русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Для нас на першому місці Батьківщина – інтерв'ю із Kozak System

Для нас на першому місці Батьківщина – інтерв'ю із Kozak System
18 лютого 2020 г.
Напередодні великого концерта-презентації 24 Канал зустрівся із вокалістом Іваном Леньо та бас-гітаристом Володимиром Шерстюком, аби поговорити про новий ліричний альбом "Закохані злодії", роботу із Мілошем Єлічем и майбутній тур групи. А ще – про соцмережі, влог, виступи на Сході і в Польщі, музичний націоналізм і українські аншлаги. Детальніше – у інтерв’ю Афіша 24.

Коли: 29 лютого, 19:00
Де: МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Вартість квитків: від 350 грн, у продажу на Concert.ua

- У останній день зими ви зіграєте найбільший на сьогодні ваш сольник – у Жовтневому палаці. До того ж, це одночасно буде і презентація нового альбому. Розкажіть про нього, будь ласка.

Іван Леньо: Оскільки ми дуже багато концертуємо, у нас мало часу на те, щоб робити нові пісні. Через завантажений графік ми не змогли за це літо написати жодної композиції. Натомість дали собі вказівку на зиму – так чи інакше зосередитись повністю над роботою над новим альбомом. Тож на сьогодні ми маємо дев’ять нових пісень, які вийшли чисто спонтанно більш-менш в одному музично-психологічному стилі. Це все пісні про кохання. Для слухача, який знає творчість Kozak System, вони, можливо, будуть дещо незвичними. Зазвичай у нас палітра доволі широка: ми можемо співати пісні і на соціальну тематику, і танцювальні, і прикольні, і гострі – різні. А цей альбом вийшов досить монолітним. Ми вирішили його назвати "Закохані злодії" – як, власне, називається одна з головних пісень альбому.

- Ви говорите про дев’ять пісень – тобто частину ви вже випустили, а інші почуємо прямо на концерті?

І.Л.: Так, не всі пісні з альбому попередньо були ротовані на радіо. Але ми вже і не встигнемо проротувати всі до концерту. На електронних платформах альбом з’явиться 21 лютого, а на радіостанціях – 25 лютого. Деякі з пісень наживо будуть вперше звучати саме на цьому концерті.

- Готуєте щось особливе?

І.Л.: Концерт у Києві зазвичай є непересічним явищем. У нас багато дуже друзів, тож на наші київські концерти приходить велика кількість тих людей, хто в Україні формує сьогоднішню реальність. Можна назвати цих людей відомими, знаними, культовими. Тому ми до цього концерту ставимось доволі серйозно. Тобто це не просто фестивальний виступ Kozak System, а довгий за часом і доволі цікавий за драматургією концерт.

Плюс ми вирішили, що оскільки ми доволі чоловічий колектив, то треба розбавити ті перебільшено чоловічі емоції і вібрації, які будуть на цьому концерті. Тож запросили трьох дівчат – переможницю "Голосу Країни" Оксану Муху, кримськотатарську співачку Ельвіру Сарихаліл і вже відому мільйонам українських слухачів етнічну співачку Катю Чілі.


FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери