русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Тіна Кароль відверто розповіла, як вона пережила втрату чоловіка

Тіна Кароль відверто розповіла, як вона пережила втрату чоловіка
17 вересня 2019 г.
Українська співачка Тіна Кароль, яка у 2013 році втратила чоловіка Євгена Огіра, відверто розповіла про пережите. 34-річна артистка заявила, що навіть мала думки про самогубство.

Тіна Кароль стала запрошеною гостею програми "Життя відомих людей", де розповіла не тільки про свою творчість, але й особисте життя. Зокрема, співачка зізналась, що пережити втрату чоловіка їй було вкрай складно, однак син допоміг їй подолати думки про самогубство.

Що відомо про особисте життя Тіни Кароль?
Євген Огір та Тіна Кароль одружились у 2008 році. Чоловік був її продюсером, а пару називали однією з найпривабливіших. Того ж року у зіркового подружжя народився єдиний син Веніміан. Однак сімейна ідилія протривала недовго.

"Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне… Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. В кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим паче, що в мене є синок, і він – моя найголовніша місія", – поділилась Тіна Кароль.

З 10-річним Веніаміном співачка дуже близька. Хоч хлопчик наразі навчається у Великобританії, проте зіркова матуся при першій же нагоді навідує його. Окрім цього, син Тіни Кароль часто супроводжує зірку на зйомках та дуже нагадує їй Євгена Огіра.

Веня – копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що деколи щемить серце. Складно, але я пишаюсь і радію,
– розповіла вона.

Ймовірно, пережити втрату коханого Тіні Кароль допомогла і робота. Всім, хто має таку ж трагедію, вона порадила знайти справу, яка приносить задоволення, та друзів, які вміють підтримати у складну хвилину.

"Ніхто нікому нічого не винен. Ні планета, ні Всесвіт, ні Господь Бог. У всьому самі винні люди. Це трохи жорстокі висновки, але так воно і є. Якщо б я не почала так мислити, я б не змогла себе "тримати в узді". Раджу всім: знаходьте професію та оточення, де вам завжди цікаво. Як тільки відчуваєте, що на вас щось тисне – біжіть. Бо це марнотратство вашого життя. А воно у вас єдине", – додала Тіна Кароль.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери