русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Поїздку MARUV на Євробачення могло готувати ФСБ

Поїздку MARUV на Євробачення могло готувати ФСБ
15 квітня 2019 г.
"Одне з припущень, чому на українському відборі Євробачення перемогла MARUV - просто якісь плечі, які стоять за цією дівчинкою, запропонували каналу: "вона має виграти, а ми всі видатки беремо на себе". Це міг бути її продюсер чи чоловік, але швидше за все це могли бути гроші ФСБ, яке давно шукає нагоди на культурному фронті Україну обісрати. У Росії на дуже високому рівні діє пропагандистська школа ще з часів царської російської охранки.

Відповідно тут цілком могла бути така спецоперація, що виграє дівчинка, їде в Ізраїль на фінал. І незалежно від того, що вона посіла, там Росія зверне увагу всіх, що наша співачка має концертний графік в Росії. Дивіться, мовляв, кого ви відправили на конкурс. Це мала бути іміджева атака на Україну, - припускає музичний критик Юрко Зелений.

Вас радує якість нинішньої української музики? Відбори до Євробачення останнім часом вражають розмаїттям.

Ми з моїм гуртом "Йорий Клоц" подавалися на Євробачення. На жаль, досі цим простором заправляють неукраїноцентричні люди. Насправді і склад журі, і учасники мали б бути іншими.

В україноцентричному просторі Данилко не може відбирати українські гурти. Як і Женя Філатов, який українською взагалі не розмовляє. Внесок Данилка, як і 95 кварталу – це продовження виховання раша-совка.

Женя Філатов у музичному плані прозахідно орієнтований. Але це хлопець із Донецька. Ця донецькість на жаль, в ньому сидить досі.

Що таке донецькість, по-вашому?

Це зверхнє ставлення до українського. Для них "всьо, шо по-украінскі" – це лайно. Тому для них українськість і далі лишається якоюсь периферійністю і відсталістю.

Яким чином Данилко і Філатов взагалі перебували в українському співочому просторі? Що ви знаєте про гурти? Що ви слухали, на чому ви росли? Я даю гарантію, що там повний нуль. Вони взагалі цим ніколи не жили і не цікавилися.

Ви хотіли б бачити на сцені Євробачення від України MARUV?

Цього року переможцю Євробачення телеканал не оплачував поїздку на фінал. Це немалі гроші. У попередній рік поїздка переможця фінансувалася державою. Це факт, який виринув уже тоді, коли розгорнувся увесь цей скандал. Одне з припущень, чому на відборі перемогла MARUV - просто якісь плечі, які стоять за цією дівчинкою, запропонували каналу: "вона має виграти, а ми всі видатки беремо на себе". Це міг бути її продюсер чи чоловік, але швидше за все це могли бути гроші ФСБ, яке давно шукає нагоди на культурному фронті Україну обісрати. У Росії на дуже високому рівні діє пропагандистська школа ще з часів царської російської охранки.

Відповідно тут цілком могла бути така спецоперація, що виграє дівчинка, їде в Ізраїль на фінал. І незалежно від того, що вона посіла, там Росія зверне увагу всіх, що наша співачка має концертний графік в Росії. Дивіться, мовляв, кого ви відправили на конкурс. Це мала бути іміджева атака на Україну. Війна ж гібридна, всюдисуща, ведеться в усіх напрямках, включаючи культурний. Причому сама Анна Корсун могла не знати, що стане пішаком у цій ситуації.

Судді відверто засудили KAZKA, мовляв вона погано співала. Я послухав. Не скажу, що там було щось провальне. Але КАЗКУ зарубали, а МАРУВ тягнули.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери