русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Sonya Kay презентувала новий кліп, під час роботи над яким ледь не померла

Sonya Kay презентувала новий кліп, під час роботи над яким ледь не померла
20 квітня 2018 г.
Племінниця знаменитої Софії Ротару – співачка Sonya Kay – презентувала одразу дві версії кліпу на пісню "Слухай моє серце". Зірка постала у відео у спокусливих образах та подолала страх води, який ледь не призвів до її смерті.

За задумом режисера кліпу Віктора Скуратовського, Sonya Kay повинна була зануритись у ванну з білою рідиною. Однак чоловік не врахував того, що співачка з дитинства боїться води. На знімальному майданчику зірку охопила паніка і вона ледь не потонула. Після прикрого інциденту режисер хотів відмовити Sonya Kay від пікантної сцени, однак співачка наполягла на продовженні зйомок - 24 Канал

Неприємність не вплинула на остаточний результат роботи Віктора Скуратовського. У кліпі Sonya Kay виглядає дуже привабливо і впевнено. Тіло співачки перетворили на полотно художника-імпресіоніста, який розфарбував зірку різнокольоровими фарбами, що сексуально стікали на підлогу знімального майданчика. За словами авторів відео, у пікантному процесі брав участь український художник Володимир Любий.

"Момент мистецтва поливання фарбою, яке відбувається під ритми музики на рухоме тіло – це імпровізація. Я б назвав цей процес якимось таїнством, результат якого не можливо повторити", – зазначив Володимир Любий.

Однак кожен предмет у кліпі має свій прихований зміст. І навіть сексуальні сцени з фарбою символізують приємні та жахливі події в житті людини.

Наше серце, як полотно життя. Кожна подія в долі людини не проходить безслідно і залишає свій слід – мазок. Нам хотілося, щоб кожен кадр нової відеороботи викликав емоцію, будь-яку: позитивну або навпаки, але головне, щоб він зачепив. Якщо після перегляду ви залишилися небайдужими, значить ви почули моє серце,
– розповіла Sonya Kay.

Співачка вже втретє співпрацювала з Віктором Скуратовським. Попередні його роботи принесли Sonya Kay популярність, тому, ймовірно, і це відео сподобається українцям.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери