січня 2024 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Ірина Федишин продовжує представляти українцям свій особливий різдвяний концерт. (+ ВІДЕО)
17 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Світлана Доан: "COVID-19 знову з нами. Вакцинація або локдаун!". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
24 січня 2024 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Українська співачка Оля Полякова віршем відреагувала на "голу" вечірку на болотах, яка виявляється, відбулася в "скрєпній" рашистській столиці. (+ ВІДЕО)
24 січня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери