русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Люблю наркотики, але їх переріс: Маколей Калкін дав інтерв'ю

Люблю наркотики, але їх переріс: Маколей Калкін дав інтерв'ю
13 лютого 2020 г.
Зірка "Сам удома" 39-річний Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на фотосесію для глянцю.

Актор дав велике інтерв'ю журналу Esquire, пише Tabloid.

"Люди вважають, що я божевільний чи чудик, чи пошкоджений. Дивний. Надломлений. І, не рахуючи останнього року-двох, я насправді не надто багато показувався. Тож я можу це зрозуміти. Ну тобто, о'кей, всі, перестаньте впадати в такий шок від того, що я відносно врівноважений", - поділився Калкін.

Калкін зізнався, що у 1990-х робота дитини-актора йому спочатку подобалася, подобалися популярність та позитивна увага. Але настав момент, коли все це перетворилося на тяжку рутину, а йому хотілося просто ходити до школи, як ровесники. Він говорив про це дорослим, але його не почули.

"Але могло ж бути гірше, розумієте? Я не працював у шахті, не був дитиною-солдатом", - констатував Калкін.

Попри непросте дитинство та токсичні стосунки з батьками, з якими він потім судився, щоби не дати їм користуватися заробленими ним грошима, все зрештою склалося непогано. В нього є слава, гроші, дім, кохана дівчина і коти Еплз та Дьюд. А ще є золота рибка Сіннамон.

Маколей називає себе домосідом. Зі слів його подруги Бренди, мало хто може собі уявити, який він добрий, вірний, милий та розумний. І як він працював над тим, щоби стати саме такою людиною.

"Я не вживаю наркотиків рекреаційно. Я досі п'ю, мов риба. П'ю і палю. Але тих речей не торкаюся. Я люблю їх. Вони - наче старі друзі. Але іноді ти переростаєш старих друзів", - зазначив актор, який, подейкували, мав героїнову залежність.

Щодо Майкла Джексона Калкін вкотре підкреслив: співак жодного разу його не домагався.

"У мене нема причин щось приховувати. Його вже немає. Якби щось було - не скажу, що це було би стильно чи щось таке, але зараз був би вдалий час, щоби про це розповісти. Якби мені було про що розказати, я однозначно розказав би. Але ні, я ніколи нічого такого не бачив, він ніколи (мені) нічого не робив", - наголосив актор.

Маколей розповів про шанс повернутися на великі екрани, зіграти в тарантінівському фільмі "Одного разу в... Голлівуді". Та він його провалив.

"Це була катастрофа. Я самого себе не найняв би. Прослуховування даються мені жахливо, а це було моє перше прослуховування років за вісім", - розповів Калкін.



FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE



 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери