русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Наряд СБУ зірвав презентацію нової пісні групи Dside Band!

Наряд СБУ зірвав презентацію нової пісні групи Dside Band!
15 лютого 2019 г.
Спецоперація, люди в масках і з автоматами - під час презентації нового синглу підліткового бойз-бенду Dside Band на концертний майданчик увірвався наряд СБУ і повалив всіх на підлогу!

Сотні шанувальників зібралися в одному з клубів столиці, щоб в числі перших почути довгоочікувану прем'єру нового синглу групи Dside Band під назвою "Поверь мне". Серед запрошених також був відомий артист і стихійний музикант Артем Пивоваров, який разом зі своїм PIVOVAROV PRODUCTION написали і спродюсували новий трек для бенду. Незадовго після того, як фани захопленими оваціями зустріли на сцені Dside Band і презентація почалася, в зал «влетіли» співробітники Служби безпеки України, наказавши всім присутнім лягти на підлогу! У момент, коли кілька сотень підлітків причаїлися, затамувавши подих, в залі прозвучало: "Стоп, знято!"

Вся ця мізансцена стала частиною зйомок нового грандіозного проекту - другого сезону повнометражного серіаліті Dside Band, які стартували днями в Києві.

Відомо, що другий сезон, як і перший, буде випущений на офіційному YouTube-каналі бенду. Автор ідеї та проекту D.side Production Ярослав Дроник спільно з продюсером Альоною Дроник і креативним продюсером Русланом Маховим підійшли до нового знімального періоду ще більш масштабно. Тільки на зйомки першої серії, планованим хронометражем в 20 хвилин, знадобилося задіяти кілька сотень людей і 19 локацій!

Як розвивалися події, чи було це наслідком чийогось злого жарту і які неприємності на Dside Band чекали після цього - глядачі дізнаються вже в першому випуску унікального Інтернет-проекту. У 20 епізодах серіаліті шанувальники Dside Band побачать не тільки зіркову сторону життя тінейджерів, насичену концертами, гастролями, зйомками, репетиціями, але і те, як хлопці справляються з проблемами, знайомими кожному підлітку, - конфліктами в школі і з батьками, сварками, першими закоханостями, відносинами і розставаннями. Героями проекту стали також артисти продюсерського центру D.side - girls-band Far For і співачка Uliana Royce, яких з бендом зв'язала музика і ... любов.

- "Другий сезон серіаліті - це новий для нас досвід, величезна професійна команда і справжня історія наших буднів. На майданчику ми не граємо, а живемо: закохуємося і по-справжньому відчуваємо біль, проходимо випробування шоу-бізнесом і купаємося в музиці. Відкриємо секрет - зйомки першої серії ще тривають, тому сюрпризів і гострих поворотів в ній буде ще більше!" - прокоментували Dside Band.

Нагадаємо, перший сезон серіаліті, аналогів якому немає в Україні, побив рекорди на YouTube. Лічильник переглядів кожного епізоду перевищив в середньому цифру 400 тисяч, а загальна кількість переглядів всіх 26 серій переступила позначку в 9 мільйонів!

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HER
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери