русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Оголошено повний лайнап української сцени BELIVE

Оголошено повний лайнап української сцени BELIVE
25 травня 2018 г.
BELIVE - фестиваль, який об'єднує в собі різноманітні напрями міських розваг: кіно, стендап, блогінг, арт, стріт спорт, дитячі розваги, вуличну їжу і багато іншого. Особливе місце на фестивалі відведено музиці, а саме відразу 3 сценам: Main Stage - хедлайнери фестивалю, White Night Stage - електронна музика і My Music Stage - українська сцена. My Music Stage буде працювати всі дні фестивалю і кожен день на цій сцені буде присвячений певному музичному напрямку: хіп-хопу, інді і поп-музиці.
21 червня на My Music Stage виступлять українські хіп-хопери. Одними з перших буде реп-колектив Тулімов ділили сцену з легендарною групою Onyx. Тут же виступлять амбітні Very the Jerry і Wavy Dem. Потім колектив Щасливі Люди, що випустили на початку року міні-альбом "Час вчитися кодувати" з кліпом, знятим в Лос-Анджелесі. Закриє день закарпатська хуліганка Alina Pash, в момент підкорила ютуб своєї автентичністю та чесністю.

22 червня відведений для інді-музики. Починати буде недавно утворилася група Braii встигла побувати в ефірі "Аристократів", а до концерту випустити дебютний ЕР. Співачка LAYAH з незвичайним баченням музики і її інтерпретацією в арт-кліпах. Єдині іноземці на цій сцені, друзі з Литви - група ROYCE. Закриють день безпосередні LATEXFAUNA, кавер-версії на яких співає сама Христина Соловій.

23 червня сцена присвячена поп-музиці. У цей день виступить зухвала група Адвокати, що випустила дебютну платівку "23:45". До слова, вона була позитивно сприйнята музичними критиками і ЗМІ, і заслужено посіла місце в топ-релізах цього року. DILEMMA - повернулася на велику сцену з гіпер-популярним кліпом "На паті". Група Open Kids, куди входять п'ять дівчаток і номінована раніше на премію M1 Music Awards в категорії "Проект року". Поп-колектив агонії, заснований колишніми учасниками групи Quest Pistols Антоном Савлепова і Костянтином Боровським. А також в цей день виступить секретний гість.
24 червня My Music Stage відкриють атмосферні і сучасні INDT і Mountain Breeze, учасники Національного відбору України на Євробачення-2018. Підкорили Європу The Erised, співак LAUD працює з Джамалою і KAZKA - "Відкриття року 2017" за версією музичної премії YUNA і "Дебют року 2017" за версією музичного видання Karabas Live.
BELIVE відбудеться 21-24 червня в Києві на "Олімпійському" - lemonade.




FM-TV





ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери