русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Київське шоу Винника вразило грандіозними масштабами

Київське шоу Винника вразило грандіозними масштабами
8 листопада 2018 г.
У Палаці Спорту відбувся перший з двох концертів співака Олега Винника. Шоу зібрало тисячі шанувальників та шанувальниць, які відривалися під улюблені хіти та терпляче чекали у чергах під сценою, щоб подарувати принесені букети троянд.

Винник змусив чекати на себе лише півгодини, а потім розпочав приголомшливе шоу з високотехнологічними декораціями та піротехнічними сюрпризами. На сцені було все і одразу: феєрверк, іскри, акробатка під стелею і навіть справжній вогонь. На прихильниць сипались кольорові кульки та футболки із зображенням співака.

120 тонн декорацій, 800 світлових приладів. Протягом п'яти діб монтажу в залі Палацу спорту щодня працювало близько сотні людей. 45 фур доставляли техніку на майданчик -gazeta.ua

За задумом режисера-постановника концертного шоу Сергія Неклеви столичні концерти Олега Винника урізноманітнили театралізованими і танцювальними номерами. Кожна пісня супроводжувалася ексклюзивною візуалізацією на екранах, що відображає окрему історію.

В центрі всього дійства, звичайно ж, залишався артист, який навіть на масштабних майданчиках вміє взаємодіяти зі своїм глядачем.

" У мене залишилися чудові враження. 10 тисяч людей в залі - це моя публіка і я точно знаю, що вони прийшли сюди не заради декорацій і не заради шоу. А, в першу чергу, для того, щоб через пісні отримати частинку любові і віддати її на місці", - поділився артист.

Улюблені хіти та нові треки співали всім залом, а на додаток артист виконав "Вовчицю" на грузинський манер.

"Хоча б мізинчиком доторкнулася і те добре", - говорить одна з прихильниць, відходячи від сцени після того, як подарувала співаку букет.

На київському шоу розбились вщент стереотипи, що Винник – це співак для жінок віком 40+. Чимало чоловіків стали ініціаторами походу разом зі своїми жінками на шоу. Дами, до речі, теж у фан-зоні були доволі юні, а часом рядки з треку "Счастье" співали навіть діти. Група з 7 дівчат у кольорових нарядах назвали себе "загоном вовчиць".

"Подобаються пісні, особливо "Вовчиця", - говорить Gazeta.ua 26-річний Микола, який прийшов на концерт з дружиною - у композиції є певний шарм, унікальність. Хоча говорять, що аудиторія Винника 50+ - мені подобається. Я водив нещодавно на його концерт свою тещу у Білій Церкві".

"Неповторний репертуар, гарний голос, привабливість, харизма", - пробує пояснити феноменальний успіх інша прихильниця співака.

Саме вовчицями охрестили у ЗМІ прихильниць Олега Винника, що на думку однієї з його найвідданіших фанаток, некоректно.

"Це неправильно. Пісня "Вовчиця" трагічна. Вона про долю удови. Дуже люблю цю пісню, її любив мій покійний чоловік і ніколи не могла подумати, що вона буде про мене. Вважаю, що неправильний статус дають прихильницям Олега, коли називають їх вовчицям. Ми щасливі люди, Олег дарує щастя, ми не вовчиці і не мисливиці", - говорить засновниця і керівник фан-клубу артиста Валерія Барон.

На запитання, як ставиться до того, що в інтернеті продаються речі, яких коли-небудь торкався співак, відповіла:

"Ставлюсь до цього скептично і вважаю великою дурістю", - коментує Вікторія, яка побувала вже на 235-ти концертах співака за 4 роки.

Від фан-клубу, у якого адміністраторів 5 чоловік, співаку презентували великий портрет ручної роботи.

"У фан-групі 42 тис. прихильниць. Полотно замовляли майстру, яка робила аплікацію протягом 6-ти діб. Портрет співака викладений блискучими стразами. Замовлення було терміновим, тому майстер спала лише по 2 години", - коментує подарунок Вікторія.

Прихильниці Винника готувались до походу на концерт. Чимало жінок були у весільних вінках а-ля "Невеста", дехто під сценою розстібав ґудзики на сорочках, навмисно демонструючи вражаючий бюст.

Винник кілька разів змінював наряд, одягаючи темні та світлі сорочки, доповнюючи їх оксамитовим піджаком.

Артист активно спілкувався з публікою, дякував за кожний букет и робив селфі з фанатами.

"Вразив, так вразив!", - коментували прихильниці шоу дорогою до метро.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери