русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

TAYANNA вперше підтвердила роман з сином Коляденка

TAYANNA вперше підтвердила роман з сином Коляденка
20 червня 2019 г.
Співачка TAYANNA (справжнє ім'я – Тетяна Решетняк) досі відмовлялась коментувати роман з музикантом Філіпом Коляденком. Однак зірка все ж вирішила відповісти на питання, які настільки цікавили громадськість, та пояснила, чому їй не вдалось побудувати з хлопцем міцні стосунки.

Про це вона відверто розповіла у програмі "Слава+". Під час інтерв'ю українська співачка TAYANNA вирішила не приховувати правди про свої минулі стосунки та чуттєво розказала, що взаємно кохала учасника гурту KADNAY Філіпа Коляденка.

За словами TAYANNA, це були особливі стосунки, які вже завершились. Причиною для розриву стала 8-річна різниця у віці: українська співачка розуміла, що Філіп занадто молодий для створення сім'ї.

Коли ти розумієш, що людина молодша за тебе і в неї попереду ціле життя для розвитку, для пошуку себе, для самовдосконалення. І ти розумієш, що ти обтяжуєш людину собою, сім'єю, дитиною, а вона до цього ще не готова,
– розповіла TAYANNA.

Артистка спростувала чутки про те, що ініціатором розриву стосунків був син Дмитра Коляденка. Окрім цього, TAYANNA запевнила, що таке рішення їй було прийняти складно і після прощання з Філіпом вона не могла стримувати своїх сліз. Із розривом роману вона вирішила не затягувати, оскільки з часом дорогу людину відпускати було б ще важче.

"Я просто його відпустила і зрозуміла, що так буде краще для нас обох. Він ще молодий, йому треба ще погуляти, пописати пісні, їздити на концерти, кидати майками мокрими у дівчат. У нас були неземні відчуття і почуття, адже Філіп дуже мене надихав. Однак не можна бути егоїстом, треба відпускати, коли внутрішньо відчуваєш, що людині потрібна свобода", – додала вона.

TAYANNA розповіла, що саме під час роману з Філіпом Коляденком вона написала свій хіт "Фантастична жінка", який став улюбленою композицію для тисяч меломанів.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери