русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Alyosha і Тополя розкрили цікаві подробиці свого карантинного життя

Alyosha і Тополя розкрили цікаві подробиці свого карантинного життя
7 квітня 2020 г.
Подружжя музикантів 33-річна Alyosha і 31-річний Тарас Тополя під час карантину розділили домашні обов'язки, разом навчають і виховують синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка.

Олена (справжнє ім'я співачки. - Gazeta.ua) і Тарас розказали як триває самоізоляція, пише ТаблоID.

"Бувають непорозуміння, часто через карантин: у нас із Тарасом дещо розбігаються і розуміння, і сприйняття ситуації. Тому ми намагаємося не обговорювати в родині цю тему. Побутові справи стали основним заняттям для кожного українця. Кожен день щось прибираю. Напевно, в домі вже не залишилося закуточка, до якого не дісталася. І період наведення порядку у квартирі - добрий привід змінити вид діяльності. А це, як відомо, найкращий відпочинок. Плюс під час хатніх справ є чудова можливість навести порядок і у своїй голові: багато про що подумати, розмислити, зробити певні висновки.

Тарас Тополя відповідає в родині за походи до магазину. А Alyosha робить навіть те, до чого не доходили руки.

"Раніше руки рідко доходили до самого верху квартири, а зараз прибрала всі верхні полиці у шафах, вимила люстри та лампи. А коли втомлююся від фізичної праці, читаю. Зараз з'явилася можливість почитати про лікувальні властивості трав, приділити увагу науковим статтям. З дитинства цікавлюся фітотерапією. Раніше м'які іграшки дітей ми здавали в хімчистку. Наразі, коли ця послуга недоступна, ми самостійно їх пилососимо та обробляємо спеціальним розчином, щоб у них не заводилися пилові кліщі", - розповідає співачка.

Обоє співаків зараз практично весь час перебувають удома.

"І мій тур "2020", і тур Тараса HELLO ми були вимушені перервати. Зараз перебуваємо постійно вдома удвох і порівну приділяємо увагу синам. У Романа триває шкільне навчання в онлайн-режимі: вчителі присилають завдання, а він за нашою допомогою їх виконує - і ми надсилаємо їх на перевірку. Це складно. У школі все впорядковано, з різних предметів різні вчителі, а зараз усе на плечах батьків. Ще ж не забувайте про побутові справи, та й у домашній обстановці Рома зовсім не налаштований на навчання. А з Марком взагалі не знаємо, що робити. Він дуже енергійний. Раніше міг вихлюпнути свою енергію на заняттях з кудо, а куда її дівати зараз? Уже не дочекаємось, щоб відкрилася його спортивна секція. У Романа шкільна програма складається не лише з гуманітарних та точних дисциплін, а й із творчих уроків, наприклад малювання. А це моє хобі, на яке ніколи не вистачало часу. Тому, коли виконуємо завдання з цього предмета, мене саму від фарб не відірвати. Тарас уже сміється, бо Рома виконав завдання і пішов спати, а я можу просидіти до ранку.

Зараз найчастіше в родині готує мама співачки.

"Люблю поратися на кухні, коли з'являється можливість. Запікати щось смачненьке у духовці. От на днях ми з дітьми готували вергуни з цукровою пудрою. Проста страва, але смакувала всій нашій родині", - каже Alyosha.

Розповідає, що найбільше ситуацією у світі переймається чоловік Тарас. Сама перевіряє Instagram. Не хоче зайвий раз нагадувати про коронавірус. Хочеться відволіктися та насолодитися фото щасливих людей.

Варіантів заробітку, якщо криза та карантин затягнуться надовго, співачка ще не придумала.

"Музикантам та артистам про це важко говорити. Можливо, я викладала б уроки вокалу онлайн, але чи це першочергова потреба під час карантину? Інтернет-магазину в мене теж немає. Як і думок стосовно заробітку на життя, якщо криза затягнеться. Зараз нічого не плануємо. Насолоджуємося часом, проведеним із дітьми. Вони щасливі, а це головне для нас із Тарасом. Планували вирватися на сімейну риболовлю на озеро у Хмельницькій області. Якщо цей план реалізуємо, це буде найкращим відпочинком для родини", - розповіла жінка.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери