русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Джаред Лето попросив Лесю Нікітюк залишатися вдома

Джаред Лето попросив Лесю Нікітюк залишатися вдома
25 березня 2020 г.
Американський музикант, актор і вокаліст рок-групи Thirty Seconds to Mars 48-річний Джаред Лето подзвонив у прямому ефірі до телеведучої і співачки 32- річної Лесі Нікітюк.

Зірка світового масштабу запропонував вийти на зв'язок у Instagram-сторі усім бажаючим.

Згодом набрав Лесю Нікітюк. Дівчина була в шоці від настільки несподіваної розмови.

"Дурачок, ти мені подзвонив! Мій Боже! Привіт! Як ти? Я з України, з Хмельницька і Києва. Ти був у Києві, чи не так? Мої підписники тут із нами. З моїх численних постів і сторіс вони знають, наскільки я тебе люблю", - говорила Леся.

Джаред у різнобарвному смугастому шалику і чорній шапці поводився стримано і водночас дуже позитивно.

"Так, я був у Києві багато разів. Мені подобається там", - сказав музикант.

Схоже, його потішила така експресивна реакція Лесі на дзвінок. Лето запитав, чи залишається вона вдома. Леся відповіла ствердно і показала, що сидить у ванній на підлозі.

Прикладу Нікітюк послідувала медіапсихолог 37-річна Наталія Холоденко.

Вона їхала в автівці, коли зателефонував всесвітньовідомий рок-музикант.

На стурбоване питання Джареда, чому та не перебуває вдома, жінка розповіла, що переїздить із житла у Києві до свого приміського будинку, що розташований серед лісу.

"Це просто Мега диво! Спасибі @jaredleto за цей доторк до енергії всесвітньовідомої людини, душевної особистості і талановитого співака та актора. Навіть не встигла злякатися. Просто це було занадто несподівано. В обід я подумала про те, що круто було б вийти в ефір, де 20 тис. людей. А через пару годин я була в ефірі з кількістю учасників 29 тис. Побачила як радіє Леся Нікітюк підключенню з Джаредом, і щиро захотіла спробувати. За 10 сек. після надсилання запиту я вже була в ефірі. Я відчула, що в моїй руці чарівна паличка і я можу створювати будь-яку подію, тільки користуюся нею не завжди. Здається, що ось таке вже неможливо. А воно навіть неминуче. Ловіть золотий пилок і силу нагороди "Оскар", яка є у Джареда!" - написала жінка під публікацією відеотрансляції у своєму пості.


FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери