русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Відомі артисти об'єдналися в кліпі Dside Band

Відомі артисти об'єдналися в кліпі Dside Band
26 березня 2019 г.
У Києві відбулися зйомки нового соціального кліпу групи Dside Band на пісню "Зачем" за участю відомих артистів, які об'єдналися, щоб донести важливий меседж пісні і відео.
На противагу модному мейнстріму серед виконавців, які зашифровано, а іноді і прямо, співають про вживання речовин, що змінюють свідомість і всіх пов'язаних з цим відчуттів, Dside Band у своїй творчості гне свою лінію - будь незалежним!

Перший в Україні підлітковий бойз-бенд поділився подробицями зйомок відеороботи на свій новий сингл «Зачем», яким інформує молодих людей про шкоду наркотичних засобів. Важливий соціальний проект Dside Band з промо здорового способу життя і незалежності від того, що руйнує підтримали українські артисти, кумири молоді: Макс Барських, ALEKSEEV, Анастасія Кожевнікова, TAYANNA і KADNAY.
У відеоісторії солісти бенду разом із запрошеними зірками виступають в ролі оповідачів, місія яких розповісти глядачам про згубний вплив заборонених речовин. Важливий посил пісні переданий в кліпі за допомогою поглядів, портретів і емоцій самих артистів, а також крізь призму пластики, хореографії танцюристів і головного героя, який бореться із залежністю.



«Це соціальна розповідь про підлітка, який заплутався і не може знайти вихід. Хлопці з Dside Band і запрошені зірки, лідери думок серед своїх слухачів, - оповідачі історії. Я дуже радий, що для втілення ідеї на майданчику зібралися такі круті і талановиті артисти. Вірю, що кліп буде дуже гарним і сильним, і зможе вплинути на свідомість глядачів», - коментує майбутню відео-роботу креативний продюсер бенду, режисер-постановник Руслан Махов.
Зйомки кліпу на пісню «Зачем», авторства одного з солістів бенду - Влада Феничка, тривали два дні. Взяти участь у створенні масштабної відеоісторії і підтримати гостру соціальну тему відомі артисти погодилися без роздумів.




«Будь-яка залежність - це квиток в один кінець. Все необхідне для щастя знаходиться всередині нас самих, потрібно тільки витратити час і сили, щоб заглянути в себе», - прокоментував Макс Барських.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HER
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери