русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Українська співачка KiRA MAZUR постане в новому образі і стилі

Українська співачка KiRA MAZUR постане в новому образі і стилі
23 березня 2018 г.
Співачка, яка відрізняється не тільки самобутнім іміджем, а й музичним контентом готується до глобальних змін. KiRA збирається взяти участь в спортивному проекті, назва якого поки тримає в секреті, а також планує випуск експериментальної для себе і України пісні і кліпу.
Співачка коментує:
Я люблю зміни. Точніше, я без них не можу жити. Вихід із зони комфорту - це просто розширення її. Мене навіть іноді лякає той факт, що я ніяк не можу заспокоїться, і постійно хочу кардинальних змін в усьому. Ні, це не означає, що я непостійна, це означає, що я невгамовна.

KiRA MAZUR увірвалася в шоу-бізнес з неординарною композицією «Карі очі» і кліпом, де постала в яскравому і казковому образі.
За цим послідувало співпрацю з популярним епатажним дизайнером Олексієм Залевським, ставши музою його ювілейного показу на Ukranian Fasion Week, KiRA з'явилася в ексклюзивному авторському образі від бренду ZALEVSKIY прив'язана до стіни і подарувала маестро оригінальні версії пісень «Mamba» і «Карі очі».
А цибулю співачки на червоній доріжці премії Yuna! До речі, образ також був розроблений брендом ZALEVSKIY з метою привернути увагу громадськості до проблеми СНІДу.
Але не тільки червоними доріжками і кліпами KiRA MAZUR викликає до себе інтерес. У повсякденному житті співачка експериментує над образами не менше часто. Цікаві укладання волосся, найрізноманітніші техніки макіяжу, стильні дреди - артистка не боїться змін. А головне KіRA відрізняється еклектичним, але гармонійним музичним стілем.Певіца диктує світу нові тенденції - newsyou.
KiRA MAZUR каже:
Будемо бачити келих наполовину повним. Іноді, озираючись назад, мені здається, що я прожила кілька життів, я змінювалася багато разів, причому кардинально!
Але зараз особливий період в моєму житті. Зараз я буду нова, як ніколи. Моя музика, мій зовнішній вигляд, спосіб життя і навіть думки - все, хочу, щоб стало відкритим для вас! Хочу бути абсолютно чесною зі своєю аудиторією. Хочу розчиниться звуком в ній.
І дуже сподіваюся, що вам сподобається ...

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери