русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Не KAZKA: Злата Огневич назвала свого фаворита на Нацвідборі

Не KAZKA: Злата Огневич назвала свого фаворита на Нацвідборі
11 лютого 2019 г.
Популярна співачка Злата Огневич, яка у 2013 році представляла Україну на Євробаченні, прокоментувала пісні претендентів на перемогу у вітчизняному Нацвідборі. Зокрема, артистка назвала свого фаворита.

За словами Злати Огневич, у Нацвідборі до Євробачення-2019 глядачі зможуть побачити різножанрову музику, яка здатна підкорити серця мільйонів меломанів. Однак з-поміж усіх учасників артистка все ж має своїх фаворитів - 24 Канал

Я думаю, що цьому гурту ніщо не стане на заваді проходженню у фінал і навіть далі, бо це мої особисті фаворити. Неймовірне відео, 20 музичних інструментів в одному кліпі, сучасне аранжування, мислення, манера. Я просто обожнюю цей гурт та бажаю їм величезних успіхів,Зірка вирішила відверто назвати тих вокалістів, які, на її думку, гідні перемоги у вокальному шоу. Злата Огневич переконана, що це гурт Brunettes Shoot Blondes, які на Нацвідборі представлять свою пісню "Houston".

– зазначила Злата Огневич.

Ще однією фавориткою співачки є скандальна MARUV, яка анонсувала свої виступи у Росії. За словами Злати Огневич, саме цей колектив розбавить Нацвідбір Євробачення-2019 якісною і сучасною музикою.

"Я буду дуже радіти, якщо MARUV виграє цей Нацвідбір, бо вони також класні. Якщо можна було б відправляти на конкурс Євробачення два гурти, то я б відправила обидва – MARUV і Brunettes Shoot Blondes", – додала Злата Огневич.

Окрім цього, артистка прогнозує, що у фінал Нацвідбору до Євробачення-2019, який прогримить 23 лютого, потраплять ANNA MARIA, VERA KEKELIA, Ivan NAVI та KAZKA.

Відзначимо, що прямі ефіри Національного відбору 2019 пройдуть в лютому на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. Два півфінали (9 і 16 лютого) і фінал (23 лютого). Після чого і буде названо ім'я представника України на конкурсі Євробачення 2019. Сам 64-й конкурс Євробачення пройде 14, 16 і 18 травня 2018 року в Тель-Авіві (Ізраїль).

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери