русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Чому насправді розпався шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта

Чому насправді розпався шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта
25 березня 2019 г.
Якщо відкинути всі чутки і плітки навколо шлюбу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, а залишити тільки факти, то вони красномовно говорять, що не тільки цей, а взагалі будь-який шлюб Анджеліни свідомо приречений. Існує, принаймні, шість нав'язливих ідей Джолі, які і зруйнували цей красивий шлюб, пише marieclaire.ru.

Вони були разом більше 10-ти років і, здавалося, обидва давно зробили вибір на користь сім'ї. Він називав її в усіх інтерв'ю найкращою жінкою і мамою на світі, вона хвалила його батьківські і чоловічі якості. Ідилія закінчилася 19 вересня 2016 року. І, якщо задуматися, цей союз протримався набагато довше, ніж повинен був - дуже вже сильна в Анджеліні енергетика саморуйнування.

Мати Анджеліни, Маршелін Бертран розлучилася з батьком Джоном Войтом через його численні зради. Анджеліні тоді виповнився рік, а старшому братові - три. Анджеліна росла з ненавистю до батька, який занапастив кар'єру матері. Другий невдалий шлюб Маршелін показав невміння матері будувати відносини з чоловіками, що сильно вплинуло на поведінку самої Енджі: більшу частину життя вона вибирала в супутники таких чоловіків, з якими її установка "чоловіки не гідні довіри" працювала безвідмовно. І тут стався збій: Пітт виявився на рідкість постійним.

"У картині світу Анжеліни Джолі все чоловіки - зрадники, з якими неможливо бути відкритою і відвертою. Швидше за все, у неї немає впевненості, що Бред є винятком. Але, проаналізувавши її історію, можна сказати, що її звинувачення на адресу чоловіка абсолютно безпідставні ", - кажуть психологи. Проте протягом останніх років в пресі раз у раз з'являлися чутки про сцени ревнощів, які нібито влаштовувала чоловікові Анджеліна, підозрюючи Пітта в романах з партнерками на знімальному майданчику. Останній - з Маріон Котійяр, вона знімалася з Бредом у фільмі "Союзники", якій довелося виправдовуватися за приписувані їй відносини з Піттом.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HER

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери