русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

DZIDZIO презентував яскравий кліп до Дня Валентина

DZIDZIO презентував яскравий кліп до Дня Валентина
14 лютого 2020 г.
Український співак DZIDZIO (справжнє ім'я – Михайло Хома) підготував на День святого Валентина особливий ролик. Артист презентував у мережі кліп до пісні "Я люблю тебе, Київ", завдяки якому зізнався столиці в особливій любові.

Напередодні прем'єри DZIDZIO анонсував вихід відео. Артист зізнався, що вперше побував у Києві ще в студентські роки. Тоді зі співаком трапилась кумедна ситуація, адже, не маючи шаленого прибутку, він не зміг придбати собі обід. Однак це аж ніяк не вплинуло на ставлення DZIDZIO до столиці.

"Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного Палацу "Україна" співав пісню "Бодай ся когут знудив". Емоції настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід", – згадав DZIDZIO.

Однак підкорити столицю виявилось непросто. Розчарування, життя на два міста, а потім повернення до Києва – чого тільки не було в житті DZIDZIO. Саме тому в День святого Валентина він вирішив публічно зізнатись у любові до столиці та подякувати за всі уроки, пережиті там.

"Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати свої мрії. Чесно, все, що я не робив, усі мої старання були до одного місця, з твого боку до мене не було жодної уваги. Тому в один момент я тебе зненавидів. Стиснув сильно зуби і пообіцяв собі: я тебе завоюю! Рік часу, кожної п’ятниці і кожної неділі я жив в поїзді, не міг знайти собі місця, мене тягнуло додому і до тебе одночасно. Я робив неможливе: сальто, шпагат, в повітрі перезувався... І ти знаєш, я помітив, що тобі це дуже сподобалось. Я нарешті зрозумів, що ти хочеш. Ти хочеш відкрити мої надможливості! Дякую тобі за це!" – додав артист.

Ролик DZIDZIO зняв у Києві, зробивши його у стилі голлівудського мюзиклу. Відтак у яскравому кліпі "Я люблю тебе, Київ" можна побачити танці співака з шоу-балетом, а також знакові місця столиці: Поділ, Андріївський узвіз, станція метро "Університет", вулиця Хрещатик та Майдан Незалежності.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери